|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:11 am
zgadzam sie gowniarstwo ktore nie ma pojecia o tym jak tutaj jest towarzysze/towarzyszki motlochy..... mrgreen
coz zostaje nam tylko wspolczuc im ich bardzo ograniczonej inteligencji....... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:11 am
Baliaur jeszcze jedno przewinienie i Sei leci Bee madra ta Twoja Omi 3nodding niemozliwe az taka ostra sie zrobila ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:13 am
revcat zgadzam sie gowniarstwo ktore nie ma pojecia o tym jak tutaj jest towarzysze/towarzyszki motlochy..... mrgreen coz zostaje nam tylko wspolczuc im ich bardzo ograniczonej inteligencji....... 3nodding lecza swoje kompleksy na partyzantach i tak chca reanimowac pogg... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:14 am
Real_Twisted Baliaur jeszcze jedno przewinienie i Sei leci Bee madra ta Twoja Omi 3nodding potwierdzam whee heart twisted a najlepiej to napisac petycje do Tao cool bo kusza mac POGG zaczal na psy schodzic....
Ozz zapytaj sie Jej twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:14 am
Real_Twisted revcat zgadzam sie gowniarstwo ktore nie ma pojecia o tym jak tutaj jest towarzysze/towarzyszki motlochy..... mrgreen coz zostaje nam tylko wspolczuc im ich bardzo ograniczonej inteligencji....... 3nodding lecza swoje kompleksy na partyzantach i tak chca reanimowac pogg... twisted nie oszukujmy sie... jak ja tam nie wroce to im nie wyjdzie blaugh (skormny jestem)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:15 am
Baliaur Real_Twisted Baliaur jeszcze jedno przewinienie i Sei leci Bee madra ta Twoja Omi 3nodding potwierdzam whee heart twisted a najlepiej to napisac petycje do Tao cool bo kusza mac POGG zaczal na psy schodzic....
niby o co ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:17 am
Ozzwald Real_Twisted revcat zgadzam sie gowniarstwo ktore nie ma pojecia o tym jak tutaj jest towarzysze/towarzyszki motlochy..... mrgreen coz zostaje nam tylko wspolczuc im ich bardzo ograniczonej inteligencji....... 3nodding lecza swoje kompleksy na partyzantach i tak chca reanimowac pogg... twisted nie oszukujmy sie... jak ja tam nie wroce to im nie wyjdzie blaugh (skormny jestem) rolleyes rofl twisted sadze ze nawet ja wrocisz a z toba polowa partyzantow to i tak nic sie nie zmieni no moze jak zrobia porzadki wsrod czlonkow twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:18 am
Real_Twisted Ozzwald Real_Twisted revcat zgadzam sie gowniarstwo ktore nie ma pojecia o tym jak tutaj jest towarzysze/towarzyszki motlochy..... mrgreen coz zostaje nam tylko wspolczuc im ich bardzo ograniczonej inteligencji....... 3nodding lecza swoje kompleksy na partyzantach i tak chca reanimowac pogg... twisted nie oszukujmy sie... jak ja tam nie wroce to im nie wyjdzie blaugh (skormny jestem) rolleyes rofl twisted sadze ze nawet ja wrocisz a z toba polowa partyzantow to i tak nic sie nie zmieni no moze jak zrobia porzadki wsrod czlonkow twisted sadze ze jak bym siedzial tak jak w kwietniu na gai czyli prawie 24 na dobe to by odrzyla...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:19 am
Ozzwald Real_Twisted revcat zgadzam sie gowniarstwo ktore nie ma pojecia o tym jak tutaj jest towarzysze/towarzyszki motlochy..... mrgreen coz zostaje nam tylko wspolczuc im ich bardzo ograniczonej inteligencji....... 3nodding lecza swoje kompleksy na partyzantach i tak chca reanimowac pogg... twisted nie oszukujmy sie... jak ja tam nie wroce to im nie wyjdzie blaugh (skormny jestem).... mrgreen ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:19 am
Ozzwald Real_Twisted Ozzwald Real_Twisted revcat zgadzam sie gowniarstwo ktore nie ma pojecia o tym jak tutaj jest towarzysze/towarzyszki motlochy..... mrgreen coz zostaje nam tylko wspolczuc im ich bardzo ograniczonej inteligencji....... 3nodding lecza swoje kompleksy na partyzantach i tak chca reanimowac pogg... twisted nie oszukujmy sie... jak ja tam nie wroce to im nie wyjdzie blaugh (skormny jestem) rolleyes rofl twisted sadze ze nawet ja wrocisz a z toba polowa partyzantow to i tak nic sie nie zmieni no moze jak zrobia porzadki wsrod czlonkow twisted sadze ze jak bym siedzial tak jak w kwietniu na gai czyli prawie 24 na dobe to by odrzyla... stare chcialoby ci sie ? stare twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:20 am
Ozzwald Baliaur Real_Twisted Baliaur jeszcze jedno przewinienie i Sei leci Bee madra ta Twoja Omi 3nodding potwierdzam whee heart twisted a najlepiej to napisac petycje do Tao cool bo kusza mac POGG zaczal na psy schodzic....
niby o co ? jak bardzo lubi Sei cool
wiecie bo mi tak szkoda gildi...,.. tak troche.... czasami nawet tam siedze mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:21 am
Real_Twisted stare chcialoby ci sie ? stare twisted nie mialem nic lepszego do roboty.. bo do matury nie chcialo mi sie uczyc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 5:22 am
Ozzwald Real_Twisted stare chcialoby ci sie ? stare twisted nie mialem nic lepszego do roboty.. bo do matury nie chcialo mi sie uczyc... rofl a komu sie chcialo rofl twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Real_Twisted Ozzwald Real_Twisted revcat zgadzam sie gowniarstwo ktore nie ma pojecia o tym jak tutaj jest towarzysze/towarzyszki motlochy..... mrgreen coz zostaje nam tylko wspolczuc im ich bardzo ograniczonej inteligencji....... 3nodding lecza swoje kompleksy na partyzantach i tak chca reanimowac pogg... twisted nie oszukujmy sie... jak ja tam nie wroce to im nie wyjdzie blaugh (skormny jestem) rolleyes rofl twisted sadze ze nawet ja wrocisz a z toba polowa partyzantow to i tak nic sie nie zmieni no moze jak zrobia porzadki wsrod czlonkow twisted sadze ze jak bym siedzial tak jak w kwietniu na gai czyli prawie 24 na dobe to by odrzyla... watpie...zabardzo przynudzasz xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Real_Twisted Ozzwald Real_Twisted revcat zgadzam sie gowniarstwo ktore nie ma pojecia o tym jak tutaj jest towarzysze/towarzyszki motlochy..... mrgreen coz zostaje nam tylko wspolczuc im ich bardzo ograniczonej inteligencji....... 3nodding lecza swoje kompleksy na partyzantach i tak chca reanimowac pogg... twisted nie oszukujmy sie... jak ja tam nie wroce to im nie wyjdzie blaugh (skormny jestem) rolleyes rofl twisted sadze ze nawet ja wrocisz a z toba polowa partyzantow to i tak nic sie nie zmieni no moze jak zrobia porzadki wsrod czlonkow twisted sadze ze jak bym siedzial tak jak w kwietniu na gai czyli prawie 24 na dobe to by odrzyla... fakt faktem jakbysmy tam wszyscy wrocili to byc moze cos by sie zmienilo..ale jak narazie nie mam zamiaru tam siedziec i patrzec jak ponad polowa pisze bzdury i na dodatek jezdzi po innych leczac - tak jak powiedzial Ozz - swoje kompleksy....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|