|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:40 am
Eeeee whee no czesc.... Be jestem ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka siemka biggrin Ha, no juz pozostane Julką do końca Gai biggrin a myslalam ze jest zajęte biggrin hm... po twoim zachowaniu mozna siwtnie zauwarzyc to ze kobieta zmienna jest...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bizzy_G Gosiak siemaa Gosia jestem heart Gabi z Katowic się kłania 3nodding apropo jutro wlasnie do katowic jade ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:41 am
BeeWolf_san Eeeee whee no czesc.... Be jestem ... nie jestes Be tylko cacay xd .............. heja a ja Falc jestem ............. wszyscy mnie kochaja (tylko jeszcze o tym nie wiedza)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Ozzwald Holy_Atena gratuluje, wiec teraz na 100% zaslugujesz na założenie fanklubu biggrin to ile osob jest w moim fan klubie... blaugh ja ........... ozzy my hero xd to skoczyl bys mi po browar do lodowki... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Ozzwald Holy_Atena gratuluje, wiec teraz na 100% zaslugujesz na założenie fanklubu biggrin to ile osob jest w moim fan klubie... blaugh ja ........... ozzy my hero xd Ozz jeszcze ja, Bali i Tomir[dawniej Gerald] Falcone w GAC ta kolarka ma opis "all mans are dogs" ja tez jestem szopem [plci żenskiej redface ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:42 am
jeszcze raz witam wszystkich biggrin mam nadzieje, ze z wami miło bede spedzac czas razz dobra.. koniec tych oficjalnych rozmów biggrin biggrin co tam u was ciekawego mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:42 am
hey, milo cie poznac 3nodding Holy, zero? az milo slyszec, choc sam uzywam aktualnie think i everslickowy the firm kumpla, ktorzy juz 'nie ma czasu i zdrowia'. promodel jamie thomas..jamie jest chyba odpowiedzialny za promocje i grafiki zero blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:43 am
Falcone BeeWolf_san Eeeee whee no czesc.... Be jestem ... nie jestes Be tylko cacay xd .............. heja a ja Falc jestem ............. wszyscy mnie kochaja (tylko jeszcze o tym nie wiedza) Bee Cacy.... XD wpo... nie ma to jak niska samo ocena biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:44 am
czesc jestem Ger.. eee Tomir biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:44 am
Ozzwald Falcone Ozzwald Holy_Atena gratuluje, wiec teraz na 100% zaslugujesz na założenie fanklubu biggrin to ile osob jest w moim fan klubie... blaugh ja ........... ozzy my hero xd to skoczyl bys mi po browar do lodowki... wink nie no od tego sa kobiety .............. ja moge razem z toba pic piwo wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:45 am
BeeWolf_san Falcone BeeWolf_san Eeeee whee no czesc.... Be jestem ... nie jestes Be tylko cacay xd .............. heja a ja Falc jestem ............. wszyscy mnie kochaja (tylko jeszcze o tym nie wiedza) Bee Cacy.... XD wpo... nie ma to jak niska samo ocena biggrin oo dokladnie biggrin niska samoocena to podstawa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:45 am
Ger.... Too .. stare gonk cos ty sobie zrobił ?! czy to nie nowa fryzuwa ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:46 am
Falcone Ozzwald Falcone Ozzwald Holy_Atena gratuluje, wiec teraz na 100% zaslugujesz na założenie fanklubu biggrin to ile osob jest w moim fan klubie... blaugh ja ........... ozzy my hero xd to skoczyl bys mi po browar do lodowki... wink nie no od tego sa kobiety .............. ja moge razem z toba pic piwo wink eek scream domokun domokun domokun MSŚ !!!!!!!!!! domokun domokun domokun *rzooca w niego fotelem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:47 am
[ Kaku ] hey, milo cie poznac 3nodding Holy, zero? az milo slyszec, choc sam uzywam aktualnie think i everslickowy the firm kumpla, ktorzy juz 'nie ma czasu i zdrowia'. promodel jamie thomas..jamie jest chyba odpowiedzialny za promocje i grafiki zero blaugh nie bardzo... stressed stressed stressed jest odpowiedzialny za zrobienie leap of faith
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|