|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:05 am
BeeWolf_san Gosiak *obraca sie za siebie* ejj ja tam nic nie widze eek Smark ... gdzie ?? kuca i oglada dobrze ..hmm ciekawe ciekawe ..Skrobu skrobu ... a zdejmij to ciagnie za ubranko ... teeeeeeeeeee!! uwaaaazaj eek siema Setsuna :] uwazaj na tego tu > *proboje go jedna reka oddalic na bezpieczna odleglosc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:06 am
[wpada na swoim Szakule, wykręca przed Ozzem 360 kick flipa]
Siemano !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:07 am
Gosiak BeeWolf_san Gosiak *obraca sie za siebie* ejj ja tam nic nie widze eek Smark ... gdzie ?? kuca i oglada dobrze ..hmm ciekawe ciekawe ..Skrobu skrobu ... a zdejmij to ciagnie za ubranko ... teeeeeeeeeee!! uwaaaazaj eek siema Setsuna :] uwazaj na tego tu > *proboje go jedna reka oddalic na bezpieczna odleglosc Co ... hej setsu ... looka niom ..niezle niezle ... skrobu skrobu ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:08 am
BeeWolf_san Lethiel BeeWolf_san Gosiak eh znow nowe pomysly widze ^^ szaleniiii :p blaugh mierzy wzrokiem Skrob skrob ... OoO to cieszka praca biggrin Skrobu skrobu ... LEthi wyłaź za podusek *wylazi z poduszek* *zabiera jedną* *siada sobie z boczq* *obserwooje Bee* Oglada Gosa wink .... Lookniencie na Lethiel niom ... to jak zgadzasz sie ... ? choć tu ... podaje kartke ... wypełnij ankiete ... pierwsze 78 pytań jest przymusowe reszta jak hccesz ... dołacz CV 2 zdiecia w bieliznie i bez + zatwierdzenie o przebytych chorobach ... nie gonk *przetoorl na podloge* *zaslania sie poduchą*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No nie no kolejna dziewczyna ..spokojnie ja nie mam 3 par oczu i 8 rak :/ ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Holy_Atena [wpada na swoim Szakule, wykręca przed Ozzem 360 kick flipa] Siemano !! wow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:09 am
Holy_Atena [wpada na swoim Szakule, wykręca przed Ozzem 360 kick flipa] Siemano !! witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:10 am
BeeWolf_san Gosiak BeeWolf_san Gosiak *obraca sie za siebie* ejj ja tam nic nie widze eek Smark ... gdzie ?? kuca i oglada dobrze ..hmm ciekawe ciekawe ..Skrobu skrobu ... a zdejmij to ciagnie za ubranko ... teeeeeeeeeee!! uwaaaazaj eek siema Setsuna :] uwazaj na tego tu > *proboje go jedna reka oddalic na bezpieczna odleglosc Co ... hej setsu ... looka niom ..niezle niezle ... skrobu skrobu .... nie patrzs tak na mnie bo "jush mam prace" xp whee whee whee i ta praca nawet nie chce wejsc na gildie (on xp ) crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:10 am
Lethiel BeeWolf_san Lethiel BeeWolf_san Gosiak eh znow nowe pomysly widze ^^ szaleniiii :p blaugh mierzy wzrokiem Skrob skrob ... OoO to cieszka praca biggrin Skrobu skrobu ... LEthi wyłaź za podusek *wylazi z poduszek* *zabiera jedną* *siada sobie z boczq* *obserwooje Bee* Oglada Gosa wink .... Lookniencie na Lethiel niom ... to jak zgadzasz sie ... ? choć tu ... podaje kartke ... wypełnij ankiete ... pierwsze 78 pytań jest przymusowe reszta jak hccesz ... dołacz CV 2 zdiecia w bieliznie i bez + zatwierdzenie o przebytych chorobach ... nie gonk *przetoorl na podloge* *zaslania sie poduchą* gonk why ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:11 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:12 am
Holy_Atena [wpada na swoim Szakule, wykręca przed Ozzem 360 kick flipa] Siemano !! hm.. nonono ten kf360 to frontside czy backside blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wygląda zza poduchy* stare *skok na niego* *przewraca* *pac poducha* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siema wsyzstkim (wskakuje przez okno) biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw BeeWolf_san Gosiak BeeWolf_san Gosiak *obraca sie za siebie* ejj ja tam nic nie widze eek Smark ... gdzie ?? kuca i oglada dobrze ..hmm ciekawe ciekawe ..Skrobu skrobu ... a zdejmij to ciagnie za ubranko ... teeeeeeeeeee!! uwaaaazaj eek siema Setsuna :] uwazaj na tego tu > *proboje go jedna reka oddalic na bezpieczna odleglosc Co ... hej setsu ... looka niom ..niezle niezle ... skrobu skrobu .... nie patrzs tak na mnie bo "jush mam prace" xp whee whee whee i ta praca nawet nie chce wejsc na gildie (on xp ) crying Ale dorabiać mozna biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 11:13 am
Holy_Atena [wpada na swoim Szakule, wykręca przed Ozzem 360 kick flipa] Siemano !! czesc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|