|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 10:18 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 10:19 am
[ Kaku ] Kitty ShadowCat yy.... jak ja nie lubię zarośniętych facetxp: to jest fee... Skad tak nagle..to odnosnie czlowieka kota ze snu Gosi? btw. czlowiek kot..to pewnie skutek uboczny anime loveless. wlasnie dawno nie ogladlaam zadnego anime :] bo nie mam na nic czasu ;p pozatyym wcale nie byl taki owlosiony wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 10:20 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 10:20 am
Raticiel Ozzwald Raticiel OMG, dzis jeszcze imieniny mojego brata, na pewno dadza mi jakies ciasto do jedzenia... a mnie sie juz chce rzygac sad az tak zle z toba... to moze faktycznie sie poluz... siedzenie przed monitorem pogarsza taki stan... w szkole jestem... ooo wychodzimy... koniec lekcji, wracam do domu!!!! Dzieki za troske, papa wszystkim 3nodding i kto teraz bedzie moim kwiatuszkiem i mnie uswiadomi..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 10:22 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Raticiel Ozzwald Raticiel OMG, dzis jeszcze imieniny mojego brata, na pewno dadza mi jakies ciasto do jedzenia... a mnie sie juz chce rzygac sad az tak zle z toba... to moze faktycznie sie poluz... siedzenie przed monitorem pogarsza taki stan... w szkole jestem... ooo wychodzimy... koniec lekcji, wracam do domu!!!! Dzieki za troske, papa wszystkim 3nodding i kto teraz bedzie moim kwiatuszkiem i mnie uswiadomi..? a co ogroodek masz? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 10:23 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 10:24 am
[ Kaku ] Gosiak [ Kaku ] Kitty ShadowCat yy.... jak ja nie lubię zarośniętych facetxp: to jest fee... Skad tak nagle..to odnosnie czlowieka kota ze snu Gosi? btw. czlowiek kot..to pewnie skutek uboczny anime loveless. wlasnie dawno nie ogladlaam zadnego anime :] bo nie mam na nic czasu ;p pozatyym wcale nie byl taki owlosiony wink wiec co w nim bylo Kociego? Mruczal kiedy drapalo sie go za uchem i smierdzial whiskasem..? hmm przed zmiana czlowieka byl kotem? ^^ i to takimmmm slicznyyyyyyyyyym razz wiecej szczegolow nie pamietam heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 10:24 am
Gosiak Ozzwald Raticiel Ozzwald Raticiel OMG, dzis jeszcze imieniny mojego brata, na pewno dadza mi jakies ciasto do jedzenia... a mnie sie juz chce rzygac sad az tak zle z toba... to moze faktycznie sie poluz... siedzenie przed monitorem pogarsza taki stan... w szkole jestem... ooo wychodzimy... koniec lekcji, wracam do domu!!!! Dzieki za troske, papa wszystkim 3nodding i kto teraz bedzie moim kwiatuszkiem i mnie uswiadomi..? a co ogroodek masz? ^^ ogrodek mam ale zadnzch roslinek w nim...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|