|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 10:05 am
Raticiel glowa mnie boli... xd potrzebuje snu... hm.. a moze ibuprom..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 10:07 am
Ozzwald Raticiel glowa mnie boli... xd potrzebuje snu... hm.. a moze ibuprom.. zostal w domu, daleeeeko.... sweatdrop ale za jakies pol godziny stad ide.... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 10:08 am
Gosiak Ozzwald Gosiak Ozzwald Gosiak zadna zoofilia :] oczywiscie po tym jak wszedl przez okno zamienil sie w czlowieka dalsze etapy snu juz znacie a ja nie znam... niech mnie ktos uswiadomi... gonk crying nu sex z czlowieko kotem ^^ mojej przyajiolce tez sie snilam ze zrobilam casting na partnera ^^ a mozesz cos wiecej o tym czyms co nazywasz sexem wink a co mam Ci wiecej napisac :] mysle ze doskonale wiesz co to jest skad takie przypuszczenia...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 10:09 am
OMG, dzis jeszcze imieniny mojego brata, na pewno dadza mi jakies ciasto do jedzenia... a mnie sie juz chce rzygac sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 10:11 am
Raticiel OMG, dzis jeszcze imieniny mojego brata, na pewno dadza mi jakies ciasto do jedzenia... a mnie sie juz chce rzygac sad az tak zle z toba... to moze faktycznie sie poluz... siedzenie przed monitorem pogarsza taki stan...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 10:13 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Raticiel glowa mnie boli... xd potrzebuje snu... a mnie boli szyja gonk i wewnętrzna strona ud XD .. ale nie wnikajmy XDhmm..moze krzywo spisz? blaugh mhm, tak czasami bywa..Lethi, moze ty tez mialas dziwny 'sen' w nocy i teraz odczuwasz jego skutki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 10:14 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Raticiel OMG, dzis jeszcze imieniny mojego brata, na pewno dadza mi jakies ciasto do jedzenia... a mnie sie juz chce rzygac sad az tak zle z toba... to moze faktycznie sie poluz... siedzenie przed monitorem pogarsza taki stan... w szkole jestem... ooo wychodzimy... koniec lekcji, wracam do domu!!!! Dzieki za troske, papa wszystkim 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 10:16 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] Lethiel Raticiel glowa mnie boli... xd potrzebuje snu... a mnie boli szyja gonk i wewnętrzna strona ud XD .. ale nie wnikajmy XDhmm..moze krzywo spisz? blaugh mhm, tak czasami bywa..Lethi, moze ty tez mialas dziwny 'sen' w nocy i teraz odczuwasz jego skutki. hm.. nie pamietam co mi sie snilo.. ale mozliwe ze dziwnie spalam xd co do ud.. to sen nie ma tu nic do rzeczy redface XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 10:17 am
Raticiel Ozzwald Raticiel OMG, dzis jeszcze imieniny mojego brata, na pewno dadza mi jakies ciasto do jedzenia... a mnie sie juz chce rzygac sad az tak zle z toba... to moze faktycznie sie poluz... siedzenie przed monitorem pogarsza taki stan... w szkole jestem... ooo wychodzimy... koniec lekcji, wracam do domu!!!! Dzieki za troske, papa wszystkim 3nodding papatki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|