|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:56 am
Lethiel ale sen nauczyl mnie czegos.. nigdy nie ufac emerytom !!!!!! domokun ja tez sie tego nauczylem tyle ze jezdzac do szkoly.. bo przystanek przed moja szkola jest bazarek na ktory jerzdza emeryci.. zawsze wypelniaja caly tramwaj i smierdza... cale szczesie ze jeszcze musze 4 razy jechac do szkoly... bo jeszcze jeden rok katuszy a w wiadomosciach podano by jak to pewien mlody czlowiek wysadzil sie w tramwaju pelnym starszych ludzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:57 am
Raticiel hehe moje oczy sa za duzymi okularami rolleyes i napewno sa urocze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:57 am
Ozzwald Raticiel Ozzwald Raticiel Ozzwald hm... moze roznica dla ciebie dla mnie takiej nie ma... a gdyby był taki mały, że prawie go nie ma? xd to już nie dotyczy mnie na szczęście ) jezeli w dalszym ciagu byla by to dziewczyna nie przeszkadzalo by mi to... wiec co powinna miec duzego? surprised duze.. wesole oczy... ale nie mowiy tu o wytrzeszczu... blaugh zadna zoofilia :] oczywiscie po tym jak wszedl przez okno zamienil sie w czlowieka dalsze etapy snu juz znacie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:58 am
Ozzwald Lethiel ale sen nauczyl mnie czegos.. nigdy nie ufac emerytom !!!!!! domokun ja tez sie tego nauczylem tyle ze jezdzac do szkoly.. bo przystanek przed moja szkola jest bazarek na ktory jerzdza emeryci.. zawsze wypelniaja caly tramwaj i smierdza... cale szczesie ze jeszcze musze 4 razy jechac do szkoly... bo jeszcze jeden rok katuszy a w wiadomosciach podano by jak to pewien mlody czlowiek wysadzil sie w tramwaju pelnym starszych ludzi... xd ... lol.. wiedzialam !! emeryci to wcielenie zla !! niby tacy mili.. spokojni.. a naprawde to seryjni.. smierdzący.. mordercy atakoojący młodziesh w autobusach O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:58 am
Gosiak zadna zoofilia :] oczywiscie po tym jak wszedl przez okno zamienil sie w czlowieka dalsze etapy snu juz znacie a ja nie znam... niech mnie ktos uswiadomi... gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:59 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 10:01 am
Ozzwald Gosiak zadna zoofilia :] oczywiscie po tym jak wszedl przez okno zamienil sie w czlowieka dalsze etapy snu juz znacie a ja nie znam... niech mnie ktos uswiadomi... gonk crying nu sex z czlowieko kotem ^^ mojej przyajiolce tez sie snilam ze zrobilam casting na partnera ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 10:01 am
Gosiak Ozzwald Gosiak zadna zoofilia :] oczywiscie po tym jak wszedl przez okno zamienil sie w czlowieka dalsze etapy snu juz znacie a ja nie znam... niech mnie ktos uswiadomi... gonk crying nu sex z czlowieko kotem ^^ mojej przyajiolce tez sie snilam ze zrobilam casting na partnera ^^ hi hi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 10:02 am
Gosiak Ozzwald Gosiak zadna zoofilia :] oczywiscie po tym jak wszedl przez okno zamienil sie w czlowieka dalsze etapy snu juz znacie a ja nie znam... niech mnie ktos uswiadomi... gonk crying nu sex z czlowieko kotem ^^ mojej przyajiolce tez sie snilam ze zrobilam casting na partnera ^^ a mozesz cos wiecej o tym czyms co nazywasz sexem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 10:02 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 10:03 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Gosiak Ozzwald Gosiak zadna zoofilia :] oczywiscie po tym jak wszedl przez okno zamienil sie w czlowieka dalsze etapy snu juz znacie a ja nie znam... niech mnie ktos uswiadomi... gonk crying nu sex z czlowieko kotem ^^ mojej przyajiolce tez sie snilam ze zrobilam casting na partnera ^^ a mozesz cos wiecej o tym czyms co nazywasz sexem wink a co mam Ci wiecej napisac :] mysle ze doskonale wiesz co to jest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
glowa mnie boli... xd potrzebuje snu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 10:04 am
Lekcja 2: yyy....eeee.... no.... redface
xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 10:05 am
Raticiel glowa mnie boli... xd potrzebuje snu... a mnie boli szyja gonk i wewnętrzna strona ud XD .. ale nie wnikajmy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|