|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:48 am
Falcone ...... heja powrociłem ....... witaj 4laugh *prztuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:49 am
Raticiel Ozzwald Gosiak bueee blaugh zrobilam olly w jezdzie na wysokosc telefonu bueheehhe blaugh blaugh xd ej nie rozumiem fizyki kurde a myslalam ze jednak sie czegos nauczylam a chloernych zadan nie moge rozwiazac fantastycznie ja tez mialem problemy z fiza a ja nie mam blaugh ucze sie INFORMATYKI xd ja tez juz nie mam... a nauke infy wznowie w pazdzierniku jak zdam mature...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:50 am
Ozzwald Raticiel ale jest roznica miedzy malym a BARDZO malym whee hm... moze roznica dla ciebie dla mnie takiej nie ma... a gdyby był taki mały, że prawie go nie ma? xd to już nie dotyczy mnie na szczęście )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:51 am
Raticiel Ozzwald Raticiel ale jest roznica miedzy malym a BARDZO malym whee hm... moze roznica dla ciebie dla mnie takiej nie ma... a gdyby był taki mały, że prawie go nie ma? xd to już nie dotyczy mnie na szczęście ) jezeli w dalszym ciagu byla by to dziewczyna nie przeszkadzalo by mi to...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:52 am
Raticiel Lethiel - moje sny są bardzo podobne! Trochę się tym interesuję i wiem, że tego typu dziwne sny oznaczają, że człowiek dużo przeżywa wewnętrznie i nie zawsze jest w stanie to okazać na zewnątrz, więc zmęczony mw nocy miksuje... a kto czuje gdy zasypia, że się unosi? 3nodding a jak mi sie sni ze uprawiam sex z jednym z 2 kotow ktory wszedl przez okno do mojego pokoju i zamienil sie w czlowieka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Raticiel Ozzwald Raticiel ale jest roznica miedzy malym a BARDZO malym whee hm... moze roznica dla ciebie dla mnie takiej nie ma... a gdyby był taki mały, że prawie go nie ma? xd to już nie dotyczy mnie na szczęście ) jezeli w dalszym ciagu byla by to dziewczyna nie przeszkadzalo by mi to... wiec co powinna miec duzego? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:53 am
ale sen nauczyl mnie czegos.. nigdy nie ufac emerytom !!!!!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:53 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:54 am
Raticiel Ozzwald Raticiel Ozzwald Raticiel ale jest roznica miedzy malym a BARDZO malym whee hm... moze roznica dla ciebie dla mnie takiej nie ma... a gdyby był taki mały, że prawie go nie ma? xd to już nie dotyczy mnie na szczęście ) jezeli w dalszym ciagu byla by to dziewczyna nie przeszkadzalo by mi to... wiec co powinna miec duzego? surprised duze.. wesole oczy... ale nie mowiy tu o wytrzeszczu... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:54 am
Mni sie snilo ze jestem facetem i zabieram sie za jakas dziewczyne whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:55 am
Raticiel Mni sie snilo ze jestem facetem i zabieram sie za jakas dziewczyne whee xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:56 am
Ozzwald Raticiel Ozzwald Raticiel Ozzwald Raticiel ale jest roznica miedzy malym a BARDZO malym whee hm... moze roznica dla ciebie dla mnie takiej nie ma... a gdyby był taki mały, że prawie go nie ma? xd to już nie dotyczy mnie na szczęście ) jezeli w dalszym ciagu byla by to dziewczyna nie przeszkadzalo by mi to... wiec co powinna miec duzego? surprised duze.. wesole oczy... ale nie mowiy tu o wytrzeszczu... blaugh hehe moje oczy sa za duzymi okularami rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|