Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10886 10887 10888 10889 10890 10891 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Raticiel

PostPosted: Sat Apr 23, 2005 9:38 am

Lethiel
jupi.. mam screeny z gier CRPG blaugh
myslicie ze przejdzie u komisji cos w stylu "literatura fantasy natchnieniem dla twoorcoow gier kompooterowych" ?? wink

Yeah!!! Chcę grę w Narrenturma!!!!! 3nodding heart
PostPosted: Sat Apr 23, 2005 9:39 am

Raticiel
coosh... whee zebys jeszcze chociaz mial na co miec te szanse... xd bo ten biust dość znikomy whee whee whee ale ina Inverse jakos z tym zyje...
(pisze od rzeczy, mialam psychodeliczne sny i sie niewyspalam!)
nie wiem czy bylas przy rozmowie w ktorej wyznalem ze lubie male biusty...
hm.. a dokladnie co ci sie snilo... mi sie ciagle sni ze sie sam zabijam badz ktos mnie zabija...

Ozzwald

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Sat Apr 23, 2005 9:39 am

Raticiel
Lethiel
myslicie ze przejdzie u komisji cos w stylu "literatura fantasy natchnieniem dla twoorcoow gier kompooterowych" ?? wink

jupi .. whee whee whee
mwhahah.. strzesh sie komisjo xd xd xd ..
PostPosted: Sat Apr 23, 2005 9:40 am

Lethiel
Raticiel
Lethiel

jupi .. whee whee whee
najwazniejsze to pozytywne myslenie i bycie pewnym tego co sie bedzie przed nia mowilo...

Ozzwald

Gosiak

PostPosted: Sat Apr 23, 2005 9:41 am

bueee blaugh zrobilam olly w jezdzie na wysokosc telefonu bueheehhe blaugh blaugh xd
ej nie rozumiem fizyki kurde a myslalam ze jednak sie czegos nauczylam a chloernych zadan nie moge rozwiazac
PostPosted: Sat Apr 23, 2005 9:43 am

Gosiak
bueee blaugh zrobilam olly w jezdzie na wysokosc telefonu bueheehhe blaugh blaugh xd
ej nie rozumiem fizyki kurde a myslalam ze jednak sie czegos nauczylam a chloernych zadan nie moge rozwiazac
fantastycznie
ja tez mialem problemy z fiza

Ozzwald

Kimagure-chan

PostPosted: Sat Apr 23, 2005 9:44 am

witam was 4laugh
*siada zmęczona na fotelu* jejq.... zakoopy są męczące sweatdrop
PostPosted: Sat Apr 23, 2005 9:44 am

Ozzwald
Raticiel
coosh... whee zebys jeszcze chociaz mial na co miec te szanse... xd bo ten biust dość znikomy whee whee whee ale ina Inverse jakos z tym zyje...
hm.. a dokladnie co ci sie snilo... mi sie ciagle sni ze sie sam zabijam badz ktos mnie zabija...

jak cie ktos zabija to bedziesz dlugo zyć 3nodding
a mi się sniło ze sie budze wstaje z lozka i probuje wejsc do sypialni rodzicow bo sie boje sama spac (powaznie!!!!) i tak kilka razy wstaje i nie moge do nich trafic w koncu trafilam, wlaczylam telewizor i dalej nie pamietam... ale pare razy chcialam sie na chama obudzic... to jak koszmar! fajne uczucie jest jak sen wciaga... (i z tego posta raz jeszcze wynika ze spiaca jestem...) a potem jeszcze mi sie snilo ze jestem w "The World" (ogladalam przed spaniem hacka)
a przy tej rozmowie bylam, ale jest roznica miedzy malym a BARDZO malym whee

Raticiel

Falcone

PostPosted: Sat Apr 23, 2005 9:45 am

...... heja powrociłem .......

Ozzwald
Raticiel

a ja mam jakieś dziwne sny O.o .. zawzse sie wszystko miesza.. sytooacje są jakies niemozliwe O_o .. i nigdy do końca nie wiadomo co .. kto .. z kim.. jak.. gdzie xp
osoby sie mieszają.. gadam z kimś.. za chwile to jest ktos inny.. ale moowi o tym samym O_o .. ash strach spać ..

kiedyś mi sie snilo ze jechalam z rodzina na wakacje.. ale samochood sie zepsool..
i zatrzymaliśmy sie u jakiś starooszkoow na wsi..
nie wiadomo skąd byla z nami moja babcia..
ta starsza pani uczyla moja siostre ubijac maslo w takim dziwnym czymś.. i stwierdzila ze jej nie idzioe.. wiec odciela jej kciuka zeby bylo wygodniej O_o .. potem ci starzooszkowie zaczynali siue jakoś dziwnie zachowywac.. mieliśmy odjeshdzac.. ale babcia zniknela.. znaleźliśmy ja poćwiartkowana schowana do kanapy.. uciekaliśmy w strone furtki ktoora byla zatrzaśnieta a za nami biegla ta starooshka z siekiera gonk .. i wtedy sie oboodzilam sweatdrop

Lethiel

Tipsy Lunatic

Raticiel

Ozzwald
Gosiak
fantastycznie

a ja nie mam blaugh
ucze sie INFORMATYKI xd
PostPosted: Sat Apr 23, 2005 9:46 am

Ozzwald
Lethiel
Raticiel
Lethiel

jupi .. whee whee whee
najwazniejsze to pozytywne myslenie i bycie pewnym tego co sie bedzie przed nia mowilo...

tylko ze ja nie zabardzo wiem co moowic xd ...

witaj gosiaq 4laugh
*przytuuuuuuuul* whee

Lethiel

Tipsy Lunatic

Gosiak

PostPosted: Sat Apr 23, 2005 9:47 am

Ozzwald
Gosiak
fantastycznie

ale ja bylam pewna ze ten material rozumiem dopoki nie zobaczylam zadan nie wiem skad oni biora te przeksztalcone wzory eek nu ale trudno moze jakos sobie poradze napewno predzej niz zz chemia =='
PostPosted: Sat Apr 23, 2005 9:48 am

[ Message temporarily off-line ]

Raticiel

Ozzwald

PostPosted: Sat Apr 23, 2005 9:48 am

Raticiel
ale jest roznica miedzy malym a BARDZO malym whee

hm... moze roznica dla ciebie dla mnie takiej nie ma...
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10886 10887 10888 10889 10890 10891 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games