|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:11 am
witajcie 4laugh whee whee whee
o ile ktos tu jest xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:13 am
Lethiel witajcie 4laugh whee whee whee o ile ktos tu jest xp ja jestem bo wlasnie robie sobie przerwe w nauce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:14 am
Ozzwald Lethiel witajcie 4laugh whee whee whee o ile ktos tu jest xp ja jestem bo wlasnie robie sobie przerwe w nauce... *przytuuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh a ja sie nie ucze.. sciagnelam te galerie.. i mam na dziś dosc.. xp .. jutro bede robic dalej.. mam nadzieje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:15 am
Lethiel Ozzwald Lethiel witajcie 4laugh whee whee whee o ile ktos tu jest xp ja jestem bo wlasnie robie sobie przerwe w nauce... *przytuuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh a ja sie nie ucze.. sciagnelam te galerie.. i mam na dziś dosc.. xp .. jutro bede robic dalej.. mam nadzieje sweatdrop ty mozesz sobie na takie cus pozwolic.. ja jutro musze perfekt znac material...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:18 am
Ozzwald ty mozesz sobie na takie cus pozwolic.. ja jutro musze perfekt znac material... ech.. nio tak sad .. ale poozniej bede zalować ze mialam tyle czasu a wzielam sie do roboty dopiero dzień.. dwa przed matoorą xp ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:18 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:21 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:23 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:25 am
Ozzwald Raticiel Ozzwald Raticiel Ozzwald, dobrze że tu jesteś, powiedz co one ci m#322;y???? smile ze nie dostane twojego biustu.. cytuje "Raticel kazala ci przekazac ze nie dostaniesz jej cyckow" ja piernicze... eek nie przejmuj sie... okej biggrin a dodaly ze bylam pijana? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:27 am
Raticiel Ozzwald Raticiel Ozzwald Raticiel Ozzwald, dobrze że tu jesteś, powiedz co one ci m#322;y???? smile ze nie dostane twojego biustu.. cytuje "Raticel kazala ci przekazac ze nie dostaniesz jej cyckow" ja piernicze... eek nie przejmuj sie... okej biggrin a dodaly ze bylam pijana? whee tak to tez powiedzialy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:30 am
Ozzwald Raticiel Ozzwald Raticiel Ozzwald Raticiel Ozzwald, dobrze że tu jesteś, powiedz co one ci m#322;y???? smile ze nie dostane twojego biustu.. cytuje "Raticel kazala ci przekazac ze nie dostaniesz jej cyckow" ja piernicze... eek nie przejmuj sie... okej biggrin a dodaly ze bylam pijana? whee tak to tez powiedzialy... hehe... xd xd xd w takim razie ja juz nic nie mowie whee raz jeszcze sorki ozzwald sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:33 am
Raticiel hehe... xd xd xd w takim razie ja juz nic nie mowie whee raz jeszcze sorki ozzwald sweatdrop nie musisz przepraszac... to cio w takim razie mam jeszcze jakies szanse na twoj biust.. wink (zartuje)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:36 am
jupi.. mam screeny z gier CRPG blaugh myslicie ze przejdzie u komisji cos w stylu "literatura fantasy natchnieniem dla twoorcoow gier kompooterowych" ?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:37 am
coosh... whee zebys jeszcze chociaz mial na co miec te szanse... xd bo ten biust dość znikomy whee whee whee ale ina Inverse jakos z tym zyje... (pisze od rzeczy, mialam psychodeliczne sny i sie niewyspalam!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|