|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 8:06 am
Ozzwald no moje drogie panie.. ja sie zbieram.. czas sie wziac za nauke... *zbiera sie z luzka, wklada koszule, caluje Aidanne* papa PAPA!! J atez znikam mange dalej czytac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 8:07 am
Ozzwald no moje drogie panie.. ja sie zbieram.. czas sie wziac za nauke... *zbiera sie z luzka, wklada koszule, caluje Aidanne* papa *pobiega i caluje namietnie w usta* papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 8:08 am
Aidanna Ozzwald no moje drogie panie.. ja sie zbieram.. czas sie wziac za nauke... *zbiera sie z luzka, wklada koszule, caluje Aidanne* papa *pobiega i caluje namietnie w usta* papa Hm hM stare w WĘŻ-e sie nie zabawiajcie ... Siada obok plamy soku no rośnij ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 8:11 am
BeeWolf_san Aidanna hejka bee... dowiedzialam sie ty kukus i ozz jestescie rodzinka... slodkie HELLO czy jest ktos jescze na gai No o ile mi wiadomo to jestesmy ... Kuku jest najwyrzszy ja najcierzszy a Ozzy ma Mature biggrin biggrin hehe ja zdaje testy gimnazjalne... mlodzian jestem.... podaj ty mi swoje gg.... o co ci chodzi z tym wezem surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 8:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 8:15 am
Aidanna BeeWolf_san Aidanna hejka bee... dowiedzialam sie ty kukus i ozz jestescie rodzinka... slodkie HELLO czy jest ktos jescze na gai No o ile mi wiadomo to jestesmy ... Kuku jest najwyrzszy ja najcierzszy a Ozzy ma Mature biggrin biggrin hehe ja zdaje testy gimnazjalne... mlodzian jestem.... podaj ty mi swoje gg.... o co ci chodzi z tym wezem surprised podpowiem ci, moze zaczaisz o co Loko ... węże robia pzy .. i co jeszcze robia jak sobie wedruja ? no czym poruszaja ... tak o ... xp nie sadziłem ze ktoś tego niezrozumie,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 8:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 8:18 am
MAha "ręcami" Arash Arash ... bakare ... tralala arash arash coś tam trlalala ... lece coś porobić mało konstruktywnego czyli ogladać Agent Aika biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 8:19 am
Aidanna BeeWolf_san Aidanna hejka bee... dowiedzialam sie ty kukus i ozz jestescie rodzinka... slodkie HELLO czy jest ktos jescze na gai No o ile mi wiadomo to jestesmy ... Kuku jest najwyrzszy ja najcierzszy a Ozzy ma Mature biggrin biggrin hehe ja zdaje testy gimnazjalne... mlodzian jestem.... podaj ty mi swoje gg.... o co ci chodzi z tym wezem surprised Łozzego ? 4030149 moj jest zastszeszony dla panienki Omegi sun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 8:20 am
BeeWolf_san MAha "ręcami" Arash Arash ... bakare ... tralala arash arash coś tam trlalala ... lece coś porobić mało konstruktywnego czyli ogladać Agent Aika biggrin a wy tylko o jednym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 8:22 am
BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Aidanna hejka bee... dowiedzialam sie ty kukus i ozz jestescie rodzinka... slodkie HELLO czy jest ktos jescze na gai No o ile mi wiadomo to jestesmy ... Kuku jest najwyrzszy ja najcierzszy a Ozzy ma Mature biggrin biggrin hehe ja zdaje testy gimnazjalne... mlodzian jestem.... podaj ty mi swoje gg.... o co ci chodzi z tym wezem surprised podpowiem ci, moze zaczaisz o co Loko ... węże robia pzy .. i co jeszcze robia jak sobie wedruja ? no czym poruszaja ... tak o ... xp nie sadziłem ze ktoś tego niezrozumie, a haa.... o to chodzi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 8:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 8:52 am
Czy ktoś może wie jaką nazwę będzie miał konwent w szczecinie, ten w maju? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 9:10 am
pewnie nikt nie wie.... albo sobie poszli... lub trzecia mozliwosc wstydza sie powiedziec... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|