|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 7:27 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald nio jeszcze godzinke z wami posiedze.. smile przewraca go na plecy i lezy na brzychu ozziego... *mrrr* jaka ty slodziutka jestes *kladzie dlon na jej udzie* godzina w sam raz na szybki numerek ....... zdazycie napewno xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 7:29 am
Falcone Ozzwald Aidanna Ozzwald nio jeszcze godzinke z wami posiedze.. smile przewraca go na plecy i lezy na brzychu ozziego... *mrrr* jaka ty slodziutka jestes *kladzie dlon na jej udzie* godzina w sam raz na szybki numerek ....... zdazycie napewno xd *dzikie spojrzenie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 7:30 am
Falcone Ozzwald Aidanna Ozzwald nio jeszcze godzinke z wami posiedze.. smile przewraca go na plecy i lezy na brzychu ozziego... *mrrr* jaka ty slodziutka jestes *kladzie dlon na jej udzie* godzina w sam raz na szybki numerek ....... zdazycie napewno xd stary puki jest was tutaj tyle to sie narazie powstrzymam od szybkich numerkow.. od dlugich tez...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 7:32 am
Ozzwald Falcone Ozzwald Aidanna Ozzwald nio jeszcze godzinke z wami posiedze.. smile przewraca go na plecy i lezy na brzychu ozziego... *mrrr* jaka ty slodziutka jestes *kladzie dlon na jej udzie* godzina w sam raz na szybki numerek ....... zdazycie napewno xd stary puki jest was tutaj tyle to sie narazie powstrzymam od szybkich numerkow.. od dlugich tez... no to jest jednego mniej bo ja własnie ide ................ musze pozmywac zanim mama przyjdzie z pracy xd .............. bywajcie powroce niedługo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald nio jeszcze godzinke z wami posiedze.. smile przewraca go na plecy i lezy na brzychu ozziego... *mrrr* jaka ty slodziutka jestes *kladzie dlon na jej udzie* *mrruczy cicho i delikatnie caluje ozziego w usta* *przesowa reke w gore ciagle calujac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Falcone Ozzwald Aidanna Ozzwald nio jeszcze godzinke z wami posiedze.. smile przewraca go na plecy i lezy na brzychu ozziego... *mrrr* jaka ty slodziutka jestes *kladzie dlon na jej udzie* godzina w sam raz na szybki numerek ....... zdazycie napewno xd stary puki jest was tutaj tyle to sie narazie powstrzymam od szybkich numerkow.. od dlugich tez... no idzcie sobie.... wink whee zart... *caluje delikatnie w szyje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 7:33 am
Falcone Ozzwald Falcone Ozzwald Aidanna Ozzwald nio jeszcze godzinke z wami posiedze.. smile przewraca go na plecy i lezy na brzychu ozziego... *mrrr* jaka ty slodziutka jestes *kladzie dlon na jej udzie* godzina w sam raz na szybki numerek ....... zdazycie napewno xd stary puki jest was tutaj tyle to sie narazie powstrzymam od szybkich numerkow.. od dlugich tez... no to jest jednego mniej bo ja własnie ide ................ musze pozmywac zanim mama przyjdzie z pracy xd .............. bywajcie powroce niedługo papatki.... ja mykam kończyć polski xp xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 7:34 am
Falcone Ozzwald Falcone Ozzwald Aidanna Ozzwald nio jeszcze godzinke z wami posiedze.. smile przewraca go na plecy i lezy na brzychu ozziego... *mrrr* jaka ty slodziutka jestes *kladzie dlon na jej udzie* godzina w sam raz na szybki numerek ....... zdazycie napewno xd stary puki jest was tutaj tyle to sie narazie powstrzymam od szybkich numerkow.. od dlugich tez... no to jest jednego mniej bo ja własnie ide ................ musze pozmywac zanim mama przyjdzie z pracy xd .............. bywajcie powroce niedługo powodzenia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 7:35 am
Lethiel Falcone Ozzwald Falcone Ozzwald Aidanna Ozzwald nio jeszcze godzinke z wami posiedze.. smile przewraca go na plecy i lezy na brzychu ozziego... *mrrr* jaka ty slodziutka jestes *kladzie dlon na jej udzie* godzina w sam raz na szybki numerek ....... zdazycie napewno xd stary puki jest was tutaj tyle to sie narazie powstrzymam od szybkich numerkow.. od dlugich tez... no to jest jednego mniej bo ja własnie ide ................ musze pozmywac zanim mama przyjdzie z pracy xd .............. bywajcie powroce niedługo papatki.... ja mykam kończyć polski xp xp xp narazie.. skonczyc to nie wszystko trzeba jeszcze umiec to powiedziec... gonk powodzenia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 7:35 am
kukus mnie zabije jak zobaczy moje cytaty...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 7:36 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald nio jeszcze godzinke z wami posiedze.. smile przewraca go na plecy i lezy na brzychu ozziego... *mrrr* jaka ty slodziutka jestes *kladzie dlon na jej udzie* *mrruczy cicho i delikatnie caluje ozziego w usta* *przesowa reke w gore ciagle calujac* *mrrr*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 7:37 am
Ozzwald kukus mnie zabije jak zobaczy moje cytaty... jakie cytaty.. na mature.... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 7:38 am
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald nio jeszcze godzinke z wami posiedze.. smile przewraca go na plecy i lezy na brzychu ozziego... *mrrr* jaka ty slodziutka jestes *kladzie dlon na jej udzie* *mrruczy cicho i delikatnie caluje ozziego w usta* *przesowa reke w gore ciagle calujac* *mrrr* hm.. *szepcze na ucho* Wszystkiego najlepszego kotku bo oile twoj profil nie klamie masz dzisiaj urodzinki... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 7:38 am
Aidanna Ozzwald kukus mnie zabije jak zobaczy moje cytaty... jakie cytaty.. na mature.... domokun nie te cytaty na gai... za duzo chmurek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 7:41 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald nio jeszcze godzinke z wami posiedze.. smile przewraca go na plecy i lezy na brzychu ozziego... *mrrr* jaka ty slodziutka jestes *kladzie dlon na jej udzie* *mrruczy cicho i delikatnie caluje ozziego w usta* *przesowa reke w gore ciagle calujac* *mrrr* hm.. *szepcze na ucho* Wszystkiego najlepszego kotku bo oile twoj profil nie klamie masz dzisiaj urodzinki... biggrin tia....*mrr* A kukusem sie nieprzejmuj... wkoncu to twoj kumpel... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|