|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 7:14 am
Ozzwald nio jeszcze godzinke z wami posiedze.. smile yay 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 7:15 am
Aidanna Ozzwald Aidanna hehe ja mam wieelkie lozko... na pol pokoju biggrin to sie od ciebie wprowadze... wyzyca ubrania z polki... nio mam juz miejsce na twoje ciuszki whee *zmienia posciel* o widze ze moge sie odrazu wprowadzac... Bee a mialem ci napisac zebys nie probowala objasniac mojej natury...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Lethiel ha !!! nastepna cześć mojego questa zrealizowana !!!!!! 4laugh heart 4laugh własnie widzimy ........... Bee sorka ale nie mogłem sie do ciebie podłaczyc ................. to chciałem zobaczyc czy sie podłacze do jakiegos innego serwera i sie udało ...... ale zanim sie podłaczyło mineła 1godz i 15 minut xp Tia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Aidanna BeeWolf_san Aidanna Ozzwald Aidanna hehe ja mam wieelkie lozko... na pol pokoju biggrin to sie od ciebie wprowadze... wyzyca ubrania z polki... nio mam juz miejsce na twoje ciuszki whee *zmienia posciel* eek Szybka jesteś nie ma bata ... whee heart wink whee a co.... xd ma sie to cos Tiaaaa, Smakr na podłoge... Lookne lepiej jak tam może drzewko rośnie... A ty na ozzego uwarzaj bo on to lubi takie niewinne... nie jestem naiwan... niby co moglby mi zrbic xp Lei ty masz szczescie... ja to jeszcze nic z questa niemam(niedostalam bo spodnie sama kupilam a kapcie mam od zawsze)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 7:17 am
Aidanna A ty na ozzego uwarzaj bo on to lubi takie niewinne... nie jestem naiwan... niby co moglby mi zrbic xp ninja HAHAHAHAH "naiwan" czy to znaczy Naiwna ?? ... ja napisałem niewinna :0 no dokładnie "niewinne" .... ciagnie za ucho idziesz na lekcje czytania .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna nie jestem naiwan... niby co moglby mi zrbic xp no wlasnie... co ja mogbym jej zrobic... czy ktos zna jakies historie w ktorych komus cos zlego zrobilem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Falcone Lethiel ha !!! nastepna cześć mojego questa zrealizowana !!!!!! 4laugh heart 4laugh własnie widzimy ........... Bee sorka ale nie mogłem sie do ciebie podłaczyc ................. to chciałem zobaczyc czy sie podłacze do jakiegos innego serwera i sie udało ...... ale zanim sie podłaczyło mineła 1godz i 15 minut xp Tia... nie wiezysz mi sad serio cos sie tam sciagało przez godzine a pozniej weszło XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 7:19 am
Ozzwald nio jeszcze godzinke z wami posiedze.. smile przewraca go na plecy i lezy na brzychu ozziego... *mrrr*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 7:20 am
Falcone BeeWolf_san Falcone Lethiel ha !!! nastepna cześć mojego questa zrealizowana !!!!!! 4laugh heart 4laugh własnie widzimy ........... Bee sorka ale nie mogłem sie do ciebie podłaczyc ................. to chciałem zobaczyc czy sie podłacze do jakiegos innego serwera i sie udało ...... ale zanim sie podłaczyło mineła 1godz i 15 minut xp Tia... nie wiezysz mi sad serio cos sie tam sciagało przez godzine a pozniej weszło XD Pewnie EpicCostumModels + Zabespieczenia + mapy + coś + blablabla biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 7:21 am
zabeZpieczenia idziemy do szkoly pisania.... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 7:23 am
BeeWolf_san Aidanna A ty na ozzego uwarzaj bo on to lubi takie niewinne... nie jestem naiwan... niby co moglby mi zrbic xp ninja HAHAHAHAH "naiwan" czy to znaczy Naiwna ?? ... ja napisałem niewinna :0 no dokładnie "niewinne" .... ciagnie za ucho idziesz na lekcje czytania .aaaaaaa!!! ratunku... ja to taka madra a zdaje we wtorek testy sweatdrop Bee... niebende sie uczyc czytac... niewinna to ja taka tez niejestem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Ozzwald nio jeszcze godzinke z wami posiedze.. smile przewraca go na plecy i lezy na brzychu ozziego... *mrrr* jaka ty slodziutka jestes *kladzie dlon na jej udzie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Falcone BeeWolf_san Falcone Lethiel ha !!! nastepna cześć mojego questa zrealizowana !!!!!! 4laugh heart 4laugh własnie widzimy ........... Bee sorka ale nie mogłem sie do ciebie podłaczyc ................. to chciałem zobaczyc czy sie podłacze do jakiegos innego serwera i sie udało ...... ale zanim sie podłaczyło mineła 1godz i 15 minut xp Tia... nie wiezysz mi sad serio cos sie tam sciagało przez godzine a pozniej weszło XD Pewnie EpicCostumModels + Zabespieczenia + mapy + coś + blablabla biggrin no cis mtam było z modelami ......... i takie bzdety sweatdrop ....... da sie jakos tego uniknac zeby tak sie nie robiło brzed kazda gra question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 7:26 am
nio buu... dalej boli crying *siada na foteliku* sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 7:27 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald nio jeszcze godzinke z wami posiedze.. smile przewraca go na plecy i lezy na brzychu ozziego... *mrrr* jaka ty slodziutka jestes *kladzie dlon na jej udzie* *mrruczy cicho i delikatnie caluje ozziego w usta*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|