|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 6:39 am
Lethiel Falcone Lethiel O.o *kiw glową w lweo* *kiw w prawo* szyjka mnie boli !! crying crying crying gdzie ty wkładałas glowe ze cie teraz szyje boli co .............. sweatdrop nio wlasnie nie wiem od czego crying boli jak przechylam w lewo sad moze zle spalas Siedzi ozziemu na kolanka i bawi sie jego wlosami blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 6:39 am
Aidanna niee no wogole tylko 30tysiecy!!! w ktorym liscie to bulo az tak dobrze nie pamietam ......... ale w tym samym miesiacu co olimpiada sweatdrop ............. kurcze az 30 tys powiadasz whee ........ no to niezle urosło sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 6:40 am
Lethiel nio wlasnie nie wiem od czego crying boli jak przechylam w lewo sad pewnie lezałas na brzuchu z obrucona głowo blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 6:43 am
kurde ale drogie te listy w markecie xd ............. atam pewnie bedzie jakis szajs .............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 6:43 am
Aidanna Siedzi ozziemu na kolanka i bawi sie jego wlosami blaugh *caluje w szyjke* a ile ci jeszcze potrzeba goldow...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 6:45 am
Falcone Aidanna niee no wogole tylko 30tysiecy!!! w ktorym liscie to bulo az tak dobrze nie pamietam ......... ale w tym samym miesiacu co olimpiada sweatdrop ............. kurcze az 30 tys powiadasz whee ........ no to niezle urosło sweatdrop no a jednak sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 6:47 am
Falcone Lethiel nio wlasnie nie wiem od czego crying boli jak przechylam w lewo sad pewnie lezałas na brzuchu z obrucona głowo blaugh hm.. mozliwe.. ja spie w wieeeelu rooshnych pozach xd xd xd milo jest sie poprzewalać na wieeeelkim loosheczq 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 6:48 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 6:50 am
Lethiel Falcone Lethiel nio wlasnie nie wiem od czego crying boli jak przechylam w lewo sad pewnie lezałas na brzuchu z obrucona głowo blaugh hm.. mozliwe.. ja spie w wieeeelu rooshnych pozach xd xd xd milo jest sie poprzewalać na wieeeelkim loosheczq 4laugh whee tak milo jest zmienic pozycje... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 6:50 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 6:52 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 6:53 am
Ozzwald Aidanna Siedzi ozziemu na kolanka i bawi sie jego wlosami blaugh *caluje w szyjke* a ile ci jeszcze potrzeba goldow...? *mrrrr* lepiej niemowic ile jeszcze... 38k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 6:53 am
Ozzwald Lethiel Falcone Lethiel nio wlasnie nie wiem od czego crying boli jak przechylam w lewo sad pewnie lezałas na brzuchu z obrucona głowo blaugh hm.. mozliwe.. ja spie w wieeeelu rooshnych pozach xd xd xd milo jest sie poprzewalać na wieeeelkim loosheczq 4laugh whee tak milo jest zmienic pozycje... blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 6:54 am
Lethiel nie takie strashnie wielkie blaugh .. cos jakby dwoosobowe.. ale trosq mniejsze whee .. ale mi w zoopelnosci starcza 3nodding to ci powiem jakie ja mam długosc >> 215 cm szerokosc >> 115 cm wysokosc >> 80 cm robione przez mojego ojca stalowe z materacem robionym na zamowienie kiedy na nim siedze moge sobie spokojnie kiwac nogami ............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|