|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 6:25 am
Aidanna Ozzwald Falcone Ozzwald cerpie z tego dzika radosc, gdy moge kogos wesprzec finansowo... to prawie jak erekcja... wink erekcja dobra rzecz ............. sprawie ci ta przyjemnosc i pozwole zebys mnie wesparł finansowo xd wespre cie ale w twoim przypadku nie bedzie erekcji... jakos twoja gola klata mnie nie kreci.. blaugh tak ozz wszyscy wiedza ze wolisz wspierac dziewczyny... i myslisz ze ci sie odwdziecza wink nie chce zeby mi sie za pieniadze odwdzieczaly... bo by to wygladalo jak bym musial placic za to by sie spotkac z kobieta... a jak bedzie juz taka potrzeba ze bede musial palcic za takie cos to sie zabije...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 6:26 am
Ozzwald do kad mam isc... nikt mnie nie che... siada ozziemu na koanka, mocno przytula i caluje w policzek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 6:29 am
Ozzwald nie chce zeby mi sie za pieniadze odwdzieczaly... bo by to wygladalo jak bym musial placic za to by sie spotkac z kobieta... a jak bedzie juz taka potrzeba ze bede musial palcic za takie cos to sie zabije... e tam do tego nigdy nie dojdzie ................... thx for money whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 6:32 am
Falcone Ozzwald nie chce zeby mi sie za pieniadze odwdzieczaly... bo by to wygladalo jak bym musial placic za to by sie spotkac z kobieta... a jak bedzie juz taka potrzeba ze bede musial palcic za takie cos to sie zabije... e tam do tego nigdy nie dojdzie ................... thx for money whee no ja niemoge... staram sie i staram ale i tak wszyscy maja te wingled ankles a ja nie domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 6:32 am
Aidanna Ozzwald do kad mam isc... nikt mnie nie che... siada ozziemu na koanka, mocno przytula i caluje w policzek wydajesz sie jakas podejrzana... a co mi tam... *wtula sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 6:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Aidanna Ozzwald do kad mam isc... nikt mnie nie che... siada ozziemu na koanka, mocno przytula i caluje w policzek wydajesz sie jakas podejrzana... a co mi tam... *wtula sie* poprostu chce zeby byl ktos mily i cieplutki dla mnie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Falcone Ozzwald nie chce zeby mi sie za pieniadze odwdzieczaly... bo by to wygladalo jak bym musial placic za to by sie spotkac z kobieta... a jak bedzie juz taka potrzeba ze bede musial palcic za takie cos to sie zabije... e tam do tego nigdy nie dojdzie ................... thx for money whee no ja niemoge... staram sie i staram ale i tak wszyscy maja te wingled ankles a ja nie domokun wiesz to było w pierwszym liscie ktory kupiłem whee spoko nie sa chyba az takie drogie co question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 6:35 am
O.o *kiw glową w lweo* *kiw w prawo* szyjka mnie boli !! crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 6:36 am
Lethiel O.o *kiw glową w lweo* *kiw w prawo* szyjka mnie boli !! crying crying crying gdzie ty wkładałas glowe ze cie teraz szyje boli co .............. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 6:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 6:37 am
Falcone Aidanna Falcone Ozzwald nie chce zeby mi sie za pieniadze odwdzieczaly... bo by to wygladalo jak bym musial placic za to by sie spotkac z kobieta... a jak bedzie juz taka potrzeba ze bede musial palcic za takie cos to sie zabije... e tam do tego nigdy nie dojdzie ................... thx for money whee no ja niemoge... staram sie i staram ale i tak wszyscy maja te wingled ankles a ja nie domokun wiesz to było w pierwszym liscie ktory kupiłem whee spoko nie sa chyba az takie drogie co question niee no wogole tylko 30tysiecy!!! w ktorym liscie to bulo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 6:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 6:38 am
Falcone Lethiel O.o *kiw glową w lweo* *kiw w prawo* szyjka mnie boli !! crying crying crying gdzie ty wkładałas glowe ze cie teraz szyje boli co .............. sweatdrop nio wlasnie nie wiem od czego crying boli jak przechylam w lewo sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 6:39 am
O.o .. cieshysh sie na mooj widok O.o mraauuuuur !!! 4laugh *przytuuuuuul ogromniasty* whee whee whee *przytuuuuul Falc* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|