|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 6:32 am
BeeWolf Omega Sun BeeWolf Omega Sun Czesc Bee smile --- Pa Delisa Co to za szyderczy usmieszek ... cool on wcale nie byl szyderczy smile a jaki smile heart _ heart 4laugh złowieszczy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 6:33 am
Delein Pisarz Delein Taka rola dziewczyny ^^ heart rola? hmm trzeba zapamietac haha, wiec ja ciebie tymbardziej ^^ heart Bo się zarumienię *^^* heart alez bardzo prosze, czerwone policzki same prowokuja do całowania ^^ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 6:35 am
BeeWolf a jaki smile heart _ heart 4laugh spontaniczny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 6:35 am
Pisarz Delein Pisarz Delein Taka rola dziewczyny ^^ heart rola? hmm trzeba zapamietac haha, wiec ja ciebie tymbardziej ^^ heart Bo się zarumienię *^^* heart alez bardzo prosze, czerwone policzki sieme prowokuja do całowania ^^ heart redface *rumieni się*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 6:36 am
Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Taka rola dziewczyny ^^ heart rola? hmm trzeba zapamietac haha, wiec ja ciebie tymbardziej ^^ heart Bo się zarumienię *^^* heart alez bardzo prosze, czerwone policzki sieme prowokuja do całowania ^^ heart redface *rumieni się*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 6:38 am
Pisarzu ja też sie rumienie patsz redface
HIII ... spontaniczny ... Jak mnie widziesz to se tak usmiechasz .. hmm a co to znaczy ... @_@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 6:38 am
Od razu szczęśliwa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 6:40 am
*przychodzi z zzieleniala twarza* heyka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 6:40 am
BeeWolf Pisarzu ja też sie rumienie patsz redface HIII ... spontaniczny ... Jak mnie widziesz to se tak usmiechasz .. hmm a co to znaczy ... @_@ ale ja nie chce cie całowac, pozatym nie ogoliłes sie dziś XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 6:41 am
Baliaur *przychodzi z zzieleniala twarza* heyka cześć co sie stało...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur *przychodzi z zzieleniala twarza* heyka Avsko...coś Ci dolega? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Od razu szczęśliwa biggrin pysznie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 6:42 am
chce ktoś kupiś kocie uszka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 6:43 am
Pisarz BeeWolf Pisarzu ja też sie rumienie patsz redface HIII ... spontaniczny ... Jak mnie widziesz to se tak usmiechasz .. hmm a co to znaczy ... @_@ ale ja nie chce cie całowac, pozatym nie ogoliłes sie dziś XD kurcze aż tak widac ... stressed Baliaur - Chello ...! eek co ci sie stało !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 6:44 am
Pisarz Delein Od razu szczęśliwa biggrin pysznie 3nodding *przytula się* Fak...miałam już 98% downloadu programu do wystroju wnętrz i się wyłączyło domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|