|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:49 am
Aidanna Kitty ShadowCat Aidanna Lethiel Ozzwald hm.. fajny... fajniejszy odemnie...? niewiem czy fajniejszy ale napewno milszy... pomagal mi bumpowac i wogole milutki 3nodding czy to że ktoś nie chce komuś bumpować to znaczy że jest mniej miły..? Ozzuś za to mi pomagał bumpować 3nodding ale ozz mi niepomagal ...raju ...a ja nigdy nie mialem questa i co? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:49 am
[ Kaku ] Lethiel Aidanna crying dzieki za wsparcie Aidi .. :> ja nic nie moowie ale.. ninja w regoolaminie pisha ze nie wolno dziadować !! xd ninja ... bumpooj .. loow rybki.. pish posty.. handlooj na markecie.. i uzbierash wink 3nodding dokladnie, inni tez ciezko pracowali na swoje itemy nie po to zeby teraz rozdawac komu popadnie. akiko poszukiwana. szukam aki blaugh ja jestem z tych co sobie na swoje juz zapracowali a reszte kasy jaka zarabiam rozdaje... jej nie dam bo nie powiedziala ze jestem fajny... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:50 am
Ozzwald Lethiel Aidanna crying dzieki za wsparcie Aidi .. :> ja nic nie moowie ale.. ninja w regoolaminie pisha ze nie wolno dziadować !! xd ninja ... bumpooj .. loow rybki.. pish posty.. handlooj na markecie.. i uzbierash wink 3nodding albo sie puszczaj za pieniadze... wink xd .. witaj spowrotem Ozz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:50 am
ja nic od was juz niechce blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:53 am
Ozzwald Lethiel Aidanna crying dzieki za wsparcie Aidi .. :> ja nic nie moowie ale.. ninja w regoolaminie pisha ze nie wolno dziadować !! xd ninja ... bumpooj .. loow rybki.. pish posty.. handlooj na markecie.. i uzbierash wink 3nodding albo sie puszczaj za pieniadze... wink dostaje piacha w nos
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:54 am
...i nic 3nodding ...ja musze isc - bo we wtorek i srode mam egzamin ...a na lozku lezy stos ksiazek i zeszytow... stare ...eh - coz zrobic...trzeba sie troche pouczyc tego scierwa ...trzymajcie sie ludziki ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:55 am
Aidanna Ozzwald Lethiel Aidanna crying dzieki za wsparcie Aidi .. :> ja nic nie moowie ale.. ninja w regoolaminie pisha ze nie wolno dziadować !! xd ninja ... bumpooj .. loow rybki.. pish posty.. handlooj na markecie.. i uzbierash wink 3nodding albo sie puszczaj za pieniadze... wink dostaje piacha w nos /*lapie sie za nos*/no teraz to juz napewno cie nie wspomoge... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:58 am
[ Kaku ] Aidanna ja nic od was juz niechce blaugh mam dla ciebie wyzwanie. jest konkurs na najlepszego bumpera. mozna wygrac mini angel wings (na oko wartosci ok 4,5 mil) poszukaj w GAIA Exchange 3nodding eek ja ciem też! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:58 am
[ Kaku ] Aidanna ja nic od was juz niechce blaugh mam dla ciebie wyzwanie. jest konkurs na najlepszego bumpera. mozna wygrac mini angel wings (na oko wartosci ok 4,5 mil) poszukaj w GAIA Exchange 3nodding ta ja niemam zdadnuch bumperow sweatdrop oj ozzy bidaku xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:59 am
Aidanna ta ja niemam zdadnuch bumperow sweatdrop oj ozzy bidaku xd biedakiem bede jak znowi rozdam te 4k ktore mam przy sobie i sie zastanawiam komu dac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 6:02 am
Ozzwald Aidanna ta ja niemam zdadnuch bumperow sweatdrop oj ozzy bidaku xd biedakiem bede jak znowi rozdam te 4k ktore mam przy sobie i sie zastanawiam komu dac... przeciez niemusisz... to po co rozdajesz... glaszcze po lepetynce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 6:02 am
ide na tv bo lalaka leci jedna z lektora ktore prezetuje w mojej prezentacji na mature...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|