|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:36 am
Ja- Yosei Aidanna ale bendziesz szczesliwa ze komus pomoglas sweatdrop xd ...tak - calkowicie sie z tym zgadzam! xd OMG !! precz ode mnie !!! xd xd xd *skok na zyrandol* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:37 am
Aidanna Lethiel Ozzwald hm.. fajny... fajniejszy odemnie...? niewiem czy fajniejszy ale napewno milszy... pomagal mi bumpowac i wogole milutki 3nodding czy to że ktoś nie chce komuś bumpować to znaczy że jest mniej miły..? Ozzuś za to mi pomagał bumpować 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:38 am
Lethiel Ja- Yosei Aidanna ale bendziesz szczesliwa ze komus pomoglas sweatdrop xd ...tak - calkowicie sie z tym zgadzam! xd OMG !! precz ode mnie !!! xd xd xd *skok na zyrandol* blaugh ...przeciez zartuje ...mi tam na kasie nie zalezy (ee...znaczy sie - nie mam tez zamiaru nikomu dawac blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:40 am
Ja- Yosei Aidanna Lethiel Aidanna Ozzwald Lethiel Ozzwald Lethiel hm... neeee .. xd mwhahhahaha !!! * biega po sklepach i wydaje goldy na prawo i lewo* no co ty?? wspomoz innych zart sweatdrop xd ... ale .. ale wtedy jush nie bede mogla wydaaawaaać gonk xd ale bendziesz szczesliwa ze komus pomoglas sweatdrop xd ...tak - calkowicie sie z tym zgadzam! xd crying dzieki za wsparcie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:41 am
Ja- Yosei Lethiel Ja- Yosei Aidanna ale bendziesz szczesliwa ze komus pomoglas sweatdrop xd ...tak - calkowicie sie z tym zgadzam! xd OMG !! precz ode mnie !!! xd xd xd *skok na zyrandol* blaugh ...przeciez zartuje ...mi tam na kasie nie zalezy (ee...znaczy sie - nie mam tez zamiaru nikomu dawac blaugh ) nio widzish twisted .. na tej gildi trzeba uwashać co sie pishe sweatdrop xd *puszcza sie zyrandola* *spada na Yoseika* *smile* *zlazi z niego i otrzepooje sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:42 am
Lethiel nio widzish twisted .. na tej gildi trzeba uwashać co sie pishe sweatdrop xd *puszcza sie zyrandola* *spada na Yoseika* *smile* *zlazi z niego i otrzepooje sie* ...tak - szczegolnie trzeba uwazac jak sie obraza kogos, kogo sie nie widzialo na oczy stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:43 am
Aidanna crying dzieki za wsparcie Aidi .. :> ja nic nie moowie ale.. ninja w regoolaminie pisha ze nie wolno dziadować !! xd ninja ... bumpooj .. loow rybki.. pish posty.. handlooj na markecie.. i uzbierash wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:45 am
Lethiel Aidanna crying dzieki za wsparcie Aidi .. :> ja nic nie moowie ale.. ninja w regoolaminie pisha ze nie wolno dziadować !! xd ninja ... bumpooj .. loow rybki.. pish posty.. handlooj na markecie.. i uzbierash wink 3nodding ...ale jej teraz CHYBA chodzilo o co innego ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:45 am
Lethiel Aidanna crying dzieki za wsparcie Aidi .. :> ja nic nie moowie ale.. ninja w regoolaminie pisha ze nie wolno dziadować !! xd ninja ... bumpooj .. loow rybki.. pish posty.. handlooj na markecie.. i uzbierash wink 3nodding ale ona nie dziadooje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:46 am
Lethiel Aidanna crying dzieki za wsparcie Aidi .. :> ja nic nie moowie ale.. ninja w regoolaminie pisha ze nie wolno dziadować !! xd ninja ... bumpooj .. loow rybki.. pish posty.. handlooj na markecie.. i uzbierash wink 3nodding dokladnie, inni tez ciezko pracowali na swoje itemy nie po to zeby teraz rozdawac komu popadnie. akiko poszukiwana. szukam aki blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:47 am
Ja- Yosei Lethiel Aidanna crying dzieki za wsparcie Aidi .. :> ja nic nie moowie ale.. ninja w regoolaminie pisha ze nie wolno dziadować !! xd ninja ... bumpooj .. loow rybki.. pish posty.. handlooj na markecie.. i uzbierash wink 3nodding ...ale jej teraz CHYBA chodzilo o co innego ... aha.. tio jush cicham blaugh xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Lethiel Aidanna crying dzieki za wsparcie Aidi .. :> ja nic nie moowie ale.. ninja w regoolaminie pisha ze nie wolno dziadować !! xd ninja ... bumpooj .. loow rybki.. pish posty.. handlooj na markecie.. i uzbierash wink 3nodding ale ona nie dziadooje sweatdrop dziadooje? == hmm?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Aidanna Lethiel Ozzwald hm.. fajny... fajniejszy odemnie...? niewiem czy fajniejszy ale napewno milszy... pomagal mi bumpowac i wogole milutki 3nodding czy to że ktoś nie chce komuś bumpować to znaczy że jest mniej miły..? Ozzuś za to mi pomagał bumpować 3nodding ale ozz mi niepomagal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] Lethiel Aidanna crying dzieki za wsparcie Aidi .. :> ja nic nie moowie ale.. ninja w regoolaminie pisha ze nie wolno dziadować !! xd ninja ... bumpooj .. loow rybki.. pish posty.. handlooj na markecie.. i uzbierash wink 3nodding dokladnie, inni tez ciezko pracowali na swoje itemy nie po to zeby teraz rozdawac komu popadnie. akiko poszukiwana. szukam aki blaugh ...Ave ...ja jej nie widziolech xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:48 am
Lethiel Aidanna crying dzieki za wsparcie Aidi .. :> ja nic nie moowie ale.. ninja w regoolaminie pisha ze nie wolno dziadować !! xd ninja ... bumpooj .. loow rybki.. pish posty.. handlooj na markecie.. i uzbierash wink 3nodding albo sie puszczaj za pieniadze... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|