|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:29 am
Lethiel Ozzwald Lethiel Ozzwald Lethiel hm... neeee .. xd mwhahhahaha !!! * biega po sklepach i wydaje goldy na prawo i lewo* whee heart whee heart whee czy mam rozumiec ze dalas mi kosza? *cmok w czoolko* moze... wink xd kotku ja chcial bym wiedziec... bo nie wiem czy mam uderzac do innej czy nie.. cool hm.. wiesz.. Azramek mooglby byc zazdrosny wink redface .. xd xd xd wiec.. to chyba wlasnie byl kosz O.o .. azram jest fajny xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ide z psem na spacer... bede moze nie dlugo jesli nie zaczne sie uczyc.. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...Ave ...wlasnie a propos nowych itemkow ...jest cos takiego jak Blue (red, green) tartan ...i ja tego nie moge przymierzyc w sklepie stressed hej...^^ ja też nie mogę tego przymierzyć sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:30 am
Ozzwald Lethiel hm.. wiesz.. Azramek mooglby byc zazdrosny wink redface .. xd xd xd wiec.. to chyba wlasnie byl kosz O.o .. to akurat nie powod... wink ale trudno... musze byc twardy... crying blaugh jak to nie !! xd .. musze byc wierna blaugh xd oh !!! nie płacz !! xd "mozemy byc przyjacioolmi" wink 3nodding whee heart xd witaj Yoseiq *przytuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:30 am
Aidanna Lethiel Ozzwald Lethiel Ozzwald Lethiel hm... neeee .. xd mwhahhahaha !!! * biega po sklepach i wydaje goldy na prawo i lewo* whee heart whee heart whee czy mam rozumiec ze dalas mi kosza? *cmok w czoolko* moze... wink xd kotku ja chcial bym wiedziec... bo nie wiem czy mam uderzac do innej czy nie.. cool hm.. wiesz.. Azramek mooglby byc zazdrosny wink redface .. xd xd xd wiec.. to chyba wlasnie byl kosz O.o .. azram jest fajny xp hm.. fajny... fajniejszy odemnie...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:31 am
Kitty ShadowCat Ja- Yosei ...Ave ...wlasnie a propos nowych itemkow ...jest cos takiego jak Blue (red, green) tartan ...i ja tego nie moge przymierzyc w sklepie stressed hej...^^ ja też nie mogę tego przymierzyć sad ...no i tak samo jest to-takie-co-sie-nosi-w-pasie(taki-jakby-medalion-wg-mnie-dla-ochrony-klejnotow blaugh ) ...tego tez nie moge przymierzyc stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Aidanna Lethiel Ozzwald Lethiel Ozzwald Lethiel hm... neeee .. xd mwhahhahaha !!! * biega po sklepach i wydaje goldy na prawo i lewo* whee heart whee heart whee czy mam rozumiec ze dalas mi kosza? *cmok w czoolko* moze... wink xd kotku ja chcial bym wiedziec... bo nie wiem czy mam uderzac do innej czy nie.. cool hm.. wiesz.. Azramek mooglby byc zazdrosny wink redface .. xd xd xd wiec.. to chyba wlasnie byl kosz O.o .. azram jest fajny xp hm.. fajny... fajniejszy odemnie...? obydwoje jesteście fajni 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Daaaaaa... w końcu to moje kochanie heart whee heart blaugh paptki Ozziu uczyc... aaaaaaargh... gonk ninja ja ciagle sciagam galeryjki do prezetacji ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:33 am
Ozzwald hm.. fajny... fajniejszy odemnie...? xd xd xd trzeba by cie wyproobować xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:33 am
Lethiel Aidanna Ozzwald Lethiel Ozzwald Lethiel hm... neeee .. xd mwhahhahaha !!! * biega po sklepach i wydaje goldy na prawo i lewo* no co ty?? wspomoz innych zart sweatdrop xd ... ale .. ale wtedy jush nie bede mogla wydaaawaaać gonk xd ale bendziesz szczesliwa ze komus pomoglas sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:34 am
Lethiel Ozzwald hm.. fajny... fajniejszy odemnie...? xd xd xd trzeba by cie wyproobować xd to wpadaj do mnie ja lozko mam akurat rozscielone jeszcze pare prezerwatyw mi zostalo no chyba ze chcesz mnie sprawdzic czy sie odwaze bez dobra teraz juz naprawde ide..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:34 am
Aidanna Lethiel Aidanna Ozzwald Lethiel Ozzwald Lethiel hm... neeee .. xd mwhahhahaha !!! * biega po sklepach i wydaje goldy na prawo i lewo* no co ty?? wspomoz innych zart sweatdrop xd ... ale .. ale wtedy jush nie bede mogla wydaaawaaać gonk xd ale bendziesz szczesliwa ze komus pomoglas sweatdrop xd ...tak - calkowicie sie z tym zgadzam! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:35 am
Aidanna ale bendziesz szczesliwa ze komus pomoglas sweatdrop xd hm... z tego cio sie orientooje to jush ci chyba kiedys pomagalam ?? :> papatki ozz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Lethiel Ozzwald hm.. fajny... fajniejszy odemnie...? xd xd xd trzeba by cie wyproobować xd to wpadaj do mnie ja lozko mam akurat rozscielone jeszcze pare prezerwatyw mi zostalo no chyba ze chcesz mnie sprawdzic czy sie odwaze bez dobra teraz juz naprawde ide.. eek papa...Ozziu... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ozzwald hm.. fajny... fajniejszy odemnie...? niewiem czy fajniejszy ale napewno milszy... pomagal mi bumpowac i wogole milutki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|