|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:16 am
Ozzwald Kitty ShadowCat w ktoorym sklepie można znaleźć nowe itemki? wink ja to nie wiem... ja nie jestem nabierzaca z tym co sie dzieje na gai... ja też nie, więc niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego gildia wygląda jak normalne forum? neutral mad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:16 am
Rynn the Vampire Ozzwald Kitty ShadowCat w ktoorym sklepie można znaleźć nowe itemki? wink ja to nie wiem... ja nie jestem nabierzaca z tym co sie dzieje na gai... ja też nie, więc niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego gildia wygląda jak normalne forum? neutral mad bo ktos mial taki kaprys..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:18 am
Lethiel hm... neeee .. xd mwhahhahaha !!! * biega po sklepach i wydaje goldy na prawo i lewo* whee heart whee heart whee czy mam rozumiec ze dalas mi kosza?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:18 am
Rynn the Vampire Ozzwald Kitty ShadowCat w ktoorym sklepie można znaleźć nowe itemki? wink ja to nie wiem... ja nie jestem nabierzaca z tym co sie dzieje na gai... ja też nie, więc niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego gildia wygląda jak normalne forum? neutral mad mnie wqrza rozszeshona stronka stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:19 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:20 am
Kitty ShadowCat Rynn the Vampire Ozzwald Kitty ShadowCat w ktoorym sklepie można znaleźć nowe itemki? wink ja to nie wiem... ja nie jestem nabierzaca z tym co sie dzieje na gai... ja też nie, więc niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego gildia wygląda jak normalne forum? neutral mad mnie wqrza rozszeshona stronka stare ee a wczym ci ona przeszkadza... chociarz moze jak masz mala rozdzielczosc to i przeszkadza... mi tam wszystko pasuje... nie wazne jak to wyglada wazne ze jako tako dziala i moge sobie z ludzmi popisac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:21 am
Ozzwald Lethiel hm... neeee .. xd mwhahhahaha !!! * biega po sklepach i wydaje goldy na prawo i lewo* whee heart whee heart whee czy mam rozumiec ze dalas mi kosza? *cmok w czoolko* moze... wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:22 am
Lethiel Ozzwald Lethiel hm... neeee .. xd mwhahhahaha !!! * biega po sklepach i wydaje goldy na prawo i lewo* whee heart whee heart whee czy mam rozumiec ze dalas mi kosza? *cmok w czoolko* moze... wink xd kotku ja chcial bym wiedziec... bo nie wiem czy mam uderzac do innej czy nie.. cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:24 am
Ozzwald Kitty ShadowCat Rynn the Vampire Ozzwald Kitty ShadowCat w ktoorym sklepie można znaleźć nowe itemki? wink ja to nie wiem... ja nie jestem nabierzaca z tym co sie dzieje na gai... ja też nie, więc niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego gildia wygląda jak normalne forum? neutral mad mnie wqrza rozszeshona stronka stare ee a wczym ci ona przeszkadza... chociarz moze jak masz mala rozdzielczosc to i przeszkadza... mi tam wszystko pasuje... nie wazne jak to wyglada wazne ze jako tako dziala i moge sobie z ludzmi popisac... wlasnie.. nie wiem o co wam chodzi z tym ze na gooshe jest obrazek jak na zwylkym forum .. albo ze strona jest lekko rozszerzona.. mi to nie przeszkadza w pisaniu postoow sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:25 am
Lethiel Ozzwald Kitty ShadowCat Rynn the Vampire Ozzwald Kitty ShadowCat w ktoorym sklepie można znaleźć nowe itemki? wink ja to nie wiem... ja nie jestem nabierzaca z tym co sie dzieje na gai... ja też nie, więc niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego gildia wygląda jak normalne forum? neutral mad mnie wqrza rozszeshona stronka stare ee a wczym ci ona przeszkadza... chociarz moze jak masz mala rozdzielczosc to i przeszkadza... mi tam wszystko pasuje... nie wazne jak to wyglada wazne ze jako tako dziala i moge sobie z ludzmi popisac... wlasnie.. nie wiem o co wam chodzi z tym ze na gooshe jest obrazek jak na zwylkym forum .. albo ze strona jest lekko rozszerzona.. mi to nie przeszkadza w pisaniu postoow sweatdrop nio niby prawda, ale jak się ma mały ekran to nie jest tak fajnie sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:25 am
Ozzwald Lethiel Ozzwald Lethiel hm... neeee .. xd mwhahhahaha !!! * biega po sklepach i wydaje goldy na prawo i lewo* no co ty?? wspomoz innych zart sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:26 am
Ozzwald Lethiel Ozzwald Lethiel hm... neeee .. xd mwhahhahaha !!! * biega po sklepach i wydaje goldy na prawo i lewo* whee heart whee heart whee czy mam rozumiec ze dalas mi kosza? *cmok w czoolko* moze... wink xd kotku ja chcial bym wiedziec... bo nie wiem czy mam uderzac do innej czy nie.. cool hm.. wiesz.. Azramek mooglby byc zazdrosny wink redface .. xd xd xd wiec.. to chyba wlasnie byl kosz O.o ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:27 am
Aidanna Ozzwald Lethiel Ozzwald Lethiel hm... neeee .. xd mwhahhahaha !!! * biega po sklepach i wydaje goldy na prawo i lewo* no co ty?? wspomoz innych zart sweatdrop xd ... ale .. ale wtedy jush nie bede mogla wydaaawaaać gonk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:28 am
Lethiel hm.. wiesz.. Azramek mooglby byc zazdrosny wink redface .. xd xd xd wiec.. to chyba wlasnie byl kosz O.o .. to akurat nie powod... wink ale trudno... musze byc twardy... crying blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:28 am
...Ave ...wlasnie a propos nowych itemkow ...jest cos takiego jak Blue (red, green) tartan ...i ja tego nie moge przymierzyc w sklepie stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|