|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:01 am
PointZer0 Witam wszystkich na niedługo... *skok na Zero* witaj Zeroosiu !! 4laugh *przytuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:02 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:05 am
dobra ninja .. musze sie rozebrac redface xd .. ide poprzymieshac nowe itemki blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:06 am
Lethiel dobra ninja .. musze sie rozebrac redface xd .. ide poprzymieshac nowe itemki blaugh dajesz... sciagaj majty i cyckonosz... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:07 am
Ech , i już lecę :/ no nic , na razie wszystkim sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:07 am
Ozzwald Lethiel dobra ninja .. musze sie rozebrac redface xd .. ide poprzymieshac nowe itemki blaugh dajesz... sciagaj majty i cyckonosz... blaugh woooolnoooość !!! 4laugh *zaczyna rozpinać stanik* ... stare chyba snisz blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:08 am
PointZer0 Ech , i już lecę :/ no nic , na razie wszystkim sweatdrop to sobie posiedziales.... powodzenia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:09 am
Lethiel Ozzwald Lethiel dobra ninja .. musze sie rozebrac redface xd .. ide poprzymieshac nowe itemki blaugh dajesz... sciagaj majty i cyckonosz... blaugh woooolnoooość !!! 4laugh *zaczyna rozpinać stanik* ... stare chyba snisz blaugh xd dawaj dawaj nie przestawaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:10 am
PointZer0 Ech , i już lecę :/ no nic , na razie wszystkim sweatdrop papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:11 am
Ozzwald Lethiel Ozzwald Lethiel dobra ninja .. musze sie rozebrac redface xd .. ide poprzymieshac nowe itemki blaugh dajesz... sciagaj majty i cyckonosz... blaugh woooolnoooość !!! 4laugh *zaczyna rozpinać stanik* ... stare chyba snisz blaugh xd dawaj dawaj nie przestawaj... xd *rzoot poducha w Ozza* nie potrzebooje zdejmować nic wiecej do przymieshania wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:12 am
Lethiel xd *rzoot poducha w Ozza* nie potrzebooje zdejmować nic wiecej do przymieshania wink xd hm.. a cio mnie nie chcesz przymierzyc i zobaczyc czy pasuje ? wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:13 am
w ktoorym sklepie można znaleźć nowe itemki? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:14 am
Ozzwald Lethiel xd *rzoot poducha w Ozza* nie potrzebooje zdejmować nic wiecej do przymieshania wink xd hm.. a cio mnie nie chcesz przymierzyc i zobaczyc czy pasuje ? wink blaugh hm... neeee .. xd mwhahhahaha !!! * biega po sklepach i wydaje goldy na prawo i lewo* whee heart whee heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:14 am
Kitty ShadowCat w ktoorym sklepie można znaleźć nowe itemki? wink ja to nie wiem... ja nie jestem nabierzaca z tym co sie dzieje na gai...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|