|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:13 am
[ Kaku ] grr.. kiedys kupie noz i powyzynam wszystkich wkolo. A byla taka przerobka Black Sabbath - IronMan XD 'jestem ajron men, zejdz mi z drogi bo zabije cie, w rekach noze mam - powyzynam wszystkich mowie wam' ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:13 am
[ Kaku ] Lethiel M-Teen ale zanim p, ale zanim p chcia�‚bym powiedzie�‡ ci, z�™: mi�‚o�›�‡ to nie pluszowy mis, ani kawiat, to tez nie diabe�‚ rogaty heart whee domokun ani mi�‚o�›�‡ !! kiedy jeeeeeeedno p�‚acze !! a droogie po nim skacze !!! mi�‚o�›�‡ .. too żaden film w zadnym kinie !! ani róże !! ani calusy male duze !! ale mi�‚o�›�‡ .. heart kiedy jedno spada w dool... droogie ciagnie je ku górze !! heart whee whee whee grr.. kiedys kupie noz i powyzynam wszystkich wkolo. koopie nooooooosh !!!!! zostawie tylko dwoje !!!! tylko jaaaaa i tyyyyyyyy jaaaaaaaa i tyyyy !!!!!! domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:15 am
dobra ja nachwiole z nikam pa *zniknoł xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone dobra ja nachwiole z nikam pa *zniknoł xd * papa XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:16 am
[ Kaku ] Lethiel M-Teen ale zanim p, ale zanim p chcia�‚bym powiedzie�‡ ci, z�™: mi�‚o�›�‡ to nie pluszowy mis, ani kawiat, to tez nie diabe�‚ rogaty heart whee domokun ani mi�‚o�›�‡ !! kiedy jeeeeeeedno p�‚acze !! a droogie po nim skacze !!! mi�‚o�›�‡ .. too żaden film w zadnym kinie !! ani róże !! ani calusy male duze !! ale mi�‚o�›�‡ .. heart kiedy jedno spada w dool... droogie ciagnie je ku górze !! heart whee whee whee grr.. kiedys kupie noz i powyzynam wszystkich wkolo. KRAWIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!! KRWIIIIIIIII!!!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:17 am
M-Teen [ Kaku ] Lethiel M-Teen ale zanim p, ale zanim p chcia�‚bym powiedzie�‡ ci, z�™: mi�‚o�›�‡ to nie pluszowy mis, ani kawiat, to tez nie diabe�‚ rogaty heart whee domokun ani mi�‚o�›�‡ !! kiedy jeeeeeeedno p�‚acze !! a droogie po nim skacze !!! mi�‚o�›�‡ .. too żaden film w zadnym kinie !! ani róże !! ani calusy male duze !! ale mi�‚o�›�‡ .. heart kiedy jedno spada w dool... droogie ciagnie je ku górze !! heart whee whee whee grr.. kiedys kupie noz i powyzynam wszystkich wkolo. i zostawie tylko dw�hc tylko ja i ty (jakos tak ten teskt leciał whee ) mhm, to wszystko z odpowiednim, balladowym akcetem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:18 am
[ Kaku ] Lethiel M-Teen ale zanim p, ale zanim p chcia�‚bym powiedzie�‡ ci, z�™: mi�‚o�›�‡ to nie pluszowy mis, ani kawiat, to tez nie diabe�‚ rogaty heart whee domokun ani mi�‚o�›�‡ !! kiedy jeeeeeeedno p�‚acze !! a droogie po nim skacze !!! mi�‚o�›�‡ .. too żaden film w zadnym kinie !! ani róże !! ani calusy male duze !! ale mi�‚o�›�‡ .. heart kiedy jedno spada w dool... droogie ciagnie je ku górze !! heart whee whee whee grr.. kiedys kupie noz i powyzynam wszystkich wkolo. KRWIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!! KRWIIIIIIIII!!!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Ozzwald ja bym chciał sie przekrecic z rozkoczy whee a ja bym chcial zostac zastrzelony... A jak bys sostał postrzelony w JAJCO i byś sie wykrwawił na smierc to też wchodzi w gre ?w gre wchodzi tylko szybka smier przez postrzal... czyli glowka... najlepiej jak by pocisk byl wystrzelony z Beretty 92F
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] mhm, to wszystko z odpowiednim, balladowym akcetem. 3nodding whee heart 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:21 am
Akiko Tamashii KRAWIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!! KRWIIIIIIIII!!!! domokun by Ozz: goracej kobiety!! goracej kobiety!!!!!! xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:22 am
M-Teen Akiko Tamashii KRAWIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!! KRWIIIIIIIII!!!! domokun by Ozz: goracej kobiety!! goracej kobiety!!!!!! xd xd xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:25 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:27 am
*zbiera swoje ciekopisy i olowki i inne takie przybory, kartki cpa w teczke i wychodzi* to ja uciekam! pay pay wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|