|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:05 am
[ Kaku ] moze zbyt powaznie podchodzisz do filmow tarantino blaugh hey aki. Nie wiem jak ona podchodzi ale KillDebil był głupi poprostu on nawet nie był smieszny w swojej głupocie ... poraszka ... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:07 am
Ozzwald BeeWolf_san racqel Akiko Tamashii [ Kaku ] Ita Lockheart Falcone a ja nie chce umrzec w spokoju bo to nudne ............ blaugh umrzec podczas stosunku musi byc zabawne XD szczegolnie dla drugiej osoby xd hej piachu ^^ a fe blaugh nawet nie umiem tego sobie wyobrazic to obejrzyj Kill Billa p1, niekoniecznie trzeba umrzec ze starosci. mozna tez umrzec z... zemsty : ) ja bym chciał sie przekrecic z rozkoczy whee a ja bym chcial zostac zastrzelony... a tu znowy Reservoir Dogs sie klania : )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald ja bym chciał sie przekrecic z rozkoczy whee a ja bym chcial zostac zastrzelony... A jak bys sostał postrzelony w JAJCO i byś sie wykrwawił na smierc to też wchodzi w gre ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san [ Kaku ] moze zbyt powaznie podchodzisz do filmow tarantino blaugh hey aki. Nie wiem jak ona podchodzi ale KillDebil był głupi poprostu on nawet nie był smieszny w swojej głupocie ... poraszka ... stressed bo killbill to uosobienie KICZu. tego filmu nie nalezy traktowac nawet w polowie powaznie jak filmy komediowe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:08 am
racqel Akiko Tamashii racqel Akiko Tamashii [ Kaku ] Ita Lockheart Falcone a ja nie chce umrzec w spokoju bo to nudne ............ blaugh umrzec podczas stosunku musi byc zabawne XD szczegolnie dla drugiej osoby xd hej piachu ^^ a fe blaugh nawet nie umiem tego sobie wyobrazic to obejrzyj Kill Billa p1, niekoniecznie trzeba umrzec ze starosci. mozna tez umrzec z... zemsty : ) obejzalam p2 ....strasznie to glupie blaugh nie chce ogladac 1 sweatdrop czemu od konca zaczelas?!?! bo brachole kiedys widzieli 1 wiec chcieli teraz 2 wiec ogladalam od konca blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:09 am
M-Teen ale zanim p, ale zanim p chciałbym powiedzieć ci, zę: miłość to nie pluszowy mis, ani kawiat, to tez nie diabeł rogaty heart whee domokun ani miłość !! kiedy jeeeeeeedno płacze !! a droogie po nim skacze !!! miłość .. too żaden film w zadnym kinie !! ani róże !! ani calusy male duze !! ale miłość .. heart kiedy jedno spada w dool... droogie ciagnie je ku górze !! heart whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:10 am
[ Kaku ] BeeWolf_san [ Kaku ] moze zbyt powaznie podchodzisz do filmow tarantino blaugh hey aki. Nie wiem jak ona podchodzi ale KillDebil był głupi poprostu on nawet nie był smieszny w swojej głupocie ... poraszka ... stressed bo killbill to uosobienie KICZu. tego filmu nie nalezy traktowac nawet w polowie powaznie jak filmy komediowe. JA wogule go nietraktowałem powaznie, ... Poprostu w tym całum Tarantinieniu Quentina nie ma nic to anwet pod kicz nie podchodzi.... A wogole niepodobał mi sie ... No ale skonczym filozofie nedzy, bo to bez sesu ... XD ... JA lubie Pasztet ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:11 am
jestem kamikaze - zapisalam sie do gildii zabojadow X_X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Now playing: PP - EGzystencjalny paw
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel M-Teen ale zanim p, ale zanim p chcia�‚bym powiedzie�‡ ci, z�™: mi�‚o�›�‡ to nie pluszowy mis, ani kawiat, to tez nie diabe�‚ rogaty heart whee domokun ani mi�‚o�›�‡ !! kiedy jeeeeeeedno p�‚acze !! a droogie po nim skacze !!! mi�‚o�›�‡ .. too żaden film w zadnym kinie !! ani róże !! ani calusy male duze !! ale mi�‚o�›�‡ .. heart kiedy jedno spada w dool... droogie ciagnie je ku górze !! heart whee whee whee grr.. kiedys kupie noz i powyzynam wszystkich wkolo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:12 am
[ Kaku ] BeeWolf_san [ Kaku ] moze zbyt powaznie podchodzisz do filmow tarantino blaugh hey aki. Nie wiem jak ona podchodzi ale KillDebil był głupi poprostu on nawet nie był smieszny w swojej głupocie ... poraszka ... stressed bo killbill to uosobienie KICZu. tego filmu nie nalezy traktowac nawet w polowie powaznie jak filmy komediowe. wlasnie. w pelni sie zgadzam, ale KB to temat na dluzsza dyskusje. ten fim naprawde trzeba dobrze wytlumaczyc, a jak ktos nie jest maniakiem kina i Taratino to ciezko mu zrozumiec o co chodzi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris jestem kamikaze - zapisalam sie do gildii zabojadow X_X O_o ... lol ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris jestem kamikaze - zapisalam sie do gildii zabojadow X_X xd ja jestem w gildi LP nie wiem co tam jeszcze robie i jakies ERROR 404 jak chcialam robic avi contesta to zadnego chetnego nie bylo _ _" duh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:13 am
Ibris jestem kamikaze - zapisalam sie do gildii zabojadow X_X hey. normalnie.. gratulacje blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|