|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:56 am
[ Kaku ] Ita Lockheart Falcone a ja nie chce umrzec w spokoju bo to nudne ............ blaugh umrzec podczas stosunku musi byc zabawne XD szczegolnie dla drugiej osoby xd To musi być cieżkie przeżycie .... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:57 am
[ Kaku ] Ita Lockheart Falcone a ja nie chce umrzec w spokoju bo to nudne ............ blaugh umrzec podczas stosunku musi byc zabawne XD szczegolnie dla drugiej osoby xd hej piachu ^^ a fe blaugh nawet nie umiem tego sobie wyobrazic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:58 am
Lethiel M-Teen *słucha muzycki* *wychodzi słuchając muzyki* *znika słuchając muzyki* pa ninja papatki !! dzień... ktoory zaczol sie marnie.. marnie skończy sie.. moze stroolem sie jablkiem... nie wyspalem.. moze sieeeeedzi we mnie wczorajshe.. a jesli nie... moze ktos zapewni.. jest dobrze .. jest doobrze jest.. whee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! whee oł jeah! heart domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:59 am
M-Teen Lethiel M-Teen *słucha muzycki* *wychodzi słuchając muzyki* *znika słuchając muzyki* pa ninja papatki !! dzień... ktoory zaczol sie marnie.. marnie skończy sie.. moze stroolem sie jablkiem... nie wyspalem.. moze sieeeeedzi we mnie wczorajshe.. a jesli nie... moze ktos zapewni.. jest dobrze .. jest doobrze jest.. whee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! whee oł jeah! heart domokun whee heart whee heart whee heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:00 am
Ita Lockheart [ Kaku ] Ita Lockheart Falcone a ja nie chce umrzec w spokoju bo to nudne ............ blaugh umrzec podczas stosunku musi byc zabawne XD szczegolnie dla drugiej osoby xd racja racja , xd nie no tak nie chce umrzec .............. chociaz to moze byc nawet fajna whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:00 am
Akiko Tamashii [ Kaku ] Ita Lockheart Falcone a ja nie chce umrzec w spokoju bo to nudne ............ blaugh umrzec podczas stosunku musi byc zabawne XD szczegolnie dla drugiej osoby xd hej piachu ^^ a fe blaugh nawet nie umiem tego sobie wyobrazic to obejrzyj Kill Billa p1, niekoniecznie trzeba umrzec ze starosci. mozna tez umrzec z... zemsty : )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:01 am
racqel Akiko Tamashii [ Kaku ] Ita Lockheart Falcone a ja nie chce umrzec w spokoju bo to nudne ............ blaugh umrzec podczas stosunku musi byc zabawne XD szczegolnie dla drugiej osoby xd hej piachu ^^ a fe blaugh nawet nie umiem tego sobie wyobrazic to obejrzyj Kill Billa p1, niekoniecznie trzeba umrzec ze starosci. mozna tez umrzec z... zemsty : ) ja bym chciał sie przekrecic z rozkoczy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone nie no tak nie chce umrzec .............. chociaz to moze byc nawet fajna whee he he ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Akiko Tamashii [ Kaku ] Ita Lockheart Falcone a ja nie chce umrzec w spokoju bo to nudne ............ blaugh umrzec podczas stosunku musi byc zabawne XD szczegolnie dla drugiej osoby xd hej piachu ^^ a fe blaugh nawet nie umiem tego sobie wyobrazic to obejrzyj Kill Billa p1, niekoniecznie trzeba umrzec ze starosci. mozna tez umrzec z... zemsty : ) obejzalam p2 ....strasznie to glupie blaugh nie chce ogladac 1 sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:03 am
Akiko Tamashii racqel Akiko Tamashii [ Kaku ] Ita Lockheart Falcone a ja nie chce umrzec w spokoju bo to nudne ............ blaugh umrzec podczas stosunku musi byc zabawne XD szczegolnie dla drugiej osoby xd hej piachu ^^ a fe blaugh nawet nie umiem tego sobie wyobrazic to obejrzyj Kill Billa p1, niekoniecznie trzeba umrzec ze starosci. mozna tez umrzec z... zemsty : ) obejzalam p2 ....strasznie to glupie blaugh nie chce ogladac 1 sweatdrop moze zbyt powaznie podchodzisz do filmow tarantino blaugh hey aki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:04 am
BeeWolf_san racqel Akiko Tamashii [ Kaku ] Ita Lockheart Falcone a ja nie chce umrzec w spokoju bo to nudne ............ blaugh umrzec podczas stosunku musi byc zabawne XD szczegolnie dla drugiej osoby xd hej piachu ^^ a fe blaugh nawet nie umiem tego sobie wyobrazic to obejrzyj Kill Billa p1, niekoniecznie trzeba umrzec ze starosci. mozna tez umrzec z... zemsty : ) ja bym chciał sie przekrecic z rozkoczy whee a ja bym chcial zostac zastrzelony...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 4:05 am
[ Kaku ] moze zbyt powaznie podchodzisz do filmow tarantino blaugh hey aki. do zadnych filmow nie podchodze powaznie blaugh ale niektore filmy poprostu sa zbyt glupkowate sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald BeeWolf_san racqel Akiko Tamashii [ Kaku ] Ita Lockheart Falcone a ja nie chce umrzec w spokoju bo to nudne ............ blaugh umrzec podczas stosunku musi byc zabawne XD szczegolnie dla drugiej osoby xd hej piachu ^^ a fe blaugh nawet nie umiem tego sobie wyobrazic to obejrzyj Kill Billa p1, niekoniecznie trzeba umrzec ze starosci. mozna tez umrzec z... zemsty : ) ja bym chciał sie przekrecic z rozkoczy whee a ja bym chcial zostac zastrzelony... a ja narazie moge życ xd buhahahaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii racqel Akiko Tamashii [ Kaku ] Ita Lockheart Falcone a ja nie chce umrzec w spokoju bo to nudne ............ blaugh umrzec podczas stosunku musi byc zabawne XD szczegolnie dla drugiej osoby xd hej piachu ^^ a fe blaugh nawet nie umiem tego sobie wyobrazic to obejrzyj Kill Billa p1, niekoniecznie trzeba umrzec ze starosci. mozna tez umrzec z... zemsty : ) obejzalam p2 ....strasznie to glupie blaugh nie chce ogladac 1 sweatdrop czemu od konca zaczelas?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|