|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 6:19 am
Pisarz Delein Pisarz Delein Mi się jeszcze nie znudził. Ywielbiam bawić się bruszami *^^* ja jedyne co robie to znecam sie nad soba w wersji cyfrowej, heh biedne zdjecie XD To podchodzi pod masochizm XD wiesz, staram sie doprowadzic do porzadku ta karykature XD Nie ma to jak samoakceptacja XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Czesc Bee smile
--- Pa Delisa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Delisa musze juz leciec sad papatki papatki BeeWolf witaj *przytulas* xd redface ......nie tak mocno bo sie udusze !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 6:21 am
Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Mi się jeszcze nie znudził. Ywielbiam bawić się bruszami *^^* ja jedyne co robie to znecam sie nad soba w wersji cyfrowej, heh biedne zdjecie XD To podchodzi pod masochizm XD wiesz, staram sie doprowadzic do porzadku ta karykature XD Nie ma to jak samoakceptacja XD taaak i nie ma to jak wysoka samoocena haha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Dziendoberek .... Widze ze panie maja .. jakieś nowe firdygałki .... Oh omi Ale slicznie wygladasz ...*zatkało mnie* dzieki 4laugh redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Czesc Bee smile --- Pa Delisa Co to za szyderczy usmieszek ... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 6:22 am
Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Mi się jeszcze nie znudził. Ywielbiam bawić się bruszami *^^* ja jedyne co robie to znecam sie nad soba w wersji cyfrowej, heh biedne zdjecie XD To podchodzi pod masochizm XD wiesz, staram sie doprowadzic do porzadku ta karykature XD Nie ma to jak samoakceptacja XD taaak i nie ma to jak wysoka samoocena haha Ja ciebie akceptuję heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 6:23 am
BeeWolf Omega Sun Czesc Bee smile --- Pa Delisa Co to za szyderczy usmieszek ... cool on wcale nie byl szyderczy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 6:23 am
Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Mi się jeszcze nie znudził. Ywielbiam bawić się bruszami *^^* ja jedyne co robie to znecam sie nad soba w wersji cyfrowej, heh biedne zdjecie XD To podchodzi pod masochizm XD wiesz, staram sie doprowadzic do porzadku ta karykature XD Nie ma to jak samoakceptacja XD taaak i nie ma to jak wysoka samoocena haha Ja ciebie akceptuję heart o jak miło^^ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 6:25 am
BeeWolf Lethiel Delisa musze juz leciec sad papatki papatki BeeWolf witaj *przytulas* xd redface ......nie tak mocno bo sie udusze ! hieh...... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 6:25 am
Taka rola dziewczyny ^^ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 6:27 am
Lethiel BeeWolf Lethiel Delisa musze juz leciec sad papatki papatki BeeWolf witaj *przytulas* xd redface ......nie tak mocno bo sie udusze ! hieh...... xd sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 6:28 am
Delein Taka rola dziewczyny ^^ heart rola? hmm trzeba zapamietac haha, wiec ja ciebie tymbardziej ^^ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 6:30 am
Pisarz Delein Taka rola dziewczyny ^^ heart rola? hmm trzeba zapamietac haha, wiec ja ciebie tymbardziej ^^ heart Bo się zarumienię *^^* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 6:31 am
Omega Sun BeeWolf Omega Sun Czesc Bee smile --- Pa Delisa Co to za szyderczy usmieszek ... cool on wcale nie byl szyderczy smile a jaki smile heart _ heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|