|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:49 am
Falcone racqel BeeWolf_san Ozzwald BeeWolf_san JEstem skonfigurowałem bulet Time jak chciałem widać postać Wszystko jest jak czeba niema zwolnien i wogule cycuś biggrin cycus.. hm... kiedys w szkole mialem panne na ktora mowilismy CyCos bo miala olbrzymie.... no wiecie duzy biust miala... Miała talent biggrin i duze atrybuty albo inaczej >>> miała czy oddychac , nie musiała sie bac o wypadek bo miała wspaniałem poduszki powietrzne a moze w UT zagramy 1/1 ale normalnie co ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:49 am
BeeWolf_san Ozzwald racqel BeeWolf_san Ozzwald BeeWolf_san JEstem skonfigurowałem bulet Time jak chciałem widać postać Wszystko jest jak czeba niema zwolnien i wogule cycuś biggrin cycus.. hm... kiedys w szkole mialem panne na ktora mowilismy CyCos bo miala olbrzymie.... no wiecie duzy biust miala... Miała talent biggrin i duze atrybuty a dopiero miala 14 lat... łuu... teraz ma 17
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:50 am
Akiko Tamashii nawet nie wiesz jak bardzo cie rozumiem xd wink a najfajniej ze byli dusho silniejsi ode mnie.. ale przeciesh kobiet sie nie bije prawda ?? *mrug mrug* :> ... mwhahhaha ... ja chce do szkoly !!!!!!!! scream xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:50 am
Akiko Tamashii Ita Lockheart Akiko Tamashii Ita Lockheart kładzie sie pod kanapa* umre w sppokoju xp ej ja tez chce umrzec w spokoju *wchodzi pod stol*^^ niema to jak umieranie pod meblami xd o tia xd zdyhanie jest super , pod meblami pełnych kurzu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:51 am
Akiko Tamashii Ita Lockheart Akiko Tamashii Ita Lockheart kładzie sie pod kanapa* umre w sppokoju xp ej ja tez chce umrzec w spokoju *wchodzi pod stol*^^ niema to jak umieranie pod meblami xd o tia xd przynosi mlotek i zbija meble na ksztal trumny xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:51 am
Ita Lockheart Akiko Tamashii Ita Lockheart Akiko Tamashii Ita Lockheart kładzie sie pod kanapa* umre w sppokoju xp ej ja tez chce umrzec w spokoju *wchodzi pod stol*^^ niema to jak umieranie pod meblami xd o tia xd zdyhanie jest super , pod meblami pełnych kurzu xd a ja nie chce umrzec w spokoju bo to nudne ............ blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:52 am
Falcone a ja nie chce umrzec w spokoju bo to nudne ............ blaugh umrzec podczas stosunku musi byc zabawne XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:53 am
Ita Lockheart Akiko Tamashii Ita Lockheart Akiko Tamashii Ita Lockheart kładzie sie pod kanapa* umre w sppokoju xp ej ja tez chce umrzec w spokoju *wchodzi pod stol*^^ niema to jak umieranie pod meblami xd o tia xd zdyhanie jest super , pod meblami pełnych kurzu xd i przeroznymi robalami.................. eek ........>.> .............<.< ...............ja sie boje pajakow!! gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:53 am
*słucha muzycki* *wychodzi słuchając muzyki* *znika słuchając muzyki*
pa ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:54 am
Ita Lockheart Falcone a ja nie chce umrzec w spokoju bo to nudne ............ blaugh umrzec podczas stosunku musi byc zabawne XD szczegolnie dla drugiej osoby xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:54 am
M-Teen *słucha muzycki* *wychodzi słuchając muzyki* *znika słuchając muzyki* pa ninja SaYoNARA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:55 am
M-Teen *słucha muzycki* *wychodzi słuchając muzyki* *znika słuchając muzyki* pa ninja papa em.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:56 am
BeeWolf_san a dopiero miala 14 lat... łuu...nooo.niezleee..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen *słucha muzycki* *wychodzi słuchając muzyki* *znika słuchając muzyki* pa ninja papatki !! dzień... ktoory zaczol sie marnie.. marnie skończy sie.. moze stroolem sie jablkiem... nie wyspalem.. moze sieeeeedzi we mnie wczorajshe.. a jesli nie... moze ktos zapewni.. jest dobrze .. jest doobrze jest.. whee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] Ita Lockheart Falcone a ja nie chce umrzec w spokoju bo to nudne ............ blaugh umrzec podczas stosunku musi byc zabawne XD szczegolnie dla drugiej osoby xd racja racja , xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|