|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:44 am
BeeWolf_san Falcone BeeWolf_san JEstem skonfigurowałem bulet Time jak chciałem widać postać Wszystko jest jak czeba niema zwolnien i wogule cycuś biggrin da sie grac na multi z bulet timem prawda question ............ tylko wted wszyscy grajacy musza miec zainstalowane nie ......... Da sie ... Tylko ja to zrobiłem tak ze Bulettime nie działa niema zwolnien bo wtedy sie na kilka osob głupio gra ... Zrobiłem sobie tak, że mam widok z za postaći biggrin ... moge ci wysłać te mody wrzucisz sobie i zobaczysz jak fajnie biggrin whee czekaj musze se restarta zrobic bo tlen sie nei chce włączyc stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Ozzwald BeeWolf_san JEstem skonfigurowałem bulet Time jak chciałem widać postać Wszystko jest jak czeba niema zwolnien i wogule cycuś biggrin cycus.. hm... kiedys w szkole mialem panne na ktora mowilismy CyCos bo miala olbrzymie.... no wiecie duzy biust miala... Miała talent biggrin i duze atrybuty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart kładzie sie pod kanapa* umre w sppokoju xp ej ja tez chce umrzec w spokoju *wchodzi pod stol*^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ozzwald Ozzwald a ja juz wiem ze 5 osob ostanio niezdalo w tym jedna miala 0 ptk... a byla lepsza odemnie z polskiego... w sumie nie problem byc lepszym odemnie z polskiego bo na tych lekcjiach rozbieralem kolezanke... sweatdrop xd xd xd nio widzish... a ja bilam sie z kolegami xd kopniaczki glanem po kostkach i łaskotki polaczone z dzooganiem w bok twisted eek Fpozo....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:45 am
BeeWolf_san Lethiel Ozzwald Ozzwald a ja juz wiem ze 5 osob ostanio niezdalo w tym jedna miala 0 ptk... a byla lepsza odemnie z polskiego... w sumie nie problem byc lepszym odemnie z polskiego bo na tych lekcjiach rozbieralem kolezanke... sweatdrop xd xd xd nio widzish... a ja bilam sie z kolegami xd kopniaczki glanem po kostkach i łaskotki polaczone z dzooganiem w bok twisted eek Fpozo.... XD .. a potem ta zla nauczycielka powiedziala ze jestem infantylna crying crying crying .. a ja sie tylko pobawic chcialam :> blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:46 am
racqel BeeWolf_san Ozzwald BeeWolf_san JEstem skonfigurowałem bulet Time jak chciałem widać postać Wszystko jest jak czeba niema zwolnien i wogule cycuś biggrin cycus.. hm... kiedys w szkole mialem panne na ktora mowilismy CyCos bo miala olbrzymie.... no wiecie duzy biust miala... Miała talent biggrin i duze atrybuty a dopiero miala 14 lat...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone czekaj musze se restarta zrobic bo tlen sie nei chce włączyc stare Oka ... sweatdrop tlen coś muz robił biggrin Tlen zawsze działa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Ita Lockheart kładzie sie pod kanapa* umre w sppokoju xp ej ja tez chce umrzec w spokoju *wchodzi pod stol*^^ niema to jak umieranie pod meblami xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:47 am
Ita Lockheart kładzie sie pod kanapa* umre w sppokoju xp Die! Die! Die my darling! [muzyczka]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel BeeWolf_san Lethiel Ozzwald Ozzwald a ja juz wiem ze 5 osob ostanio niezdalo w tym jedna miala 0 ptk... a byla lepsza odemnie z polskiego... w sumie nie problem byc lepszym odemnie z polskiego bo na tych lekcjiach rozbieralem kolezanke... sweatdrop xd xd xd nio widzish... a ja bilam sie z kolegami xd kopniaczki glanem po kostkach i łaskotki polaczone z dzooganiem w bok twisted eek Fpozo.... XD .. a potem ta zla nauczycielka powiedziala ze jestem infantylna crying crying crying .. a ja sie tylko pobawic chcialam :> blaugh xd a nas chciala wyrzucic i powiedziala ze "to" mozemy robi za dzwiami a nie tutaj....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel BeeWolf_san Lethiel Ozzwald Ozzwald a ja juz wiem ze 5 osob ostanio niezdalo w tym jedna miala 0 ptk... a byla lepsza odemnie z polskiego... w sumie nie problem byc lepszym odemnie z polskiego bo na tych lekcjiach rozbieralem kolezanke... sweatdrop xd xd xd nio widzish... a ja bilam sie z kolegami xd kopniaczki glanem po kostkach i łaskotki polaczone z dzooganiem w bok twisted eek Fpozo.... XD .. a potem ta zla nauczycielka powiedziala ze jestem infantylna crying crying crying .. a ja sie tylko pobawic chcialam :> blaugh xd nawet nie wiesz jak bardzo cie rozumiem xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:48 am
racqel BeeWolf_san Ozzwald BeeWolf_san JEstem skonfigurowałem bulet Time jak chciałem widać postać Wszystko jest jak czeba niema zwolnien i wogule cycuś biggrin cycus.. hm... kiedys w szkole mialem panne na ktora mowilismy CyCos bo miala olbrzymie.... no wiecie duzy biust miala... Miała talent biggrin i duze atrybuty albo inaczej >>> miała czy oddychac , nie musiała sie bac o wypadek bo miała wspaniałem poduszki powietrzne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:48 am
Ozzwald racqel BeeWolf_san Ozzwald BeeWolf_san JEstem skonfigurowałem bulet Time jak chciałem widać postać Wszystko jest jak czeba niema zwolnien i wogule cycuś biggrin cycus.. hm... kiedys w szkole mialem panne na ktora mowilismy CyCos bo miala olbrzymie.... no wiecie duzy biust miala... Miała talent biggrin i duze atrybuty a dopiero miala 14 lat... łuu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:49 am
Ozzwald a nas chciala wyrzucic i powiedziala ze "to" mozemy robi za dzwiami a nie tutaj.... dlatego ja grzecznie kopalam pod lawką :] ... ash do czasu kiedy przyszla przerwa xd twisted xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:49 am
Ita Lockheart Akiko Tamashii Ita Lockheart kładzie sie pod kanapa* umre w sppokoju xp ej ja tez chce umrzec w spokoju *wchodzi pod stol*^^ niema to jak umieranie pod meblami xd o tia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|