|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:35 am
BeeWolf_san JEstem skonfigurowałem bulet Time jak chciałem widać postać Wszystko jest jak czeba niema zwolnien i wogule cycuś biggrin cycus.. hm... kiedys w szkole mialem panne na ktora mowilismy CyCos bo miala olbrzymie.... no wiecie duzy biust miala...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:35 am
Akiko Tamashii nyu .....ciemu jest zimno na dworze gonk no nawet se juz posaiedziec do 21 nie mozna stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:36 am
Lethiel Ozzwald Lethiel O.o ... cio sie stalo ?? *przytuuuuuul ogromniasty* to co zwykle od 18 kwietnia... ajjjj... nio tak.. matoorka xp ... feee... ja wlasnie sciagam galeryjki do mojej gloopiej przetacji.. nie panikooj !! ja wiem ze ci sie uda !!!!!!!!!!!! scream 3nodding whee heart a ja juz wiem ze 5 osob ostanio niezdalo w tym jedna miala 0 ptk... a byla lepsza odemnie z polskiego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:37 am
Ozzwald BeeWolf_san JEstem skonfigurowałem bulet Time jak chciałem widać postać Wszystko jest jak czeba niema zwolnien i wogule cycuś biggrin cycus.. hm... kiedys w szkole mialem panne na ktora mowilismy CyCos bo miala olbrzymie.... no wiecie duzy biust miala... Miała talent biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hejka wam... co tam u was xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san JEstem skonfigurowałem bulet Time jak chciałem widać postać Wszystko jest jak czeba niema zwolnien i wogule cycuś biggrin da sie grac na multi z bulet timem prawda question ............ tylko wted wszyscy grajacy musza miec zainstalowane nie .........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:38 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:39 am
Ozzwald a ja juz wiem ze 5 osob ostanio niezdalo w tym jedna miala 0 ptk... a byla lepsza odemnie z polskiego... O.o ... s**t gonk gonk gonk aaaaaaargh... nie chce !!!!!! gonk crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:40 am
Aidanna hejka wam... co tam u was xd witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kładzie sie pod kanapa* umre w sppokoju xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone BeeWolf_san JEstem skonfigurowałem bulet Time jak chciałem widać postać Wszystko jest jak czeba niema zwolnien i wogule cycuś biggrin da sie grac na multi z bulet timem prawda question ............ tylko wted wszyscy grajacy musza miec zainstalowane nie ......... Da sie ... Tylko ja to zrobiłem tak ze Bulettime nie działa niema zwolnien bo wtedy sie na kilka osob głupio gra ... Zrobiłem sobie tak, że mam widok z za postaći biggrin ... moge ci wysłać te mody wrzucisz sobie i zobaczysz jak fajnie biggrin whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:41 am
Ozzwald a ja juz wiem ze 5 osob ostanio niezdalo w tym jedna miala 0 ptk... a byla lepsza odemnie z polskiego... w sumie nie problem byc lepszym odemnie z polskiego bo na tych lekcjiach rozbieralem kolezanke... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:42 am
Ozzwald Ozzwald a ja juz wiem ze 5 osob ostanio niezdalo w tym jedna miala 0 ptk... a byla lepsza odemnie z polskiego... w sumie nie problem byc lepszym odemnie z polskiego bo na tych lekcjiach rozbieralem kolezanke... sweatdrop Panikaż ... tak jak przemas też panikuje jak by miał pierwszy raz ..tege... no niewarzne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:42 am
Ozzwald Ozzwald a ja juz wiem ze 5 osob ostanio niezdalo w tym jedna miala 0 ptk... a byla lepsza odemnie z polskiego... w sumie nie problem byc lepszym odemnie z polskiego bo na tych lekcjiach rozbieralem kolezanke... sweatdrop xd xd xd nio widzish... a ja bilam sie z kolegami xd kopniaczki glanem po kostkach i łaskotki polaczone z dzooganiem w bok twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:43 am
Lethiel Aidanna hejka wam... co tam u was xd witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuuul* hejka lei biggrin dobra musze isc pobumpowac do questa sweatdrop cos mi nieidzie stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|