|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:28 am
Lethiel witaj 4laugh *przytuuuuuuuuul* Falc.. amasz questa ?? kaku *przytuuuuuuul* whee whee whee witam wszytkich przybyłych biggrin ........ questa ......... e tam maiem dwa i tylko sam wybumpowałem 40 stron i mi sie znudziło Yuki zadziała zadziała
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:28 am
witaj Lava 4laugh *skacze na niego* *przewraca* *przytuuuuuuuuuuuuul* ciemu smootny ??!! sad *cmook w nosek* nie smootac !!! :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:29 am
a moze cos innego zadziaiała ? hm , daj jakąs przyzwoitą propozycje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witamy Ozzy ............. czemu taka mina question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O.o ... cio sie stalo ?? *przytuuuuuul ogromniasty*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:30 am
Lethiel witaj Lava 4laugh *skacze na niego* *przewraca* *przytuuuuuuuuuuuuul* ciemu smootny ??!! sad *cmook w nosek* nie smootac !!! :> juz nie pisiu XD no bo bylem u fryzjera i za krotko obciela crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart a moze cos innego zadziaiała ? hm , daj jakąs przyzwoitą propozycje sweatdrop nie ma zlituj sie ......... ale spoko dam ci spokoj bo słaba jestes sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel O.o ... cio sie stalo ?? *przytuuuuuul ogromniasty* to co zwykle od 18 kwietnia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:31 am
Falcone Ita Lockheart a moze cos innego zadziaiała ? hm , daj jakąs przyzwoitą propozycje sweatdrop nie ma zlituj sie ......... ale spoko dam ci spokoj bo słaba jestes sweatdrop oh dziekuje wybawco 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:32 am
Lavagetas_heqetai Lethiel witaj Lava 4laugh *skacze na niego* *przewraca* *przytuuuuuuuuuuuuul* ciemu smootny ??!! sad *cmook w nosek* nie smootac !!! :> juz nie pisiu XD no bo bylem u fryzjera i za krotko obciela crying crying crying crying crying co ??!! gonk dziadoooowka wstretna !!!!!! sad .. biedactwo moje sad *glasq po lepq*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:34 am
JEstem skonfigurowałem bulet Time jak chciałem widać postać Wszystko jest jak czeba niema zwolnien i wogule cycuś biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nyu .....ciemu jest zimno na dworze gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Lethiel O.o ... cio sie stalo ?? *przytuuuuuul ogromniasty* to co zwykle od 18 kwietnia... ajjjj... nio tak.. matoorka xp ... feee... ja wlasnie sciagam galeryjki do mojej gloopiej przetacji.. nie panikooj !! ja wiem ze ci sie uda !!!!!!!!!!!! scream 3nodding whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel witaj Lava 4laugh *skacze na niego* *przewraca* *przytuuuuuuuuuuuuul* ciemu smootny ??!! sad *cmook w nosek* nie smootac !!! :> juz nie pisiu XD no bo bylem u fryzjera i za krotko obciela crying crying crying crying crying co ??!! gonk dziedoooowka wstretna !!!!!! sad .. biedactwo moje sad *glasq po lepq* łysol xd .......... question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|