|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:12 am
Akiko Tamashii noooooo..........kupila je drugi raz.....uh stressed ............ide chyba sprzedac kimono stare moze mi ulzy ja zbieram na kimono od prawie roku (czyli od poczatku pobytu na gaii) i jeszcze mi sie nie udało xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:12 am
Falcone Lethiel wroocilam xd ... robilam sobie papu whee heart whee domokun sniadanie dopiero eek ?? czu juz obiad xd Yuki (Ita) no jasne ze łaskotkami twisted śniadanko razz . miiiiiicha salatki z salaty lodowe.. fety i pomidorkoow !!! z oliwka z oliwek i octem winnym whee heart whee nio i obowiazkowo kanapusia z majonezikiem whee heart whee heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:13 am
Falcone Akiko Tamashii noooooo..........kupila je drugi raz.....uh stressed ............ide chyba sprzedac kimono stare moze mi ulzy ja zbieram na kimono od prawie roku (czyli od poczatku pobytu na gaii) i jeszcze mi sie nie udało xd a ja wygrywam poprostu i je sprzedaje a potem szastam pieniedzmi w sklepach xd ahhh (szkoda ze nie ma tak w realu whee )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:13 am
Ee.. wlasnie - sniadanie oO' to jest dobry pomysl *startuje do kuchni okupowac lodowke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:15 am
Ita Lockheart Falcone Yuki (Ita) no jasne ze łaskotkami twisted nieeeeeeeee wiesz ze mnie potem ręce bolały ? a siniaki ktore mi zrobiłes ? ja juz nawet niemam siły sie smiac xd masz problema xp Lethiel >> hmm ciekawe sniadanko sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:16 am
oj zlituj sie crying *robi słodkie oczka napełnione łezkami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:17 am
Akiko Tamashii Falcone Akiko Tamashii noooooo..........kupila je drugi raz.....uh stressed ............ide chyba sprzedac kimono stare moze mi ulzy ja zbieram na kimono od prawie roku (czyli od poczatku pobytu na gaii) i jeszcze mi sie nie udało xd a ja wygrywam poprostu i je sprzedaje a potem szastam pieniedzmi w sklepach xd ahhh (szkoda ze nie ma tak w realu whee ) kurde musze na chaterboxa zaczac wchodzic ............. moze ktos mnie DONATNIE ............ ja chcem jak Lethiel 10 000 crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:18 am
Ita Lockheart oj zlituj sie crying *robi słodkie oczka napełnione łezkami* jak zrobisz to w realu nie ma sprawy ............. buahahaha *wiedzac ze nie potrafi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:21 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:21 am
Falcone Ita Lockheart oj zlituj sie crying *robi słodkie oczka napełnione łezkami* jak zrobisz to w realu nie ma sprawy ............. buahahaha *wiedzac ze nie potrafi* to pocwicze ale wątpie ze to na ciebie zadziała sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:22 am
Falcone Lethiel >> hmm ciekawe sniadanko sweatdrop oczywiście :> a jakie pyshnoooooooootkie !! whee heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:24 am
Czesc Liilith, Czesc wszyscy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:26 am
witaj 4laugh *przytuuuuuuuuul* Falc.. amasz questa ?? kaku *przytuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|