|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:59 am
Akiko Tamashii Ibris Akiko Tamashii kupilam Black Fishnet Stockings za 2k , odjemo mi kase a i tak ich nie mam!!!!!!!!!! crying gonk glupiaaaaa gaiiiiiaaaaaaaa~!!!!! scream Moze po prostu sie nie wyswietlaja? Mi sie pojawiaja itemki a kasy nie ubywa... ;P Oye, Yuki ^^ pasek kupila i tez mi sie nie wyswietla ale idzie nacisnac na to puste miejsce, a po kabaretkach ani sladu gonk Wiesz, ze na moim kompie sie cokolwiek wyswietla t juz jest cud...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:59 am
jaki ko , nawet ogona niemam xd *zaczyna go klepac łapkami po twarzyczce* a kto ci zrobił tą śli ............ xd oh niepowiem tego na głos
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:00 am
BeeWolf_san Falcone BeeWolf_san Falcon ja je wszystkie przetestowałem Butel jest fajny jak sie go dobrze skonfiguruje mozna grac z widokiem z za postaci Naprawde fajna sprawa zaraz instalne przez ciebie mnie na to zwieło biggrin a na multi da sie grac z bulletem question ........... ja bym osobiscie sie pojazdami pobawił ........... o własnie a jakes fajne mapki mam sciagac question bo mam tylko te podstawowe sweatdrop ja gram tylko na podstawowych najczesciej Deck16 morfeus Curse i kilka innych yyyyy ................ okej sweatdrop .........jakos dam rade .......... jak nie bede mogł grac to se sciagne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:00 am
okej znikam popracowac, see ya!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:02 am
Ita Lockheart jaki ko , nawet ogona niemam xd *zaczyna go klepac łapkami po twarzyczce* a kto ci zrobił tą śli ............ xd oh niepowiem tego na głos stare ............ wiesz ze ci sie za to dostanie stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:02 am
Miss_Karina okej znikam popracowac, see ya!!! Milego, Karinka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:03 am
Falcone Ita Lockheart jaki ko , nawet ogona niemam xd *zaczyna go klepac łapkami po twarzyczce* a kto ci zrobił tą śli ............ xd oh niepowiem tego na głos stare ............ wiesz ze ci sie za to dostanie stressed w realu ? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:03 am
Dobra, nara Wam. Brat mnie wyrzuca z przed kompa.... *wylatuje nagle elipsa i twardo laduje na dywanie obok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:06 am
no twisted buahahahaha .............. zmusze cie do płaczu (ze smiechu oczywiscie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:06 am
wroocilam xd ... robilam sobie papu whee heart whee domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:07 am
Neilameane Dobra, nara Wam. Brat mnie wyrzuca z przed kompa.... *wylatuje nagle elipsa i twardo laduje na dywanie obok* he he tez zawsze siore wyzucam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:07 am
Falcone no twisted buahahahaha .............. zmusze cie do płaczu (ze smiechu oczywiscie) łaskotkami ? eek gonk ja niechce *chowa sie pod kanape*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:09 am
noooooo..........kupila je drugi raz.....uh stressed ............ide chyba sprzedac kimono stare moze mi ulzy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:10 am
Lethiel wroocilam xd ... robilam sobie papu whee heart whee domokun sniadanie dopiero eek ?? czu juz obiad xd Yuki (Ita) no jasne ze łaskotkami twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 3:12 am
Falcone Yuki (Ita) no jasne ze łaskotkami twisted nieeeeeeeee wiesz ze mnie potem ręce bolały ? a siniaki ktore mi zrobiłes ? ja juz nawet niemam siły sie smiac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|