|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:53 am
Neilameane M-Teen *pojaiw aise na swoim fotelu* puff siemanko... kurde musze miec plyte zebym mogła grać w simsy! crying Mi kolega brata przegral Sims 2, z czego pierwsza plyta tak uwalona, ze wygladala, jakby ktos do niej wytarl rece po jakiejsc wybitnie tlustej kanapce.. ==" to mnie nie pocieszyło sad hej wysztkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kupilam Black Fishnet Stockings za 2k , odjemo mi kase a i tak ich nie mam!!!!!!!!!! crying gonk glupiaaaaa gaiiiiiaaaaaaaa~!!!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:55 am
*skacze mu na głowe * mrau whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
novelin Owszem ^^ NAbrało mnie na siwe ^^ hehe whee do twarzy ci wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii kupilam Black Fishnet Stockings za 2k , odjemo mi kase a i tak ich nie mam!!!!!!!!!! crying gonk glupiaaaaa gaiiiiiaaaaaaaa~!!!!! scream Moze po prostu sie nie wyswietlaja? Mi sie pojawiaja itemki a kasy nie ubywa... ;P Oye, Yuki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:56 am
Akiko Tamashii kupilam Black Fishnet Stockings za 2k , odjemo mi kase a i tak ich nie mam!!!!!!!!!! crying gonk glupiaaaaa gaiiiiiaaaaaaaa~!!!!! scream przeciez to tylko 2k WIRTUALNYCH PIENIOZKOW !!! to sie nie dzieje naprawde!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii kupilam Black Fishnet Stockings za 2k , odjemo mi kase a i tak ich nie mam!!!!!!!!!! crying gonk glupiaaaaa gaiiiiiaaaaaaaa~!!!!! scream Bede wredna sie sie zasmieje twisted he he!Mam dzis wredny humor, uwazajcie na mnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone BeeWolf_san Falcon ja je wszystkie przetestowałem Butel jest fajny jak sie go dobrze skonfiguruje mozna grac z widokiem z za postaci Naprawde fajna sprawa zaraz instalne przez ciebie mnie na to zwieło biggrin a na multi da sie grac z bulletem question ........... ja bym osobiscie sie pojazdami pobawił ........... o własnie a jakes fajne mapki mam sciagac question bo mam tylko te podstawowe sweatdrop ja gram tylko na podstawowych najczesciej Deck16 morfeus Curse i kilka innych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:57 am
Ibris Akiko Tamashii kupilam Black Fishnet Stockings za 2k , odjemo mi kase a i tak ich nie mam!!!!!!!!!! crying gonk glupiaaaaa gaiiiiiaaaaaaaa~!!!!! scream Moze po prostu sie nie wyswietlaja? Mi sie pojawiaja itemki a kasy nie ubywa... ;P Oye, Yuki ^^ tak tak , to ja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii kupilam Black Fishnet Stockings za 2k , odjemo mi kase a i tak ich nie mam!!!!!!!!!! crying gonk glupiaaaaa gaiiiiiaaaaaaaa~!!!!! scream sad a ja chce SIMSY! crying papa nov
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Akiko Tamashii kupilam Black Fishnet Stockings za 2k , odjemo mi kase a i tak ich nie mam!!!!!!!!!! crying gonk glupiaaaaa gaiiiiiaaaaaaaa~!!!!! scream Moze po prostu sie nie wyswietlaja? Mi sie pojawiaja itemki a kasy nie ubywa... ;P Oye, Yuki ^^ pasek kupila i tez mi sie nie wyswietla ale idzie nacisnac na to puste miejsce, a po kabaretkach ani sladu gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:58 am
Ita Lockheart *skacze mu na głowe * mrau whee 3nodding whee grzeczny kot spoko Aki moze jeszcze jakims cudem sie pojawia sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:58 am
==' Akis - poczekaj, moze jeszcze beda...
Moze mnie ktos do siebie zabrac od 18 do 23? vv' brat mnie wywala z domu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|