|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:45 am
Lethiel Neilameane Niecierpie sprzatac swojego pokoju.... Zawsze sie zastanawiam po co to robic, skoro za 5 minut zas tam bedzie syf? prawda ?? wink .. mam taki sam dylemat xd ... ja tez XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:46 am
Lethiel patrzy na Bee.. moze by sie pan przywital ?? :> *skok na niego* wiiiitaj !! 4laugh *przytuuuuuul* No ja cały czas oczekiwałem aż sie na mnie z dzikoscia rzucisz i przywitasz wink ... He... HELO Lethielcio Falcon ja je wszystkie przetestowałem Butel jest fajny jak sie go dobrze skonfiguruje mozna grac z widokiem z za postaci Naprawde fajna sprawa zaraz instalne przez ciebie mnie na to zwieło biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:46 am
Ibris Neilameane Niecierpie sprzatac swojego pokoju.... Zawsze sie zastanawiam po co to robic, skoro za 5 minut zas tam bedzie syf? Bo ten syf jest ciagle taki sam, a gdybys nie sprzatala - bylby wiekszy wink A tam gadanie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:48 am
Ibris Neilameane Ibris Neilameane Niecierpie sprzatac swojego pokoju.... Zawsze sie zastanawiam po co to robic, skoro za 5 minut zas tam bedzie syf? Bo ten syf jest ciagle taki sam, a gdybys nie sprzatala - bylby wiekszy wink Z czymze w moim pokoju nigdy nic nie przybywa i nie ubywa (no przybywa jedynie bluszczu ^^)Wydaje Ci sie ;P A sterta kartek i kubkow rosnie. To co w szawkach wydostaje sie na zewnatrz etc itd. - wiem jak to jest XDDDD I tu wlasnie tkwi problem, ze wszystko co powinno byc w szafie (tzn. podreczniki) znajduje sie na biorku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:49 am
*pojaiw aise na swoim fotelu* puff
siemanko... kurde musze miec plyte zebym mogła grać w simsy! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:49 am
BeeWolf_san Falcon ja je wszystkie przetestowałem Butel jest fajny jak sie go dobrze skonfiguruje mozna grac z widokiem z za postaci Naprawde fajna sprawa zaraz instalne przez ciebie mnie na to zwieło biggrin a na multi da sie grac z bulletem question ........... ja bym osobiscie sie pojazdami pobawił ........... o własnie a jakes fajne mapki mam sciagac question bo mam tylko te podstawowe sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:50 am
Czolem zaloga! plumm! plamm! Nareszcie weekend i trochewolnego czasu!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:50 am
M-Teen *pojaiw aise na swoim fotelu* puff siemanko... kurde musze miec plyte zebym mogła grać w simsy! crying Mi kolega brata przegral Sims 2, z czego pierwsza plyta tak uwalona, ze wygladala, jakby ktos do niej wytarl rece po jakiejsc wybitnie tlustej kanapce.. =="
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:51 am
novelin Ibris Neilameane Niecierpie sprzatac swojego pokoju.... Zawsze sie zastanawiam po co to robic, skoro za 5 minut zas tam bedzie syf? Bo ten syf jest ciagle taki sam, a gdybys nie sprzatala - bylby wiekszy wink A tam gadanie razz nowy kolorek włosow question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:53 am
racqel Czolem zaloga! plumm! plamm! Nareszcie weekend i trochewolnego czasu!!! helo Racqel helo M-teen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
xd oh pamietacie mni e jeszcze crying jestem taka wzruszona
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone novelin Ibris Neilameane Niecierpie sprzatac swojego pokoju.... Zawsze sie zastanawiam po co to robic, skoro za 5 minut zas tam bedzie syf? Bo ten syf jest ciagle taki sam, a gdybys nie sprzatala - bylby wiekszy wink A tam gadanie razz nowy kolorek włosow question Owszem ^^ NAbrało mnie na siwe ^^ hehe whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|