|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:35 am
Falcone Ibris Szkocie ciuszki, kufa XD teraz to juz jestem splukana... a ludzie nie chca placic za arty. W sumie sama im to powiedzialam, ale mogliby sie jednak wykazac odrobina litosci... Aki - dobra robota wink Chociaz w niektorych miejscach moglas bardziej przyciemnic, zeby to swiatlo bylo wyrazniejsze, tzn kontrast ^^ a co nadal za darmoche rysujesz XD question baka.......... Nie no cos ty! biggrin Juz mam cennik... tylko jestem milosierna i glupia - ludzie czekali na arty jakies 2 miechy. Nie mam serca brac od nich kasy ^^'''''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:36 am
Miss_Karina ooo to bede wiedziala kiedy trzymac kciuki XDDDD btw od 25 kwiet do 4 maja mnie nie bedzie w ogoole na gai bo wyjezdzam :3 Jak mi przykro xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:37 am
BeeWolf_san Falcone a co nadal za darmoche rysujesz XD question baka.......... Działa ci to UT bo na tlenie nieodpisałeś !! kurde wyłaczył sie .......... anwet sie nie skapnołem XD...... działa działa ........... pograłem se troche sciagnełem patch 4.36 ......... cos jeszcze mam sciagnac jak chcem z wami grac ?? jakes mody to tego albo cos tam ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:38 am
BeeWolf_san Miss_Karina ooo to bede wiedziala kiedy trzymac kciuki XDDDD btw od 25 kwiet do 4 maja mnie nie bedzie w ogoole na gai bo wyjezdzam :3 Jak mi przykro xd mi tez razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:38 am
Akiko Tamashii Ibris Szkocie ciuszki, kufa XD teraz to juz jestem splukana... a ludzie nie chca placic za arty. W sumie sama im to powiedzialam, ale mogliby sie jednak wykazac odrobina litosci... Aki - dobra robota wink Chociaz w niektorych miejscach moglas bardziej przyciemnic, zeby to swiatlo bylo wyrazniejsze, tzn kontrast ^^ cicho....nikt nie mial tego zauwazyc wink gdzie mozna kupic szkockie spodniczki??? whee heart Barton - u Ian'a ^^ Za 1k chyba wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:39 am
Falcone BeeWolf_san Falcone a co nadal za darmoche rysujesz XD question baka.......... Działa ci to UT bo na tlenie nieodpisałeś !! kurde wyłaczył sie .......... anwet sie nie skapnołem XD...... działa działa ........... pograłem se troche sciagnełem patch 4.36 ......... cos jeszcze mam sciagnac jak chcem z wami grac ?? jakes mody to tego albo cos tam ?? Nie niemodujemy UT przynajmniej ja z ozzym bo to niema sensa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:40 am
Miss_Karina BeeWolf_san Miss_Karina ooo to bede wiedziala kiedy trzymac kciuki XDDDD btw od 25 kwiet do 4 maja mnie nie bedzie w ogoole na gai bo wyjezdzam :3 Jak mi przykro xd mi tez razz stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:41 am
BeeWolf_san Falcone BeeWolf_san Falcone a co nadal za darmoche rysujesz XD question baka.......... Działa ci to UT bo na tlenie nieodpisałeś !! kurde wyłaczył sie .......... anwet sie nie skapnołem XD...... działa działa ........... pograłem se troche sciagnełem patch 4.36 ......... cos jeszcze mam sciagnac jak chcem z wami grac ?? jakes mody to tego albo cos tam ?? Nie niemodujemy UT przynajmniej ja z ozzym bo to niema sensa... nie no weszłem na taka stronke se poczytałem troche o modach i ciekawe całkiem sa ............. np ze dodaja pojazdy ..... albo bullet time jak w matrixie .............. nie n ale spoko przynajmiej nie musze niczego wiecej sciagac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:42 am
Niecierpie sprzatac swojego pokoju.... Zawsze sie zastanawiam po co to robic, skoro za 5 minut zas tam bedzie syf?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:43 am
patrzy na Bee.. moze by sie pan przywital ?? :> *skok na niego* wiiiitaj !! 4laugh *przytuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:43 am
Neilameane Niecierpie sprzatac swojego pokoju.... Zawsze sie zastanawiam po co to robic, skoro za 5 minut zas tam bedzie syf? Bo ten syf jest ciagle taki sam, a gdybys nie sprzatala - bylby wiekszy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:44 am
Neilameane Niecierpie sprzatac swojego pokoju.... Zawsze sie zastanawiam po co to robic, skoro za 5 minut zas tam bedzie syf? prawda ?? wink .. mam taki sam dylemat xd ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Neilameane Niecierpie sprzatac swojego pokoju.... Zawsze sie zastanawiam po co to robic, skoro za 5 minut zas tam bedzie syf? Bo ten syf jest ciagle taki sam, a gdybys nie sprzatala - bylby wiekszy wink i po kilku dniach nie dało by sie tam wejsc ............. wiem z doswiadczenia sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Neilameane Niecierpie sprzatac swojego pokoju.... Zawsze sie zastanawiam po co to robic, skoro za 5 minut zas tam bedzie syf? Bo ten syf jest ciagle taki sam, a gdybys nie sprzatala - bylby wiekszy wink Z czymze w moim pokoju nigdy nic nie przybywa i nie ubywa (no przybywa jedynie bluszczu ^^)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:45 am
Neilameane Ibris Neilameane Niecierpie sprzatac swojego pokoju.... Zawsze sie zastanawiam po co to robic, skoro za 5 minut zas tam bedzie syf? Bo ten syf jest ciagle taki sam, a gdybys nie sprzatala - bylby wiekszy wink Z czymze w moim pokoju nigdy nic nie przybywa i nie ubywa (no przybywa jedynie bluszczu ^^)Wydaje Ci sie ;P A sterta kartek i kubkow rosnie. To co w szawkach wydostaje sie na zewnatrz etc itd. - wiem jak to jest XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|