|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:28 am
ehe XDDD
hej letiś 4laugh
Falc- moze zdziebko marudze XDDD odbija mi szajba przez sami-wiecie-co XDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:28 am
Falcone Lethiel witajcie 4laugh whee 4laugh ... macie moze linka do forum gdzie sa te wszystkie nowe itemki ?? .. bo mi sie poi sklepach szukać nie chce XD .. i niektoore sie nie wyswietlaja sad to sa jakies nowe itemki znowu ........... XD XD .. suuuuper szkocki stajl xp xd ale sa tesh inne.. tylko do gloopiego forum linka znaleźć nie mogu gonk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:29 am
No są, są ^^ Szkockie ciuszki ^^ aaa gdybym miała kase razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina ehe XDDD hej letiś 4laugh Falc- moze zdziebko marudze XDDD odbija mi szajba przez sami-wiecie-co XDDDDD *przytuuuuuuuuuuuuuuuul* Karis koffana 4laugh dawno cie nie bylo whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:30 am
*skok na Ib* witak 4laugh mraaaaaaa.. sliczna spoodniczka !! 4laugh teeesh chceeeee XD ......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:31 am
Witam wszystkich XD
Letis- a no tak dawno mnie nie bylo i nie bedzie mnie dlugo sad mam sesje niedlugo sad wiec rozkoszuje sie chwilowa przerwa na gai biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:32 am
Miss_Karina ehe XDDD hej letiś 4laugh Falc- moze zdziebko marudze XDDD odbija mi szajba przez sami-wiecie-co XDDDDD a no to nic dziwnego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:32 am
Szkocie ciuszki, kufa XD teraz to juz jestem splukana... a ludzie nie chca placic za arty. W sumie sama im to powiedzialam, ale mogliby sie jednak wykazac odrobina litosci...
Aki - dobra robota wink Chociaz w niektorych miejscach moglas bardziej przyciemnic, zeby to swiatlo bylo wyrazniejsze, tzn kontrast ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:33 am
Miss_Karina Witam wszystkich XD Letis- a no tak dawno mnie nie bylo i nie bedzie mnie dlugo sad mam sesje niedlugo sad wiec rozkoszuje sie chwilowa przerwa na gai biggrin biggrin biggrin a ja mam matuuuuurke z polskiego 27 .. jupiii !!! xp gonk xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:34 am
Ibris Szkocie ciuszki, kufa XD teraz to juz jestem splukana... a ludzie nie chca placic za arty. W sumie sama im to powiedzialam, ale mogliby sie jednak wykazac odrobina litosci... Aki - dobra robota wink Chociaz w niektorych miejscach moglas bardziej przyciemnic, zeby to swiatlo bylo wyrazniejsze, tzn kontrast ^^ a co nadal za darmoche rysujesz XD question baka..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:34 am
Lethiel Miss_Karina Witam wszystkich XD Letis- a no tak dawno mnie nie bylo i nie bedzie mnie dlugo sad mam sesje niedlugo sad wiec rozkoszuje sie chwilowa przerwa na gai biggrin biggrin biggrin a ja mam matuuuuurke z polskiego 27 .. jupiii !!! xp gonk xp xd ooo to bede wiedziala kiedy trzymac kciuki XDDDD btw od 25 kwiet do 4 maja mnie nie bedzie w ogoole na gai bo wyjezdzam :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:35 am
Falcone a co nadal za darmoche rysujesz XD question baka.......... Działa ci to UT bo na tlenie nieodpisałeś !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:35 am
Ibris Szkocie ciuszki, kufa XD teraz to juz jestem splukana... a ludzie nie chca placic za arty. W sumie sama im to powiedzialam, ale mogliby sie jednak wykazac odrobina litosci... Aki - dobra robota wink Chociaz w niektorych miejscach moglas bardziej przyciemnic, zeby to swiatlo bylo wyrazniejsze, tzn kontrast ^^ cicho....nikt nie mial tego zauwazyc wink gdzie mozna kupic szkockie spodniczki??? whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|