|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:16 am
Neilameane Kurcze... jakos ostatnio nie mam weny do rysowania i szczerze mnie to drazni.... to tak jak ja xd ........... boze jak ja dawno juz nieczego nie rysowałem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:18 am
Falcone Neilameane Kurcze... jakos ostatnio nie mam weny do rysowania i szczerze mnie to drazni.... to tak jak ja xd ........... boze jak ja dawno juz nieczego nie rysowałem Cholera, ledwie rano a juz na mnie w domu rycza... koniec swiata no.... Za chwile wracam, pokoj domaga sie lekkiego sprzatniecia.... heh.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:31 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:11 am
Dzieńdobry bardzo *przeciera oczy*
Uwielbiam soboty ^^ whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:17 am
Fajne ^^ tylko bez tego światełka na dole byloby lepsze ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:20 am
Miss_Karina Fajne ^^ tylko bez tego światełka na dole byloby lepsze ^^ eh :/ ale nierozumiem czemu po zapisaniu zawsze kolorki sa takie ciemne....byly takie zywe gonk !!! wtedy mi sie podobalo stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Fajne ^^ tylko bez tego światełka na dole byloby lepsze ^^ marudzisz .............. swiatełko jest ładne whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hey Aki ^^ Hey Karinko smile
Świetny rysunek ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:21 am
witajcie 4laugh whee 4laugh ...
macie moze linka do forum gdzie sa te wszystkie nowe itemki ?? .. bo mi sie poi sklepach szukać nie chce XD .. i niektoore sie nie wyswietlaja sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:23 am
Falcone Miss_Karina Fajne ^^ tylko bez tego światełka na dole byloby lepsze ^^ marudzisz .............. swiatełko jest ładne whee wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:24 am
Falcone Miss_Karina Fajne ^^ tylko bez tego światełka na dole byloby lepsze ^^ marudzisz .............. swiatełko jest ładne whee mi sie swiatelko podoba whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:26 am
Lethiel witajcie 4laugh whee 4laugh ... macie moze linka do forum gdzie sa te wszystkie nowe itemki ?? .. bo mi sie poi sklepach szukać nie chce XD .. i niektoore sie nie wyswietlaja sad to sa jakies nowe itemki znowu ........... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:28 am
Falcone Lethiel witajcie 4laugh whee 4laugh ... macie moze linka do forum gdzie sa te wszystkie nowe itemki ?? .. bo mi sie poi sklepach szukać nie chce XD .. i niektoore sie nie wyswietlaja sad to sa jakies nowe itemki znowu ........... XD serio?! to ja ide pobiegac po sklepach xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|