|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 4:54 pm
BeeWolf_san [ Kaku ] BeeWolf_san [ Kaku ] Kitty ShadowCat witka loodzie *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul Bee* whee wink *przytuuuuuuuuuuul Kaku* whee wink dlaczego ja mam o 6 u mniej niz bee? domagam sie moich szesciu 'u' "uuuuuu" bo ja jestem fajniejszy biggrin sweatdrop moze jeszcze powiesz, ze ziemia jest okragla..? A komernik też była kobietą .... to moze curie sklodowska tez. ale zgadze sie, ze kitty jawnie dyskryminuje ludzi..wstydz sie mloda damo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 4:55 pm
BeeWolf_san [ Kaku ] BeeWolf_san [ Kaku ] Kitty ShadowCat witka loodzie *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul Bee* whee wink *przytuuuuuuuuuuul Kaku* whee wink dlaczego ja mam o 6 u mniej niz bee? domagam sie moich szesciu 'u' "uuuuuu" bo ja jestem fajniejszy biggrin sweatdrop moze jeszcze powiesz, ze ziemia jest okragla..? A komernik też była kobietą .... a jak... xd xd Hitler też a do tego miał jedno jądro xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 4:56 pm
Kitty ShadowCat BeeWolf_san [ Kaku ] BeeWolf_san [ Kaku ] Kitty ShadowCat witka loodzie *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul Bee* whee wink *przytuuuuuuuuuuul Kaku* whee wink dlaczego ja mam o 6 u mniej niz bee? domagam sie moich szesciu 'u' "uuuuuu" bo ja jestem fajniejszy biggrin sweatdrop moze jeszcze powiesz, ze ziemia jest okragla..? A komernik też była kobietą .... a jak... xd xd Hitler też a do tego miał jedno jądro xd xd khm..bo hitler palil z ewa braun.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 4:56 pm
Ide kimać ... pa ...
blaugh
jestesmy odpowiedzialni za gradobicie i koklusz.
PA ... Kitty nie jestes poprawna politycznie 3-sie sie łepki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 4:59 pm
BeeWolf_san Ide kimać ... pa ... blaugh jestesmy odpowiedzialni za gradobicie i koklusz. PA ... Kitty nie jestes poprawna politycznie 3-sie sie łepki... crying crying jestem... jestem wyrzutkiem społeczeństwa crying crying xd xd dobranoc Bee *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:02 pm
ninja a tera może mi powiecie że zostałam sama? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:04 pm
Kitty ShadowCat ninja a tera może mi powiecie że zostałam sama? sad mhm, ja tez uciekam. czeka mnie jutro ciezki dzien. dobranoc kitt 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:06 pm
[ Kaku ] Kitty ShadowCat ninja a tera może mi powiecie że zostałam sama? sad mhm, ja tez uciekam. czeka mnie jutro ciezki dzien. dobranoc kitt 3nodding diobranoć *przytuuuuuuuuuuuuuuuul* whee nio to zośtałam siama z tjym amerykańcem.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:27 pm
nio cooż..... tio ja też mykam... branioć... whee 4laugh *idzie do swojego domq*
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Edit// ciźby mój post był ostatni ? zobacimy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 11:13 pm
Rise 'n shine Ladies !!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 11:23 pm
*pojawia sie z nikad na swoim fotel ziewaaaaaaaaaaaaając* huh wqitam ktokolwiek to jest whee *rozsiada sie wygodnie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 11:28 pm
*słucha muzyki* oł je bejbi cś am coś tam, dżerki it ałt! biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 11:32 pm
hmmmm *zerk erałnd* >.> <.< >.> <.<
uhmm... nii ma nikogo sad ide na chaterboxa może ktoś wspomoże mnie w finanasach? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 11:54 pm