|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 4:12 pm
Kitty ShadowCat opcy Kitty ShadowCat opcy Kitty ShadowCat ja jestem opcoosiu jeszcze tylko rozmawiam z amerykańcem *cieszy się jak dziecko (bo jest dzieckiem) *on jest taki miły.... m�wi że Polska to porządny nar�d whee no w sumie ma racje........ 3nodding nio.... jest taki miły sweatdrop ... taki słodki.... m�wi do mnie że ja jestem cute ,ale ja nie wiem o co kaman sweatdrop to jak ty z nim gadasz jak go nie rozumiesz????? nie znam tego słowa..."cute" i nie chce mi się w słowniq sprawdzić bo jest gdzieś zakopany u moich rodzic�w w pokoju... cała rozmowa jest ok tylko nie kapooje tego durnego słowa.... jak tak do mnie m�wi to znaczy że jestem głoopia, czy wredna.... bo ja nie wiem xp www.slowniki.onet.pl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 4:13 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 4:17 pm
ojej....... redface poczoołam się doceniona redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 4:27 pm
Kitty ShadowCat ojej....... redface poczoołam się doceniona redface tja...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 4:36 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 4:45 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 4:47 pm
witka loodzie *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul Bee* whee wink *przytuuuuuuuuuuul Kaku* whee wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 4:47 pm
Zgadzam sie z przedmowca.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 4:48 pm
Kitty ShadowCat witka loodzie *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul Bee* whee wink *przytuuuuuuuuuuul Kaku* whee wink dlaczego ja mam o 6 u mniej niz bee? domagam sie moich szesciu 'u'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 4:48 pm
Kitty ShadowCat witka loodzie *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul Bee* whee wink *przytuuuuuuuuuuul Kaku* whee wink heloł
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 4:50 pm
[ Kaku ] Kitty ShadowCat witka loodzie *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul Bee* whee wink *przytuuuuuuuuuuul Kaku* whee wink dlaczego ja mam o 6 u mniej niz bee? domagam sie moich szesciu 'u' "uuuuuu" bo ja jestem fajniejszy biggrin sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 4:50 pm
[ Kaku ] Kitty ShadowCat witka loodzie *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul Bee* whee wink *przytuuuuuuuuuuul Kaku* whee wink dlaczego ja mam o 6 u mniej niz bee? domagam sie moich szesciu 'u' Edit// *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul Kaku* whee wink *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul Bee* whee wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 4:51 pm
Kitty ShadowCat [ Kaku ] Kitty ShadowCat witka loodzie *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul Bee* whee wink *przytuuuuuuuuuuul Kaku* whee wink dlaczego ja mam o 6 u mniej niz bee? domagam sie moich szesciu 'u' Edit// *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul Kaku* whee wink *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul Bee* whee wink A zemu najpierw jest on apotem ja to jawna dyskryminacja ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 4:52 pm
BeeWolf_san [ Kaku ] Kitty ShadowCat witka loodzie *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul Bee* whee wink *przytuuuuuuuuuuul Kaku* whee wink dlaczego ja mam o 6 u mniej niz bee? domagam sie moich szesciu 'u' "uuuuuu" bo ja jestem fajniejszy biggrin sweatdrop moze jeszcze powiesz, ze ziemia jest okragla..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 4:53 pm
[ Kaku ] BeeWolf_san [ Kaku ] Kitty ShadowCat witka loodzie *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul Bee* whee wink *przytuuuuuuuuuuul Kaku* whee wink dlaczego ja mam o 6 u mniej niz bee? domagam sie moich szesciu 'u' "uuuuuu" bo ja jestem fajniejszy biggrin sweatdrop moze jeszcze powiesz, ze ziemia jest okragla..? A komernik też była kobietą ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|