|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 3:08 pm
zobaczylem 9 odcinkof elfen lieda...............
le sie zmachauem! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 3:08 pm
Kitty ShadowCat jejq ^^ rozmawiam na osobności z amerykaninem *cieszy się jak dziecko (bo jest dzieckiem)* xd xd a ja sobie tak hablam z hiszpanami smile i hamerykańcami też domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 3:09 pm
Kitty ShadowCat mam pytanie... dlaczego nicki niektoorych gaiowicz�e są fioletowe albo turkusowe? to są mody czy założyciele gai? admini maja zielone/zolte/fioletowe....... niebieski maja ci ktorych masz we friendliscie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 3:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 3:20 pm
opcy Kitty ShadowCat mam pytanie... dlaczego nicki niektoorych gaiowicz�e są fioletowe albo turkusowe? to są mody czy założyciele gai? admini maja zielone/zolte/fioletowe....... niebieski maja ci ktorych masz we friendliscie thx opculq heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 3:22 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 3:24 pm
xd xd xd xd *BUHAHAHAHAAA* chwilkę.... to jest reklama? scream xd xd *turlu turl po podłodze ze śmiechu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 3:28 pm
Kitty ShadowCat xd xd xd xd *BUHAHAHAHAAA* chwilkę.... to jest reklama? scream xd xd *turlu turl po podłodze ze śmiechu* mnie to tez rozwalilo...... na takim jednym forum znalazlem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 3:30 pm
opcy Kitty ShadowCat xd xd xd xd *BUHAHAHAHAAA* chwilkę.... to jest reklama? scream xd xd *turlu turl po podłodze ze śmiechu* mnie to tez rozwalilo...... na takim jednym forum znalazlem nio tio LG (life`s good) się ucieszy jak to znajdzie xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 3:40 pm
a co tak wszystkich wywiało??? młoda godzina jeszcze.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 3:52 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 3:58 pm
Kitty ShadowCat ja jestem opcoosiu jeszcze tylko rozmawiam z amerykańcem *cieszy się jak dziecko (bo jest dzieckiem) *on jest taki miły.... m�wi że Polska to porządny nar�d whee no w sumie ma racje........ 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 4:02 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 4:03 pm
Kitty ShadowCat opcy Kitty ShadowCat ja jestem opcoosiu jeszcze tylko rozmawiam z amerykańcem *cieszy się jak dziecko (bo jest dzieckiem) *on jest taki miły.... m�wi że Polska to porządny nar�d whee no w sumie ma racje........ 3nodding nio.... jest taki miły sweatdrop ... taki słodki.... m�wi do mnie że ja jestem cute ,ale ja nie wiem o co kaman sweatdrop to jak ty z nim gadasz jak go nie rozumiesz?????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|