|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 2:18 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 2:21 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 2:22 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 2:25 pm
puff.... uwolnilam sie z sidel niewiedzy mojej matki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 2:26 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 2:27 pm
Miho_14 puff.... uwolnilam sie z sidel niewiedzy mojej matki. xd eMka: Ja mam takie zdanie i juz......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 2:27 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 2:28 pm
heart domokun heart
...Jak mam powiedziec to tobie.. ...że już nie kocham cie, nie chce... ... że kiedy patrze na to jak jeste... ...juz nieprzechodzą mnie dreszcze... ...juz nie brakuje mi powietrza!... ...juz nie wołam jeszcze, jeszcze, jeszcze!!! ...
heart domokun heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 2:30 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 2:31 pm
~~lena-undesaid~~ Miho_14 puff.... uwolnilam sie z sidel niewiedzy mojej matki. xd eMka: Ja mam takie zdanie i juz...... spoko SZANUJE TO, ale i tak uważam, że znowu MAM RACJE XD XD XD sweatdrop ~ KONIEC TEMATU ~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 2:31 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 2:33 pm
Miho_14 M-Teen Miho_14 puff.... uwolnilam sie z sidel niewiedzy mojej matki. witaj wśr�d... MARTWYCH!!!!!!!!!!! domokun domokun domokun xd zaraz witaj.... ja wsrod martwych jestem od dawna. i tylko sie wszyscy czepiaja co mam taki smuutny i ponury wyraz twarzy jakby... nie wiem jakby CO hmm... a ja jestem 'dziwna' O.o tak mi mowia stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 2:37 pm
M-Teen Miho_14 M-Teen Miho_14 puff.... uwolnilam sie z sidel niewiedzy mojej matki. witaj wśr�d... MARTWYCH!!!!!!!!!!! domokun domokun domokun xd zaraz witaj.... ja wsrod martwych jestem od dawna. i tylko sie wszyscy czepiaja co mam taki smuutny i ponury wyraz twarzy jakby... nie wiem jakby CO hmm... a ja jestem 'dziwna' O.o tak mi mowia stare mi tak nie mowia bo... a z reszta... niewazne. i tak wszyscy w okolicy maja mnie chyba za przezroczysta, bo co chwila slysze "skad tu sie wzielas?" albo "o, emil, nie zauwazylem cie" albo cos w ten desen......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 2:39 pm
*popia schłodzoną cole* hmm.. kawałek cytrynki, rumu i pyszne Cuba libre heart 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|