|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:29 pm
imiona archaniołuw zna ktoś? i jak ma na imie sunuś lucyfera?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:30 pm
dziekować 3nodding
argh.. cos mi dziś nie idzie sweatdrop *wylącza gimpa* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:31 pm
rockman_z imiona archaniołuw zna ktoś? i jak ma na imie sunuś lucyfera? O.o. witaj *podaje łapkę* Kitty jestem ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:31 pm
lethiel to drugie, postrzepione wink
siemanko all wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:32 pm
M-Teen lethiel to drugie, postrzepione wink siemanko all wink eMciu whee 4laugh *przytuuuuuuuuuuuul* tęskniłam za tobą xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:34 pm
rockman_z imiona archaniołuw zna ktoś? i jak ma na imie sunuś lucyfera? ninja *wyskakooje spod fotela z "siewcą wiatru" w lapkach* ninja .. zaraz ci znajde xd ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:35 pm
Kitty ShadowCat M-Teen lethiel to drugie, postrzepione wink siemanko all wink eMciu whee 4laugh *przytuuuuuuuuuuuul* tęskniłam za tobą xd xd hehe wink ja za wami wsyztkimi tez wink dzisiaj bylam juz, ale nie bylo za bardzo ruchu pozatym wystroj ekhem topicow mi sie zminil, bo pokazuje sie na gorze stront ten sam obrazek co na Gaia FORUMS xp i tak zdziebko niezrecznie wink hesh.. smile *pzrytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:37 pm
M-Teen lethiel to drugie, postrzepione wink siemanko all wink witaj Mciu !!! 4laugh *przytuuuuuul ogromniasty* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:38 pm
M-Teen Kitty ShadowCat M-Teen lethiel to drugie, postrzepione wink siemanko all wink eMciu whee 4laugh *przytuuuuuuuuuuuul* tęskniłam za tobą xd xd hehe wink ja za wami wsyztkimi tez wink dzisiaj bylam juz, ale nie bylo za bardzo ruchu pozatym wystroj ekhem topicow mi sie zminil, bo pokazuje sie na gorze stront ten sam obrazek co na Gaia FORUMS xp i tak zdziebko niezrecznie wink hesh.. smile *pzrytul* ja tesh tjak mam sad ..... ja chcę "guild" crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:40 pm
O_o Witka eMka!! biggrin *Przyyyyytul* Now playing: Outlandish- Aisha heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:42 pm
~~lena-undesaid~~ O_o Witka eMka!! biggrin *Przyyyyytul* Now playing: Outlandish- Aisha heart O.o .... heart heart heart przeslij mi przez gg O.o ..... proooshuuuu......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:43 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:45 pm
dziekooje !!!! heart :* *w policzek* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:47 pm
Kitty ShadowCat M-Teen Kitty ShadowCat M-Teen lethiel to drugie, postrzepione wink siemanko all wink eMciu whee 4laugh *przytuuuuuuuuuuuul* tęskniłam za tobą xd xd hehe wink ja za wami wsyztkimi tez wink dzisiaj bylam juz, ale nie bylo za bardzo ruchu pozatym wystroj ekhem topicow mi sie zminil, bo pokazuje sie na gorze stront ten sam obrazek co na Gaia FORUMS xp i tak zdziebko niezrecznie wink hesh.. smile *pzrytul* ja tesh tjak mam sad ..... ja chcę "guild" crying a np. opcybalbo Ozz (nie pamietam ktory) powiedział: kto gdzie jak, czyli on ma chyba normalne hehe wink siemka lenka wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 1:47 pm
Lethiel dziekooje !!!! heart :* *w policzek* whee whee whee nie ma za co 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|