|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 12:07 pm
moze ktos z Was ma do sprzedania list z tego m-ca za ok. 5k?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 12:08 pm
ci amerykanie to maja dobrze... jak na konwent SW to tylko do Indiany.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 12:10 pm
Omega Sun moze ktos z Was ma do sprzedania list z tego m-ca za ok. 5k? witaj *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee ja mam list ale czekam na jego otwarcie i raczej go nie sprzedam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 12:10 pm
racqel ci amerykanie to maja dobrze... jak na konwent SW to tylko do Indiany.  oi! ten pretorianin Imperatora jest boski....!!!!!!!! @Omega: ja mam jeden wiec raczej nie sprzedam......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 12:14 pm
Omega Sun moze ktos z Was ma do sprzedania list z tego m-ca za ok. 5k? omi.. ja mam 2 ale nie za bardzo moge sad .. zaleshy mi na 2 itemkach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 12:15 pm
Kitty ShadowCat Omega Sun moze ktos z Was ma do sprzedania list z tego m-ca za ok. 5k? witaj *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee ja mam list ale czekam na jego otwarcie i raczej go nie sprzedam sweatdrop a ja wlasnie zaoszczedzilam na drugi (tak mi sie przynajmniej wydawalo) ale nie widzialam tanszych niz za 5,5-6k xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 12:15 pm
Lethiel Omega Sun moze ktos z Was ma do sprzedania list z tego m-ca za ok. 5k? omi.. ja mam 2 ale nie za bardzo moge sad .. zaleshy mi na 2 itemkach jestem strasznie ciekawa co w tych listach będzie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 12:16 pm
Omega Sun Kitty ShadowCat Omega Sun moze ktos z Was ma do sprzedania list z tego m-ca za ok. 5k? witaj *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee ja mam list ale czekam na jego otwarcie i raczej go nie sprzedam sweatdrop a ja wlasnie zaoszczedzilam na drugi (tak mi sie przynajmniej wydawalo) ale nie widzialam tanszych niz za 5,5-6k xp a ile ci brakuje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 12:17 pm
A ja nie mam zadnego listu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 12:18 pm
~~lena-undesaid~~ A ja nie mam zadnego listu crying buuu... *przytuuuuuuul* nie płakooniaj sad cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 12:20 pm
~~lena-undesaid~~ A ja nie mam zadnego listu crying sad *przytuuuuuuul* hm.. a ile ci brakooje ??!! .. jako brygada LL wybumpamy ci goldoow na koperte !!! scream whee wybumpasz ile masz.. a reshte ci poshyczu.. oddasz jak bedzies miala 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 12:21 pm
Lethiel Omega Sun moze ktos z Was ma do sprzedania list z tego m-ca za ok. 5k? omi.. ja mam 2 ale nie za bardzo moge sad .. zaleshy mi na 2 itemkach mi tez, na pierwszy wzielam pozyczke u P.Zera a teraz zaoszczedzilam na drugi tylko jakos sprzedajacych brak sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 12:23 pm
Lethiel ~~lena-undesaid~~ A ja nie mam zadnego listu crying sad *przytuuuuuuul* hm.. a ile ci brakooje ??!! .. jako brygada LL wybumpamy ci goldoow na koperte !!! scream whee wybumpasz ile masz.. a reshte ci poshyczu.. oddasz jak bedzies miala 3nodding whee dziex leti, kitty... Ale ja teraz na spodenki zbieram >.< A list se moze kupie po spodenkach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 12:24 pm
opcy Omega Sun a ja wlasnie zaoszczedzilam na drugi (tak mi sie przynajmniej wydawalo) ale nie widzialam tanszych niz za 5,5-6k xp a ile ci brakuje? Nic mi nie brakuje. Postanowilam po prostu, ze nie zaplace wiecej niz 5k bo to jawne zlodziejstwo xp W ostatecznosci taniej mi wyjdzie kupic po otwarciu jak pierwsza fala fascynacji nowymi itemkami opadnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 12:25 pm
~~lena-undesaid~~ Lethiel ~~lena-undesaid~~ A ja nie mam zadnego listu crying sad *przytuuuuuuul* hm.. a ile ci brakooje ??!! .. jako brygada LL wybumpamy ci goldoow na koperte !!! scream whee wybumpasz ile masz.. a reshte ci poshyczu.. oddasz jak bedzies miala 3nodding whee dziex leti, kitty... Ale ja teraz na spodenki zbieram >.< A list se moze kupie po spodenkach ech.. no oki wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|