|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 11:53 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 11:53 am
~~lena-undesaid~~ Setsuna Dragonclaw ~~lena-undesaid~~ Setsuna Dragonclaw ~~lena-undesaid~~ witaaaj 3nodding *podbiega* *przyyy...* Fuuu... Zgaś tego peta, bo ciem nie przytulu na powitanie blaugh domokun > - -' Czy jak chce przytulić faceta na powitanie, to zaraz znaczy, ze chce przyprawic rogi jego dziewczynie?? nie ale jestem strasznie zazdrosna domokun Biedny Lorak... nie taki biedny... stare mykam ludziska papaty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 11:54 am
Lethiel witajcie 4laugh whee 4laugh eek *rzuca gaśnice, podbiega do niej* *mega skok* *mega biga gigs przyyyyyyytul* WIIITAJJJJJJJJJ1!!!!!!!!!! oJ,, sorki, ubrudziłam cie sadzą... *strze[uje z Leti*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 11:57 am
~~lena-undesaid~~ Lethiel witajcie 4laugh whee 4laugh eek *rzuca gaśnice, podbiega do niej* *mega skok* *mega biga gigs przyyyyyyytul* WIIITAJJJJJJJJJ1!!!!!!!!!! oJ,, sorki, ubrudziłam cie sadzą... *strze[uje z Leti* O.o *daje sie otrzepac* lenoos koffana moja !! 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee mam cos dla ciebie 3nodding whee mam nadzieje ze sie spodoba blaugh :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 11:57 am
plumm?
co to? dzien parek?
wymienie nieistniejacaa druga polowe na wewnetrzny spokoj i dodam jeszcze troche pewnosci siebie... jakby ktos byl zainteresowany.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 11:58 am
Kur#%! KFD mi nie dziala.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 11:58 am
jestem joosh whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 11:59 am
Lethiel ~~lena-undesaid~~ Lethiel witajcie 4laugh whee 4laugh eek *rzuca gaśnice, podbiega do niej* *mega skok* *mega biga gigs przyyyyyyytul* WIIITAJJJJJJJJJ1!!!!!!!!!! oJ,, sorki, ubrudziłam cie sadzą... *strze[uje z Leti* O.o *daje sie otrzepac* lenoos koffana moja !! 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee mam cos dla ciebie 3nodding whee mam nadzieje ze sie spodoba blaugh : [/img] spoko. tylko czemu te dziewuszki takie krzywe maja ramiona? ? ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 12:00 pm
racqel spoko. tylko czemu te dziewuszki takie krzywe maja ramiona? ? ? zwyrodnienie stawów.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kur#%! KFD mi nie dziala.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!! scream a co to?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kur#%! KFD mi nie dziala.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!! scream O.o *wdrapooje mu sie na glowe* nio jush.. spokojnie.. 3nodding whee 3nodding wyczeszemy i sie odstresoojesh blaugh *wyciaga grzebyczek* *grzebyk błyszczy w swietle* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 12:01 pm
Lethiel ~~lena-undesaid~~ Lethiel witajcie 4laugh whee 4laugh eek *rzuca gaśnice, podbiega do niej* *mega skok* *mega biga gigs przyyyyyyytul* WIIITAJJJJJJJJJ1!!!!!!!!!! oJ,, sorki, ubrudziłam cie sadzą... *strze[uje z Leti* O.o *daje sie otrzepac* lenoos koffana moja !! 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee mam cos dla ciebie 3nodding whee mam nadzieje ze sie spodoba blaugh :  SHLICZNE!! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 12:01 pm
racqel Lethiel ~~lena-undesaid~~ Lethiel witajcie 4laugh whee 4laugh eek *rzuca gaśnice, podbiega do niej* *mega skok* *mega biga gigs przyyyyyyytul* WIIITAJJJJJJJJJ1!!!!!!!!!! oJ,, sorki, ubrudziłam cie sadzą... *strze[uje z Leti* O.o *daje sie otrzepac* lenoos koffana moja !! 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee mam cos dla ciebie 3nodding whee mam nadzieje ze sie spodoba blaugh : [/img] spoko. tylko czemu te dziewuszki takie krzywe maja ramiona? ? ? a bo ja wiem ?? xp w tym programiku do robienia avkoow tak jush mają blaugh xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 12:02 pm
Kitty ShadowCat opcy Kur#%! KFD mi nie dziala.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!! scream a co to? Komputerowe Forum Dyskusyjne.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|