|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 10:58 am
*przytuuuuuuuuuuuuul sis* heart , *przytuuuuuuuuul Bee whee *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 10:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 10:59 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 11:01 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 11:01 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 11:03 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 11:11 am
ostatnio kolega sie mnie spytał czy "daję dupy".... za bardzo nie skapowałam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 11:16 am
witka ninja Kitty ShadowCat ostatnio kolega sie mnie spytał czy "daję dupy".... za bardzo nie skapowałam xp stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 11:17 am
Setsuna Dragonclaw witka ninja Kitty ShadowCat ostatnio kolega sie mnie spytał czy "daję dupy".... za bardzo nie skapowałam xp stare hej.... może ty mi powiesz co to znaczy? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 11:21 am
Setsuna Dragonclaw witka ninja Kitty ShadowCat ostatnio kolega sie mnie spytał czy "daję dupy".... za bardzo nie skapowałam xp stare witka biggrin *przyyyyyyyytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 11:22 am
Kitty ShadowCat Setsuna Dragonclaw witka ninja Kitty ShadowCat ostatnio kolega sie mnie spytał czy "daję dupy".... za bardzo nie skapowałam xp stare hej.... może ty mi powiesz co to znaczy? sweatdrop naprawde nie wiesz? neutral no to ci powiem : zapytal sie ciebie czy sie "puszczasz" moze jeszcze jasniej?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 11:24 am
Setsuna Dragonclaw Kitty ShadowCat Setsuna Dragonclaw witka ninja Kitty ShadowCat ostatnio kolega sie mnie spytał czy "daję dupy".... za bardzo nie skapowałam xp stare hej.... może ty mi powiesz co to znaczy? sweatdrop naprawde nie wiesz? neutral no to ci powiem : zapytal sie ciebie czy sie "puszczasz" moze jeszcze jasniej? co... za... (cenzura) *idzie ostrzyc siekiere* evil zabije....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 11:24 am
Setsuna Dragonclaw Kitty ShadowCat Setsuna Dragonclaw witka ninja Kitty ShadowCat ostatnio kolega sie mnie spytał czy "daję dupy".... za bardzo nie skapowałam xp stare hej.... może ty mi powiesz co to znaczy? sweatdrop naprawde nie wiesz? neutral no to ci powiem : zapytal sie ciebie czy sie "puszczasz" moze jeszcze jasniej? ...ja bym proponowal opisac ze wszystkimi szczegolami ... biggrin ...Ave Wszystkim!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 11:25 am
Ja- Yosei Setsuna Dragonclaw Kitty ShadowCat Setsuna Dragonclaw witka ninja Kitty ShadowCat ostatnio kolega sie mnie spytał czy "daję dupy".... za bardzo nie skapowałam xp stare hej.... może ty mi powiesz co to znaczy? sweatdrop naprawde nie wiesz? neutral no to ci powiem : zapytal sie ciebie czy sie "puszczasz" moze jeszcze jasniej? ...ja bym proponowal opisac ze wszystkimi szczegolami ... biggrin ...Ave Wszystkim! hej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 11:26 am
Ja- Yosei Setsuna Dragonclaw Kitty ShadowCat Setsuna Dragonclaw witka ninja Kitty ShadowCat ostatnio kolega sie mnie spytał czy "daję dupy".... za bardzo nie skapowałam xp stare hej.... może ty mi powiesz co to znaczy? sweatdrop naprawde nie wiesz? neutral no to ci powiem : zapytal sie ciebie czy sie "puszczasz" moze jeszcze jasniej? ...ja bym proponowal opisac ze wszystkimi szczegolami ... biggrin ...Ave Wszystkim! no witaj Siwy ninja ale jak jush to sam opisuj bo jeszczem nie poniesie przy kitty blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|