|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 10:41 am
Ntsumi_Aya xd mam nadzieje ! xd jak moj drogi brat sie skosi, to też może zagra xd (tylko my gramy każdy na każdego razz ) a tu zonk bede najgorszy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 10:42 am
~~lena-undesaid~~ Ntsumi_Aya ~~lena-undesaid~~ Aya, dwa questions: nie wiesz moze co dzisiaj Piotrek robił na moim osiedlu?? Co ja mam w sobie takiego, ze wnerwia ludzi...? jaki piotrek ? 0_o Aniu... nie wiem xd 1.Tylko nie Aniu, Karolinko 2.Kurde... Wszyscy mowia, ze jestem wnerwiająca, a nikt nie wie czemu... xp ale tak lepiej brzmi.... *czachru czochru xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 10:44 am
Ntsumi_Aya xd mam nadzieje ! xd jak moj drogi brat sie skosi, to też może zagra xd (tylko my gramy każdy na każdego razz ) Wporząsiu ..ale jest problem dzis piatek a ja w piatki wychodzie wiec dzis nie wiem jak to bedzie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 10:46 am
Falcone Ntsumi_Aya xd mam nadzieje ! xd jak moj drogi brat sie skosi, to też może zagra xd (tylko my gramy każdy na każdego razz ) a tu zonk bede najgorszy XD nieeprawda blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 10:46 am
Ntsumi_Aya ~~lena-undesaid~~ Ntsumi_Aya ~~lena-undesaid~~ Aya, dwa questions: nie wiesz moze co dzisiaj Piotrek robił na moim osiedlu?? Co ja mam w sobie takiego, ze wnerwia ludzi...? jaki piotrek ? 0_o Aniu... nie wiem xd 1.Tylko nie Aniu, Karolinko 2.Kurde... Wszyscy mowia, ze jestem wnerwiająca, a nikt nie wie czemu... xp ale tak lepiej brzmi.... *czachru czochru xd * stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 10:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 10:49 am
*macha łapkami* czy widzi mnie ktoś? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 10:51 am
Kitty ShadowCat *macha łapkami* czy widzi mnie ktoś? sad tak ja cie widze choć kitty przytul.... Ayu ah no to dziś chyba niepogramy ale jutro jak dobrze pujdzie pokosimy Falcona biggrin whee Zgadnijscie co to za kawałęk "co robi ham" wykonawce prosze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 10:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 10:53 am
Ntsumi_Aya Falcone Ntsumi_Aya xd mam nadzieje ! xd jak moj drogi brat sie skosi, to też może zagra xd (tylko my gramy każdy na każdego razz ) a tu zonk bede najgorszy XD nieeprawda blaugh zobaczymy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Kitty ShadowCat *macha łapkami* czy widzi mnie ktoś? sad tak ja cie widze choć kitty przytul.... Ayu ah no to dziś chyba niepogramy ale jutro jak dobrze pujdzie pokosimy Falcona biggrin whee Zgadnijscie co to za kawałęk "co robi ham" wykonawce prosze biggrin sorka... ale sweatdrop ja może pogram z wami kiedy indziej nie jutro.. sweatdrop jutro jestem u mojej pshiapshuly na noc whee (będę u niej cały weekend xd ) ok... muszę lecieć --,-- rodzice mnie z kąpa ściągają stressed stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat *macha łapkami* czy widzi mnie ktoś? sad OOCHH, JA CIE WIDZIEM!! *podbiega do sis, big przyyyyyyyytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|