|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 10:29 am
BeeWolf_san No daj spokuj jestes wspaniałym graczem nr 1 biggrin .... JA ja musze pocwiczyć i twojego brata rozsmarować jak masełko biggrin ja tam tylko wejde to odrazy wszytkich w pien wybije xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 10:31 am
M-Teen  ta historyjka mnie rozbraja XD przeciez czy wszyscy ninja musza zginac? niech sie stanie jakas.. akcja oprocz zabijania przez krowy gownami! ofcorzzzzz xd okej usmiałem sie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 10:32 am
witam wszystkich whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 10:32 am
Aya, dwa questions: nie wiesz moze co dzisiaj Piotrek robił na moim osiedlu?? Co ja mam w sobie takiego, ze wnerwia ludzi...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 10:33 am
Ntsumi_Aya BeeWolf_san No daj spokuj jestes wspaniałym graczem nr 1 biggrin .... JA ja musze pocwiczyć i twojego brata rozsmarować jak masełko biggrin aaa tam blaugh w porownami z wami to seryyyjnie jestem niezadobra xd Bee - sensei xd powodzenia xd twisted głasq głasq ... NIe z takimi jak on wygrywałem biggrin ... buhahaha .... Falcon nie ma cie w katalogu znajdz mnie login beewolf ... jak by ktos niewiedział ... łatwo wpisz to odrazu znajdzie mnie biggrin .... a ja zaraz CD znajde i zrzuce co czeba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone BeeWolf_san No daj spokuj jestes wspaniałym graczem nr 1 biggrin .... JA ja musze pocwiczyć i twojego brata rozsmarować jak masełko biggrin ja tam tylko wejde to odrazy wszytkich w pien wybije xd sciagaj tego ut-ka szybciej blaugh pogramy sobie xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen  ta historyjka mnie rozbraja XD przeciez czy wszyscy ninja musza zginac? niech sie stanie jakas.. akcja oprocz zabijania przez krowy gownami! ofcorzzzzz xd ocalali ninja ida przez las, gdy nagle zza rogu wyskakuje zlowieszczo wygladajaca..kozica gorska.. ..i wydaje rownie zlowieszczy ryk.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 10:34 am
Jednak nie zagram z wami w UT. Nie chce mi się bawić w najpiękniejszym , ale najbardziej niedopracowanym Enginie siedmiu dni żeby zmienić rozdzielczosć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 10:34 am
~~lena-undesaid~~ M-Teen Now playing: Ceasears palace - Jerk it out Now playing: Wheatus-teenage dirtbag Cos i'm just the teenage dirtbag, baby..... to je fajne nawet wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 10:35 am
~~lena-undesaid~~ Aya, dwa questions: nie wiesz moze co dzisiaj Piotrek robił na moim osiedlu?? Co ja mam w sobie takiego, ze wnerwia ludzi...? jaki piotrek ? 0_o Aniu... nie wiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 10:35 am
M-Teen ~~lena-undesaid~~ M-Teen Now playing: Ceasears palace - Jerk it out Now playing: Wheatus-teenage dirtbag Cos i'm just the teenage dirtbag, baby..... to je fajne nawet wink now playing: Ivan i Delfin- Jej czarne oczy Jej piękne czarne oczy, to za mną krocz, ze mną jest....... xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 10:37 am
Ntsumi_Aya ~~lena-undesaid~~ Aya, dwa questions: nie wiesz moze co dzisiaj Piotrek robił na moim osiedlu?? Co ja mam w sobie takiego, ze wnerwia ludzi...? jaki piotrek ? 0_o Aniu... nie wiem xd 1.Tylko nie Aniu, Karolinko 2.Kurde... Wszyscy mowia, ze jestem wnerwiająca, a nikt nie wie czemu... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 10:38 am
~~lena-undesaid~~ M-Teen ~~lena-undesaid~~ M-Teen Now playing: Ceasears palace - Jerk it out Now playing: Wheatus-teenage dirtbag Cos i'm just the teenage dirtbag, baby..... to je fajne nawet wink now playing: Ivan i Delfin- Jej czarne oczy Jej piękne czarne oczy, to za mną krocz, ze mną jest....... xd xd "blaszany deszczyk puka w deszcz łuuu wyje jak stara niedowyrziona pisna ...łuuuu"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 10:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 10:39 am
BeeWolf_san Ntsumi_Aya BeeWolf_san No daj spokuj jestes wspaniałym graczem nr 1 biggrin .... JA ja musze pocwiczyć i twojego brata rozsmarować jak masełko biggrin aaa tam blaugh w porownami z wami to seryyyjnie jestem niezadobra xd Bee - sensei xd powodzenia xd twisted głasq głasq ... NIe z takimi jak on wygrywałem biggrin ... buhahaha .... Falcon nie ma cie w katalogu znajdz mnie login beewolf ... jak by ktos niewiedział ... łatwo wpisz to odrazu znajdzie mnie biggrin .... a ja zaraz CD znajde i zrzuce co czeba xd mam nadzieje ! xd jak moj drogi brat sie skosi, to też może zagra xd (tylko my gramy każdy na każdego razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|