|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 10:21 am
BeeWolf_san ~~lena-undesaid~~ wyciagają swoje miecze i tną krowe na 5 cześci...... Nie ... ja protestuje ... krowy nie mozna pociac bo to super krowa El Reskate ... Tja....? xd No to... Koło krowy wyskakuje kurczak xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya PointZer0 Witam wszystkich xd Na jakiej wersji UT gracie , to moze patcha ściagnę i zagram z wami... Unteal Turnament (normalny xd ) mhm, podczas podlaczenia gra powinna aktualizowac sie automatycznie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Falcone to nie ja stare ......... a szkoda .......... kurde skad ja mam wzisac ta gre nikt jej nie ma crying buuu -,- szkoda... smiesznie by bylo (w dupsko odemnie dostawal xd xd ) akuraty w takich grach jestem zabojczy buahahahaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 10:22 am
Falcone BeeWolf_san Falcone to nie ja stare ......... a szkoda .......... kurde skad ja mam wzisac ta gre nikt jej nie ma crying Jesli obiecasz ze bedziesz grał to wrobie instalke albo cuś i ci moge tlenem wysłać jak masz TLen .... a jak nie to ... to zle bo tlen jest fajny a dlaczego bo jest tlen i jest fajny "to niebrzmi dobrze" yyyyyyy ............ a co to jest tlen .............. wiem ze jestem ciemna masa sad tlen - > polska odmiana MSN whee msn - > coś ala gg tylko w wielu wersja językowych (musisz mieć e-mail, żeby się moc porozumiewać z innymi kolesiami jak przez gg xd ) Tlen - można tam zapisywać osoby z gg oraz mieć na nim swoj numer xd zrozumiales ? xd (bardzo w to wątpię xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Now playing: Ceasears palace - Jerk it out
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ BeeWolf_san ~~lena-undesaid~~ wyciagają swoje miecze i tną krowe na 5 cześci...... Nie ... ja protestuje ... krowy nie mozna pociac bo to super krowa El Reskate ... Tja....? xd No to... Koło krowy wyskakuje kurczak xd mama ma kurczaka tata krowke ma .................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone BeeWolf_san Falcone to nie ja stare ......... a szkoda .......... kurde skad ja mam wzisac ta gre nikt jej nie ma crying Jesli obiecasz ze bedziesz grał to wrobie instalke albo cuś i ci moge tlenem wysłać jak masz TLen .... a jak nie to ... to zle bo tlen jest fajny a dlaczego bo jest tlen i jest fajny "to niebrzmi dobrze" yyyyyyy ............ a co to jest tlen .............. wiem ze jestem ciemna masa sad www.o2.pl scagaj .... Czesc zZero gramy w UT z 1995 roku bodajze biggrin na pachu 4.36 lub wyrzszym ale to niewarzne www.unreal.pl KK/Kkkkkrowa wymiata ... Podniosła ogon i zabija 2 kolejnych ninja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 10:24 am
Falcone Ntsumi_Aya Falcone to nie ja stare ......... a szkoda .......... kurde skad ja mam wzisac ta gre nikt jej nie ma crying buuu -,- szkoda... smiesznie by bylo (w dupsko odemnie dostawal xd xd ) akuraty w takich grach jestem zabojczy buahahahaha przekonamy sie twisted xd xd buhahaha jestem pod nadzorem Bee (wspanialego gracza xd ) oraz moich 2 zabojczych braciszkow xd xd (oczywiscie sama jestem do dupy -_- )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 10:26 am
'95 ? przecierz UT z '98 jest sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 10:26 am
Ntsumi_Aya Falcone Ntsumi_Aya Falcone to nie ja stare ......... a szkoda .......... kurde skad ja mam wzisac ta gre nikt jej nie ma crying buuu -,- szkoda... smiesznie by bylo (w dupsko odemnie dostawal xd xd ) akuraty w takich grach jestem zabojczy buahahahaha przekonamy sie twisted xd xd buhahaha jestem pod nadzorem Bee (wspanialego gracza xd ) oraz moich 2 zabojczych braciszkow xd xd (oczywiscie sama jestem do dupy -_- ) No daj spokuj jestes wspaniałym graczem nr 1 biggrin .... JA ja musze pocwiczyć i twojego brata rozsmarować jak masełko biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 10:27 am
PointZer0 '95 ? przecierz UT z '98 jest sweatdrop no mowie przecie ... :0 .. juz człowiek sie nie moze przejezyczyć crying jesteś Fe zero ... A kiedy bedziesz miał spis anime i CD i czas bo ja chce troszke nowych biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 10:27 am
BeeWolf_san www.o2.pl scagaj .... Czesc zZero gramy w UT z 1995 roku bodajze biggrin na pachu 4.36 lub wyrzszym ale to niewarzne www.unreal.pl KK/Kkkkkrowa wymiata ... Podniosła ogon i zabija 2 kolejnych ninja. iscocrate@tlen.pl .......... yyy okej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 10:28 am
BeeWolf_san No daj spokuj jestes wspaniałym graczem nr 1 biggrin .... JA ja musze pocwiczyć i twojego brata rozsmarować jak masełko biggrin aaa tam blaugh w porownami z wami to seryyyjnie jestem niezadobra xd Bee - sensei xd powodzenia xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 10:28 am
M-Teen Now playing: Ceasears palace - Jerk it out Now playing: Wheatus-teenage dirtbag Cos i'm just the teenage dirtbag, baby.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 10:29 am
 ta historyjka mnie rozbraja XD przeciez czy wszyscy ninja musza zginac? niech sie stanie jakas.. akcja oprocz zabijania przez krowy gownami! ofcorzzzzz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|