|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 7:59 am
M-Teen YumiTao Delein No i co kurcze taka konsternacja? radziłabym Ci pograc w RO bo tu nudno jak flaki z olejem...jak bym miała RO (a nie długo to nastąpi) to bym teraz szpilała... xp gry!... hmmm sad jak ja bym miala simsy to bym teraz jugarowała sad xp moge ci pozyczyc o ile ci wejda xd bo mam sims2 blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 8:00 am
YumiTao M-Teen YumiTao Delein No i co kurcze taka konsternacja? radziłabym Ci pograc w RO bo tu nudno jak flaki z olejem...jak bym miała RO (a nie długo to nastąpi) to bym teraz szpilała... xp gry!... hmmm sad jak ja bym miala simsy to bym teraz jugarowała sad xp moge ci pozyczyc o ile ci wejda xd bo mam sims2 blaugh Sims.. prych... gniot nad gnioty...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 8:02 am
PointZer0 YumiTao M-Teen YumiTao Delein No i co kurcze taka konsternacja? radziłabym Ci pograc w RO bo tu nudno jak flaki z olejem...jak bym miała RO (a nie długo to nastąpi) to bym teraz szpilała... xp gry!... hmmm sad jak ja bym miala simsy to bym teraz jugarowała sad xp moge ci pozyczyc o ile ci wejda xd bo mam sims2 blaugh Sims.. prych... gniot nad gnioty... hehe biggrin wlasnie ja chce simsy 2 biggrin biggrin biggrin spox wink dam ci zanc na gadu co i jak wink kiej?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 8:03 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 8:05 am
Dobra , ja lecę - do zobaczenia wszystkim xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 8:05 am
...yhmm... ...Fallout - Raiders 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 8:07 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 8:08 am
...ja tyz leca! xd ...trzymatja sie wszyscy ...Sayonara ... ninja >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 8:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 8:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 8:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 8:52 am
Ladny sig... znalazlas, czy ktos rysowal na zamowienie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 8:59 am
lurkersy biggrin zaden hamerykanin nie chcial mnie zdonejtowac sad nawet 10 k nie mam! i nikt nie chce kupic ode mnie tych smieci w markecie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|