|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 6:48 am
Hey Ya ...^^ ... wink :Słońce grzeje ...Wsadza slomke do komina i pije sok ktory jeszcze nie wsiakl... xd :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 6:50 am
Kiart Hey Ya ...^^ ... wink :Słońce grzeje ...Wsadza slomke do komina i pije sok ktory jeszcze nie wsiakl... xd : chyba cos mi umkneło xd witaj wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 6:51 am
Liilith Kiart Hey Ya ...^^ ... wink :Słońce grzeje ...Wsadza slomke do komina i pije sok ktory jeszcze nie wsiakl... xd : chyba cos mi umkneło xd witaj wink mmm ... Nie wiem ... Mozliwe ze sadzenie drzewek kartowonych w domciu ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 6:52 am
Kiart Hey Ya ...^^ ... wink :Słońce grzeje ...Wsadza slomke do komina i pije sok ktory jeszcze nie wsiakl... xd : witaj lil *przyyyyyyytul* Kiart... eek TON WY JUZ WSZYSCY SIEDZICIE NA MOJM KOMINIE?! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 6:53 am
Kiart Liilith Kiart Hey Ya ...^^ ... wink :Słońce grzeje ...Wsadza slomke do komina i pije sok ktory jeszcze nie wsiakl... xd : chyba cos mi umkneło xd witaj wink mmm ... Nie wiem ... Mozliwe ze sadzenie drzewek kartowonych w domciu ... xd picie z komina i drzewa z kartonu hmm a ja myslalam ze jestem dziwna z moim lizaniem kloszy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 6:54 am
~~lena-undesaid~~ witaj lil *przyyyyyyytul* Kiart... eek TON WY JUZ WSZYSCY SIEDZICIE NA MOJM KOMINIE?! gonk witaj ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 6:55 am
Liilith picie z komina i drzewa z kartonu hmm a ja myslalam ze jestem dziwna z moim lizaniem kloszy xd Kazdy robi to co lubi ... blaugh "I am What I Am"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 6:57 am
Kiart Liilith picie z komina i drzewa z kartonu hmm a ja myslalam ze jestem dziwna z moim lizaniem kloszy xd Kazdy robi to co lubi ... blaugh "I am What I Am" nie no, nie mow mi ze jestes Wiśniewskim xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 7:01 am
Liilith Kiart Liilith picie z komina i drzewa z kartonu hmm a ja myslalam ze jestem dziwna z moim lizaniem kloszy xd Kazdy robi to co lubi ... blaugh "I am What I Am" nie no, nie mow mi ze jestes Wiśniewskim xd NIEEEEE ... to nie tak ... nic z tych rzeczy ... to tylko takie nawiazanie do tematu ... xd :czerwona mapla ...BLEEEE:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 7:04 am
Ja spadam ...
PAPA...
wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 7:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 7:34 am
...zna sie ktos na mieczach itd? ...bo mam pytanko - moze i glupie - wie ktos jak sie nazywa miecz taki jak mial Ashitaka w Mononoke Hime?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 7:43 am
Ja- Yosei ...zna sie ktos na mieczach itd? ...bo mam pytanko - moze i glupie - wie ktos jak sie nazywa miecz taki jak mial Ashitaka w Mononoke Hime?  Hejka blaugh zapytaj sie Zera jak bedzie xd on sie zna...{to znaczy mozliwe ze bedzie wiedział}
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 7:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 7:45 am
YumiTao Ja- Yosei ...zna sie ktos na mieczach itd? ...bo mam pytanko - moze i glupie - wie ktos jak sie nazywa miecz taki jak mial Ashitaka w Mononoke Hime?  Hejka blaugh zapytaj sie Zera jak bedzie xd on sie zna...{to znaczy mozliwe ze bedzie wiedział} ...no tyle to ja wiem xd ...Ave Delein! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|