|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 6:21 am
BeeWolf_san Hej Kochanie Krzyczy z komina .... Patrz Kartonowe drzewko kiełkuje biggrin .... zeskakuje zdachu na omege łuuu mrrr Zachowuje sie jak waż eek To wspaniale 4laugh Wiedzialam, ze Ci sie uda wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 6:23 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 6:24 am
Omega Sun BeeWolf_san Hej Kochanie Krzyczy z komina .... Patrz Kartonowe drzewko kiełkuje biggrin .... zeskakuje zdachu na omege łuuu mrrr Zachowuje sie jak waż eek To wspaniale 4laugh Wiedzialam, ze Ci sie uda wink Ale wyjdz bo domek jest zalany Sokiem wiec zadługo tam niewytrzymasz patrzy przez okno na pływajace Fotele .... Nieźle biggrin no choć do mnie ..jesteś teraz słodziutka i cała w soku :* ..lizu lizu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 6:26 am
BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san Hej Kochanie Krzyczy z komina .... Patrz Kartonowe drzewko kiełkuje biggrin .... zeskakuje zdachu na omege łuuu mrrr Zachowuje sie jak waż eek To wspaniale 4laugh Wiedzialam, ze Ci sie uda wink Ale wyjdz bo domek jest zalany Sokiem wiec zadługo tam niewytrzymasz patrzy przez okno na pływajace Fotele .... Nieźle biggrin no choć do mnie ..jesteś teraz słodziutka i cała w soku :* ..lizu lizu :wdrapuje sie na dach ...: Eh ... Ci mlodzi ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 6:30 am
ja nie chce zdawac matury... ja nie dojrzalem do takiego egzaminu... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 6:31 am
Ozzwald ja nie chce zdawac matury... ja nie dojrzalem do takiego egzaminu... gonk Oh ... A czemoz to tak Uwarzasz ...??... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 6:33 am
Kiart Ozzwald ja nie chce zdawac matury... ja nie dojrzalem do takiego egzaminu... gonk Oh ... A czemoz to tak Uwarzasz ...??... xd bo ludzie z mojej szkoly maja slabe wyniki a niektorzy nie zdali a byli o niebo lepsi odemnie i maja wieksza wiedze....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Ale wyjdz bo domek jest zalany Sokiem wiec zadługo tam niewytrzymasz patrzy przez okno na pływajace Fotele .... Nieźle biggrin no choć do mnie ..jesteś teraz słodziutka i cała w soku :* ..lizu lizu to jak takie wielkie akwarium wink
tak w ogole to witam wszystkich 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart :wdrapuje sie na dach ...: Eh ... Ci mlodzi ... wink xd No ba .... ŁossFalćie małtooła tło nić strashneko...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald ja nie chce zdawac matury... ja nie dojrzalem do takiego egzaminu... gonk po czym wnioskujesz?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 6:35 am
Ozzwald ja nie chce zdawac matury... ja nie dojrzalem do takiego egzaminu... gonk bedzie dobrze licze ze zdasz whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 6:37 am
Ozzwald Kiart Ozzwald ja nie chce zdawac matury... ja nie dojrzalem do takiego egzaminu... gonk Oh ... A czemoz to tak Uwarzasz ...??... xd bo ludzie z mojej szkoly maja slabe wyniki a niektorzy nie zdali a byli o niebo lepsi odemnie i maja wieksza wiedze.... ...Nie musisz byc przecierz najlepszy, a mature napewno mozesz zdac z pozytywnym wynikiem ...^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|