|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:53 am
Ozzwald ~~lena-undesaid~~ ninja eek *wąch, wąch* Czy ja tu czuję spaleniznę?? nie to stopy Bee :hock: FUUUJJ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:54 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:55 am
BeeWolf_san patrz jak rośnie zemna, podłogowo kartonowe drzewko to cos jak urośnie to bedziemy mieli piekne katrony biggrin Ah ... heart :marzy ...: ...Patrzy w budzet i mysli o Sklepie z Kartonami ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 5:58 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 6:00 am
Kiart BeeWolf_san patrz jak rośnie zemna, podłogowo kartonowe drzewko to cos jak urośnie to bedziemy mieli piekne katrony biggrin Ah ... heart :marzy ...: ...Patrzy w budzet i mysli o Sklepie z Kartonami ... xd Podaje karton ... masz zasać i podlej sokiem wielo owocowym, PAmientraj zeby wyjac klepke a nie wciskac na siłe biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 6:06 am
BeeWolf_san Kiart BeeWolf_san patrz jak rośnie zemna, podłogowo kartonowe drzewko to cos jak urośnie to bedziemy mieli piekne katrony biggrin Ah ... heart :marzy ...: ...Patrzy w budzet i mysli o Sklepie z Kartonami ... xd Podaje karton ... masz zasać i podlej sokiem wielo owocowym, PAmientraj zeby wyjac klepke a nie wciskac na siłe biggrin To jak je tak lubicie, to załozcie temat dla mlodych ogrodnikoof xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 6:08 am
BeeWolf_san Kiart BeeWolf_san patrz jak rośnie zemna, podłogowo kartonowe drzewko to cos jak urośnie to bedziemy mieli piekne katrony biggrin Ah ... heart :marzy ...: ...Patrzy w budzet i mysli o Sklepie z Kartonami ... xd Podaje karton ... masz zasać i podlej sokiem wielo owocowym, PAmientraj zeby wyjac klepke a nie wciskac na siłe biggrin Bede Pamietal ... :Idze do pokoju..Po wykonaniu pewnych czynnosci bierze szlauch odprowadzony z cysterny z sokiem wieloowocowym i zalwea pokoj 1 hektolitrem soku ... xd :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 6:08 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 6:13 am
Kiart Bede Pamietal ... :Idze do pokoju..Po wykonaniu pewnych czynnosci bierze szlauch odprowadzony z cysterny z sokiem wieloowocowym i zalwea pokoj 1 hektolitrem soku ... xd : No *klepie po polecach* ... Po takim nawadnianiu napewo wykiełkuja pieknie biggrin *stoi na dachu patrzacprzez komin na poziom soku* Jutro moze sie wprowadzimy tam ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 6:13 am
BeeWolf_san Kiart Bede Pamietal ... :Idze do pokoju..Po wykonaniu pewnych czynnosci bierze szlauch odprowadzony z cysterny z sokiem wieloowocowym i zalwea pokoj 1 hektolitrem soku ... xd : No *klepie po polecach* ... Po takim nawadnianiu napewo wykiełkuja pieknie biggrin *stoi na dachu patrzacprzez komin na poziom soku* Jutro moze sie wprowadzimy tam .... Hej!! Złaź z mojego komina, ale już!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 6:14 am
Lena: doszłam do wniosku ze ktos chyba zrobił tak zwany "łogień z dupy" i mu sie przypaliły troszke włosy na dupce.... ja nieczego nie sugeruje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 6:15 am
YumiTao Lena: doszłam do wniosku ze ktos chyba zrobił tak zwany "łogień z dupy" i mu sie przypaliły troszke włosy na dupce.... ja nieczego nie sugeruje xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 6:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 6:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 6:19 am
Hej Kochanie Krzyczy z komina .... Patrz Kartonowe drzewko kiełkuje biggrin .... zeskakuje zdachu na omege łuuu mrrr Zachowuje sie jak waż
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|